Horoscop
Înapoi la

Cele mai infidele zodii din 2018

Redactor Divahair.ro

Infidelitatea este, fără doar și poate, una dintre cele mai dureroase experiențe pe care le putem trăi într-o relație. Acest lucru se datorează faptului că încrederea ne este afectată, fapt ce ne îndepărtează de perechea noastră. Deși am crede că cel drag a făcut acest lucru intenționat, se pare că este în natura anumitor persoane să își înșele perechea.

Acest lucru este valabil și pentru zodiile care vor fi infidele în 2018. Ele nu vor reuși să își țină impulsurile sub control, ceea ce le va predispune să își înșele perechea. Ești curioasă cum se va întâmpla acest lucru? Află mai jos!

 cuplu pe biciclete

Iată care sunt cele mai infidele zodii în 2018!

Berbec

Din păcate, nativii din Berbec nu au o reputație prea bună atunci când vine vorba de iubire. Berbecul este cel mai infidel semn din zodiac, mereu în căutare de noi aventuri și provocări. Acest lucru înseamnă că nici în 2018 nu va putea rezista tentațiilor, dar și provocării de a cuceri pe oricine îi iese în cale. Acest nativ este carismatic, prietenos și orientat spre viitor. Nevoile lui se vor afla mereu pe primul loc, iar persoana față de care este cel mai loial este chiar el însuși. Deși poate fi infidel, nu va nega niciodată fapta sa. Îți va spune în față că sunteți adulți și că trebuie să înțelegi că uneori puțină aventură nu strică.

Gemeni

Orice petrecere cu acest nativ este una reușită. Acest lucru se datorează faptului că este deschis și sociabil și te face să te simți extraordinar în prezența lui. În ciuda șarmului lui aparte, nativul poate fi destul de libertin, dar și infidel într-o relație. Cele două părți ale personalității sale îl fac să fie loial pe moment, ca în secunda următoare să îți trădeze încrederea și să ai impresia că nu îl mai cunoști. Tocmai din acest motiv există șanse mari să înșele și în anul care vine.

cuplu care se tine de mana

Scorpion

Scorpionul se lasă condus întotdeauna de instinctele sale, dar și de pasiune. Deși de cele mai multe ori este loial, uneori se poate lăsa mânat de dorințe și de fantezii. În 2018 acest lucru nu se va schimba, mai ales atunci când vor apărea momente dificile în cuplu. Scorpionul își trădează perechea atunci când este pus în situații dificile, când există multe certuri și mai ales atunci când are impresia că cel drag l-a înșelat.

Cele mai infidele zodii din 2018 își trădează perechea pentru că nu sunt înțelese, dar și din cauza faptului că instinctele le fac să fie într-o permanentă căutare de aventuri.

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.