Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Cele mai ipocrite femei din zodiac

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Omul este o ființă egoistă, care întotdeauna va face orice îi stă în putință pentru a-și asigura nivelul de confort. Obișnuim să nu ne mulțumim cu puțin și dorim să obținem maximul posibil din orice facem. Înainte de a-i ajuta pe ceilalți, ne ajutăm pe noi, și abia apoi decidem dacă merită să facem anumite favoruri și persoanelor apropiate.

Totuși atunci când majoritatea acțiunilor noastre sunt îndreptate spre a obține anumite lucruri folosindu-ne de ceilalți, acest lucru se numește ipocrizie, care merge mână în mână cu perversitatea și prefăcătoria. În această viață întâlnim multe persoane care ni se arată altfel decât sunt și depinde doar de noi dacă le acceptăm sau nu. În cazul zodiilor, există anumite semne care merită, cu siguranță, titlul de cele mai ipocrite femei. Acestea se folosesc de tine, iar atunci când ai nevoie de ele, dispar.

Cuplu de indragostiti la apus pe iarba

Cele mai ipocrite zodii de femei

Gemeni

Zodia Gemeni este una dintre cele mai controversate semne din zodiac. Cele născute în această zodie au o personalitate dublă și nu sunt stabili pe ceea ce fac și ceea ce simt. Într-o relație, nativa din Gemeni va căuta să își atingă scopurile și să își asigure tot confortul de care are nevoie. Versatilă și abilă, va ști cum să se joace cu mintea persoanei iubite pentru a obține tot ce vrea de la aceasta. Deși ți se va părea că este o persoană minunată, lângă care vei avea parte doar de clipe frumoase, vei ajunge să vezi cât de mult te-ai înșelat. Atunci când nu va mai găsi confortul material de care are nevoie, te va lăsa fără să se uite în urmă.

Scorpion

Scorpionul poate fi o persoană plină de contradicții. Acest semn reușește să se atașeze cu adevărat doar de câteva persoane în această viață. Deși ai crede că acest lucru se întâmplă cu membrii familiei, scorpionii reușesc să se deschidă doar față de prietenii adevărați, care îndeplinesc anumite criterii. Femeia-Scorpion este una dintre cele mai ipocrite zodii, deoarece se poate folosi atât de prietenii care nu o mai servesc, cât și de propria familie. Știe să obțină ceea ce își dorește cu adevărat, chiar dacă acest lucru îi aduce neînțelegeri și certuri în familie. La prima vedere poate părea o femeie cuminte și o familistă convinsă, însă aceasta are alte scopuri și valori după care se ghidează în viață.

femeie blonda

Săgetător

Această femeie este prefăcută și ipocrită cu toți prietenii. Nativa din Săgetător poate fi o iubită, soție și mamă perfectă, însă o prietenă îngrozitoare. Deoarece nu pune prea mare accent pe prietenii, aceasta se va înconjura de amici doar atunci când va avea nevoie de aceștia. Prietenii, pentru ea, sunt doar niște persoane cu care să iasă și care să o ajute atunci când are nevoie. Atunci când îi vei cere anumite favoruri acestei native, vei vedea că va inventa tot felul de scuze pentru a nu te ajuta.

Pești

Deși este o familistă convinsă și o prietenă de nădejde, nativa din Pești devine destul de reticentă atunci când vine vorba de persoanele necunoscute. Te va face să crezi că este o persoană extrem de drăguță, însă acest lucru va fi doar o impresie. Aceasta își va ascunde adevăratele gânduri și intenții de tine și te va vorbi de rău chiar și amicilor tăi. Comunică doar cu cei care îi pot aduce anumite beneficii, și tocmai de aceea este una dintre cele mai false femei din zodiac.

Tu ce alte zodii de femei ipocrite mai știi?

Surse foto: Pixabay, iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (196)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta