Horoscop
Înapoi la

Cele mai mari suferinţe ale zodiei Peşti

Cele mai mari suferinţe ale zodiei Peşti

Sorina Corneanu

Peştii au nevoie de un partener dominant care să se implice în totalitate în viața lor, altfel vor cădea cu uşurinţă într-o depresie soră cu autocompătimirea şi nu vor înțelege ce trebuie să facă dacă nu vor fi sprijiniţi. Au permanentă nevoie de alţi oameni pentru a-i ţine pe calea cea bună şi a-i sprijini în tot ce fac. În momentul în care rămân singuri, Peştii nu prea ştiu încotro s-o apuce, iar asta îi determină adesea să renunţe la planurile lor. Fără susţinere, Peştilor le e greu să creadă în ei înşişi.

Persoane deosebit de altruiste şi gata să se sacrifice pentru cei dragi fără să stea pe gânduri, Peştii suferă foarte mult atunci când încrederea le este trădată, bunătatea le este tradusă prin naivitate, iar implicarea le este tratată cu superficialitate. Dacă vrei să răneşti un nativ al zodiei Peşti, întoarce-i spatele atunci când are nevoie de tine. Totuşi, supărarea Peştilor nu poate dura mai mult de câteva zile. Suferinţa lor poate persista, însă nu pot rămâne supăraţi, nu au resentimente şi nici nu te aştepta ca vreodată să se răzbune într-un mod neaşteptat.

cele mai mari suferitne ale zodiei pesti

Sunt sensibili şi loiali, iar în ciuda aparenţelor, nu sunt deloc persoane retrase, ci iubesc sportul, activităţile fizice, socializarea şi discuţiile lungi, profunde. Pot tolera superficialitatea, din excesul de bun simț care îi caracterizează, dar dacă au un partener pe măsură, discuţiile cu un nativ al zodiei Peşti pot fi extrem de interesante, ample şi niciodată plictisitoare.

Peştii au o intuiţie mult mai dezvoltată decât orice alt semn zodiacal. Au întotdeauna încredere în sentimentele lor, se bazează mult pe instinct şi intuiţie şi iau decizii în conformitate cu acestea. Totuşi, întotdeauna se sfătuiesc cu persoanele apropiate, nu atât pentru că nu ştiu ce să decidă, cât pentru că sunt dependenţi de sprijinul afectiv al celor din jur. Printre cele mai mari suferinţe ale zodiei Peşti se numără şi refuzul de a te implica în problemele lor. Chiar dacă rămâi obiectiv, e foarte important ca într-o discuţie cu un nativ al acestei zodii să pari implicat şi dornic să ajuţi. Contrariul îi va răni foarte mult pe nativii din Peşti.

Vezi cum iubesc nativii din Peşti şi cum îi poţi cuceri!

Conflictul interior al Peştilor este o altă suferinţă care îi mistuie. Amalgamul de emoţii, indecizia şi dorinţa de a schimba lumea îi vor împinge pe nativii din Peşti să evite o situaţie, în loc să o confrunte. Chiar dacă sunt persoane pline de viaţă, Peştii sunt predispuşi la depresie. Ei trăiesc în două lumi, în lumea reală şi în lumea spirituală, pendulând între stări total opuse, în încercarea de a-şi găsi echilibrul. Asta îi transformă în fiinţe meditative şi le provoacă suferinţa de a nu se regăsi cu ușurință în cei care îi înconjoară, nevoia lor de socializare, de prietenie şi de iubire fiind mult mai profundă.

Dacă ai în jurul tău un nativ din zodia Peşti, asigură-te că îi acorzi atenţia de care are nevoie şi că îl asculţi atunci când are ceva important de împărtășit cu tine.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (29)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.