Horoscop
Înapoi la

Cele mai mari suferințe ale zodiei Balanță

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Balanța este singurul semn din zodiac care are ca simbol un obiect, iar acest lucru se datorează simpatiei pe care acest nativ o are pentru ceilalți. Balanța este o zodie extrem de complexă. Acest nativ urăște conflictele, însă mereu va lua apărarea persoanelor la care ține, chiar și atunci când va fi vorba de propriile opinii. Balanța caută echilibru în tot ce o înconjoară, chiar dacă este vorba de relații, muzică, sau culorile camerei sale.

Deoarece este un semn guvernat de planeta Venus, caută mereu aprobare din partea celor din jur. Mai mult, dorința de a se simți dorit transformă complet acest nativ, iar unul dintre scopurile sale în viață este de a se integra în orice grup sau situație care apare. Cea mai importantă trăsătură pozitivă a sa este că vede viața în multe culori și că își păstrează firea optimistă indiferent de situație. Deși pare o persoană fericită, Balanța are proprii demoni cu care se confruntă atunci când nimeni nu se află în preajmă. Balanțele pot fi destul de indecise, pot păstra ură în suflet pentru cei care le-au greșit mult timp și, cel mai important, le este foarte frică de singurătate.

femeie in padure

Iată care sunt cele mai mari suferințe ale zodiei Balanță!

În situații de criză, o Balanță va încerca mereu să își păstreze cumpătul și să găsească cele mai bune soluții, coordonându-i pe ceilalți. Starea de agitație îl face pe acest nativ să fie destul de indecis și dezechilibrat. Balanța se poate pierde cu firea destul de repede, iar acest lucru o consumă pe interior și o macină. Oricât ar încerca să treacă cu bine peste aceste momente, persoanele care sunt născute în această zodie pur și simplu își pierd controlul și rațiunea.

De asemenea, Balanțele fac tot posibilul pentru a nu intra în confruntări. Deși par stăpâne pe sine și calme, în interiorul lor se dau adevărate lupte. Acești nativi evită conflictele pe moment, însă pot purta ură unei persoane pentru mult timp. Au des remușcări și mustrări de conștiință, fără să schițeze un gest sau să dea de bănuit. Această ură pe care o poartă adânc în sufletul lor le aduce multă suferință, deoarece se simt obligate să ascundă toate gândurile negative și furia, iar acest lucru le macină pe interior.

Într-o relație, Balanța poate suferi enorm atunci nu este înțeleasă. Partenerul ideal pentru acest nativ trebuie să fie inteligent și interesant, mereu dornic să afle lucruri noi, dar și capabil de a purta discuții captivante. Stimularea intelectuală este unul dintre principalele criterii după care se ghidează acest semn zodiacal în alegerea partenerului. Atunci când nu îi este valorificată mintea în cuplu, Balanța se poate simți ignorată și neînțeleasă, iar aceste sentimente o fac să sufere enorm. Acești nativi urăsc persoanele care nu au un coeficient de inteligență ridicat, plictisitoare nu doar în relația de cuplu, ci și față de cei din jurul lor.

femeie care bea din ceasca

În plus, Balanțele pot suferi enorm și atunci când sunt mințite și înșelate. Trebuie să știi că acest semn zodiacal caută doar relații serioase și parteneri pentru toată viața. Deși perechea lui trebuie să treacă prin multe teste până să îi câștige inima, uneori se întâmplă ca instinctul să îl înșele. Atunci când așteptările lui nu se potrivesc cu realitatea, durerea din suflet poate căpăta proporții uriașe, iar acest lucru îl va determina, în pofida firii sale, să se izoleze și să sufere în singurătate.

Dacă ai și tu prieteni născuți în această zodie, probabil știi deja că sunt persoane sociabile și deschise, cărora le place să se înconjoare de prieteni. Nu vei vedea niciodată o Balanță singură, deoarece ea își poate crea starea de echilibru doar în pereche sau alături de oameni. Una dintre cele mai mari suferințe ale acestei zodii este dată de singurătate, un sentiment care o aduce în pragul disperării. O viață în singurătate este cel mai mare coșmar pentru ea, și de aceea își va dedica mult timp și energie pentru a găsi partenerul alături de care să își regăsească echilibrul, dar și prietenii care îi vor fi mereu alături.

Balanța trebuie să învețe să lase în urmă trecutul, dar și că uneori este mai bine să fii singur decât în compania nepotrivită.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (67)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.