Horoscop
Înapoi la

Cele mai mari suferințe ale zodiei Fecioară

Cele mai mari suferințe ale zodiei Fecioară

Sorina Corneanu

Fecioara este un semn zodiacal foarte independent. Pe deplin capabilă să-și folosească inteligența la capacitate maximă, Fecioara alege întotdeauna să își rezolve singură problema și evită să ceară ajutorul. Cu toate acestea, este posibil că îngrijorarea lor și această închidere în sine să le arunce cu ușurință în depresie.
 
 Obișnuiți să complice lucrurile și să considere că doar atunci acestea sunt cu adevărat puse la punct și merită atenție, fecioarele au o tendința acută de a critica modul de acțiune și gândire a celor din jurul lor, moment care declanșează și suferinta zodiei fecioară.
 
  Tendința de a impune tuturor stilul lor de viață, sentimentul că ele au dreptate și că toți ar trebui să fie de acord cu ele, le provoacă fecioarelor mare suferință, tocmai prin prisma faptului că, nesuportând să fie contrazise, se vor simți atacate la fiecare discuție în contradictoriu. Deseori, fecioarele cred că fac bine celorlalți și acceptă foarte greu refuzul acelora, tocmai pentru că ele încă nu a învățat o lecție esențială: ceea ce consideră ele că e bine pentru ceilalți, nu este neapărat bine și în viziunea acelora. Numai că  fecioarele vor tinde să creadă că toată lumea e superficială și vor suferi pentru propria perspectivă.


 
 Nici în dragoste nu sunt ferite de puseurile de suferință. Dacă vei considera că într-o relație trebuie să comunici, să te situezi pe picior de egalitate și să îți dorești să experiementezi cât mai mult, fecioara îți va pune imediat o etichetă de superficialitate și lipsă de interes față de persoana sa. Iar asta doar pentru că fecioara are un singur înțeles pentru iubire: căsătorie rapidă, copii și rutină. Și nu poate accepta altfel.
 Se va simți jignită de fiecare dată când îi vei propune o schimbare sau îi vei dezvălui și o altă perspectivă asupra vieții.
Fecioara are drept scop să obțină tot mai mult, din punt de vedere material,astfel încât se aștepta ca toți ceilalți să accepte asta și să rămână lângă ea, deși nu oferă mai nimic din punct de vedere afectiv. În caz contrar, tot ea se va simți rănită. Ambițioasă și extremd e organizată, fecioara știe ce va face în fiecare minut al zilei, nimic nu o va lua prin surprindere și nici nu va accepta vreo aventură neplanificată. Totul trebuie să aibă momentul potrivit de desfășurare. Pentru că tind să analizeze lucrurile mult prea mult, fecioarele devin prinse în probleme, le atrag și  aproape că le transformă într-un job. Nevoia lor de a fi utili îi determină să lucreze mai mult decât e necesar, iar asta le aduce, deseori, și  suferință, pentru că nu întotdeauna rezultatele sunt cele pe care le așteaptă ele. 

 Pentru că sunt firi sensibile, fecioarele așteaptă să fie lăudate, apreciate și să li se recunoască meritele. Dacă o fecioară face ceva important, e greu să accepte ca nu ai observat sau nu ai câteva cuvinte extraordinare despre ele și tot ceea ce reușesc să realizeze. Deși sunt săritoare și îți oferă ajutorul de fiecare dată când ai nevoie, asigură-te că le vei întoarce favorul. Altfel, nu vor ezita să îți spună câte au făcut pentru tine, cât de mult te-au ridicat și câte ai rezolvat grație sprijinului lor. Atunci când te cerți cu o fecioară, ai grijă să nu uiți că și peste zece ani , dacă vă veți întâlni, îți va scoate ochii pentru câteva cuvinte pe care i le-ai adresat cândva. Fecioara are o memorie de elefant!  Nu sunt persoane neapărat profunde, dar atunci când li se pare că le-ai greșit cu ceva, introspecția devine un al doilea job al lor și vor caută metodă perfectă pentru a te pune la pământ și a-ți demonstra că ai greșit față de cine nu era cazul.
 
 Asigură-te că nu rămâi niciodată cu datorii la o fecioară și, dacă vrei să obosești cât mai puțin și să eviți discuțiile în contradictoriu, nu incerca să convingi o fecioară că există și o altă perspectivă asupra lucrurilor decât aceea pe care o au ele. Un avocat al acuzării mai bun decât o fecioară nu vei găsi.Totuși, dacă în procesul acesta ești direct implicată, mai bine ai caută  iubirea în altă parte. 
 

Surse foto: istock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.