Horoscop
Înapoi la

Cele mai mari suferințe ale zodiei Leu

Cele mai mari suferințe ale zodiei Leu

Sorina Corneanu

Între 22 iulie și 23 august, își face simțită prezența personalitatea puternică a leului. Foarte independent și cu simțul aventurii bine definit, Leul are totuși nevoie de cineva care să-l admire și să-l aprecieze. Avid după atenție și mereu dornic să fie încojurat de oameni care să-l complimenteze pentru orice lucru, leul nu suportă rutina și caută în permanență experiențe noi.

Totuși, prezența lui de spirit nu îl ține departe de supărare. Din contră, suferința zodiei Leu este una profundă, iar cei din jur ar trebui ca exact în acest moment să îl lase singur. Leului nu-i place să fie compătimit.

Iată ce întoarce pe dos lumea unui Leu!

Pentru că Leul îți va arăta întotdeauna loialitate, prietenie sinceră și deschidere, te va accepta exact așa cum ești și nu va căuta să judece diferențele dintre voi, va suferi foarte tare dacă tu nu vei proceda la fel. Nu uita, Leii au o personalitate complexă, sunt schimbători, iar dacă îi vei judeca sau critica pentru acțiunile și deciziile lor, doar pentru că tu vezi lucrurile altfel, vor suferi și e foarte posibil să strici o relație frumoasă. Deși iertători, atunci când se simt atacați și se lovesc de minți înguste, Leii se îndepărtează. Pentru un Leu, banii nu sunt importanți decât în măsura în care ei îl ajută să călătorească, să încerce lucruri noi, să îi cheltuiască pe micile plăceri ale vieții. Nu sunt economi, nu sunt interesați să agonisească doar ca să aibă. Scopul banilor este să să îi facă mai fericiți.

femeie suparata

Fără poftă de viață, puțin amuzament și multe complimente, vei rezista cam greu lângă un Leu. Așa își definește el fericirea, iar tu nu vei putea schimba asta. Mai bine să nu incerci. Fie îl accepți așa, fie caută o zodie compatibilă cu a ta!

Nici în dragoste nu sunt feriți de suferință. Calzi și experți în a-și face partenerii fericiți, Leii caută întotdeauna pe cineva care să le împărtășească gândurile, cu care să participe la discuții lungi, diverse și profunde, și vor fi dezamăgiți să observe la tine superficialitate. Se implică foarte mult, le place să călătorească, iar dacă le vei cere statornicie și plafonare, presându-i să se schimbe, se vor simți judecați, abandonați și extrem de singuri. Leii sunt deosebiți și dăruiesc mult. Dar așteaptă să le oferi la schimb iubire, înțelegere și protecție.

Află care sunt așteptările leului într-o relație de dragoste

Să nu te surprindă dacă vei întâlni un Leu, bărbat, care va pune mai mult preț pe aspectul său fizic decât pui tu pe al tău. Leul este pedant și așteaptă același lucru de la partenerul său.

Deși pare puțin narcisist, sau poate chiar este, Leul va suferi enorm dacă vei acorda mai multă atenție altor persoane decât îi oferi lui. Indiferent de context, pentru tine el trebuie să rămână cel mai important. Și oricât de copilăresc ar suna, să își cumpere o cămașă nouă și tu să nu îl complimentezi...poate fi începutul unei dispute serioase!

Dacă vrei să faci un Leu să sufere, lipsește-l de complimente, nu-i arăta respect și fă-l să se simtă inutil. Acestea sunt lucrurile care îl dor cel mai tare. Dacă ai o astfel de persoană lângă tine, și vrei ca lucrurile să rămână pașnice, fii mereu gata pentru un compliment sau pentru o activitate prin care să-l faci să se simtă util.

Deși o zodie optimistă și veselă, Leul are la rândul său suferințele sale! Tu ce părere ai despre aceste surse de necaz pentru puternicii Lei?
  

Surse foto: Istock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (39)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.