Horoscop
Înapoi la

Cele mai mari suferințe ale zodiei Săgetător

Cele mai mari suferințe ale zodiei Săgetător

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Nativii din zodia Săgetător sunt persoanele pe care mereu ți le dorești alături. Fiind cel mai optimist semn din zodiac, Săgetătorul va fi mereu lângă tine pentru a-ți ridica moralul și pentru a-ți arăta cât de frumoasă este viața. Acest nativ nu crede în ghinion și se concentrează mereu pe țelurile pe care trebuie să le atingă, bazându-se pe propriile forțe. Un alt dar pe care acesta îl are este că te poate citi ca pe o carte deschisă. Intuiția Săgetătorului îl ajută să cunoscă oamenii mult mai ușor, dar și să vadă intențiile meschine, dincolo de măști.

Săgetătorul este un prieten amuzant, un explorator și un filosof. Este interesat de acumularea de noi experiențe, de noi cunoștințe, dar și de explorarea unor locuri nemaivăzute. Este spontan și tinde să urască toate lucrurile care îi îngrădesc libertatea de a învăța și de a se dezvolta. Săgetătorul este direct și obiectiv, ceea ce îl face să fie iubit de semnele de foc și de aer și detestat de semnele de apă.

Deși ai crede că nimic nu îi poate tulbura lumea colorată a acestui nativ, se pare că există anumite lucruri care îi aduc mari suferințe și care îi zdruncină întreaga existență. Din cauza trăsăturilor acestuia, Săgetătorul poate fi vulnerabil în anumite momente și se poate lăsa pradă emoțiilor și gândurilor negative.

inger intunecat

Cele mai mari suferințe ale zodiei Săgetător

Nativul din această zodie este unul dintre cele mai sincere semne. Acesta îți spune exact ce gândește despre tine, indiferent dacă părerea sa este una pozitivă sau negativă. Nu se sfiește să își exprime adevăratele gânduri nici măcar față de persoană iubită, de familie sau prieteni. Însă această trăsătură îi poate aduce și cele mai mari suferințe, deoarece lumea tinde să se îndepărteze atunci când i se spune crudul adevăr în față. De aceea, puțini nativi din această zodie reușesc să își păstreze prietenii aproape, ceea ce îi face uneori să se simtă singuri și neînțeleși.

Dacă știi vreun Săgetător sau ești unul, atunci știi probabil cât de independent este acest nativ. Acest semn din zodiac este un rebel înnăscut, care se ghidează după propriile reguli și care își trăiește viața așa cum crede de cuviință. Deoarece sunt autodictați desăvârșiți, părerea celor din jur nu prea îi interesează. Nu trebuie să îi spui niciodată unui Săgetător cum să își trăiască viața. Acest lucru îi va aduce mare suferință, deoarece îi va indica clar că nu ești de acord cu concepția lui despre viață. Ca urmare, se va îndepărta de tine mai repede decât crezi.

De asemenea, Săgetătorul poate fi destul de neliniștit, chiar agitat. Pentru acest nativ, totul trebuie să se facă în acest moment sau niciodată. Întotdeauna îi vei auzi vorbind despre noile lui planuri, despre succesul despre care are impresia că îl așteaptă la următorul colț de stradă. Atunci când așteptările acestuia sunt cu mult supraestimate, poate suferi enorm, devenind frustrat și morocănos.

femeie la fereastra

Suferințele Săgetătorului apar și atunci când este subestimat de persoanele cu care vine în contact. Nu ai cum să păcălești un astfel de nativ, deoarece intuiția și firea directă îl vor face să îți spună verde-n față că ești un mincinos. Săgetătorul gândește mereu cu 10 pași înaintea ta, iar subestimarea inteligenței lui îl poate face să se simtă jignit. Atunci când suferă, acest nativ poate deveni extrem de nesăbuit și obraznic și te va face să te simți la fel de mizerabil. Dacă i-ai greșit, fii sigur că se va asigura că regreți acest lucru doar prin câteva cuvinte.

Într-o relație, acest nativ se transformă complet. Se poate dedica 100% relației, însă doar dacă persoana iubită îi demonstrează că merită. Firea directă a acestuia dispare, iar în loc rămâne un îngeraș, gata să facă orice pentru persoana dragă. Săgetătorul este un partener loial, căruia îi place să împartă totul cu persoana dragă, de la momente fericite până la probleme. Atunci când persoana iubită nu îi mai cere ajutorul sau îl evită, Săgetătorul se închide complet în sine și devine trist și posomorât. Ignorarea și lipsa de atenție îi aduc unele dintre cele mai mari suferințe, deși ai crede că nimic nu poate trece prin scutul indestructibil al acestuia.

Cele mai mari suferințe ale zodiei Săgetător sunt, de cele mai multe ori, consecințele propriilor acțiuni. Pentru a evita astfel de situații, acest nativ este sfătuit să se gândească de două ori înainte de a face afirmații răutăcioase, dar și să nu se mai îngrijoreze din orice.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (139)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.