Horoscop
Înapoi la

Cele mai mari suferințe ale zodiei Vărsător

Cele mai mari suferințe ale zodiei Vărsător

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Persoanele născute în această zodie sunt talentate, orientate spre filosofie și meditație și, cel mai important, sunt dotate cu o inteligență nativă. Creativitatea și inteligența sunt principalele trăsături care caracterizează Vărsătorii, iar aceștia își pot folosi aceste calități pentru a crea lucruri cu adevărat mărețe. Acești nativi sunt sinceri, se bazează mereu pe instinct și caută binele în orice persoană pe care o întâlnesc.

Deși Vărsătorul este o persoană prietenoasă și îi place să se înconjoare de oameni, uneori tinde să se izoleze. Acesta nu își face ușor prieteni, iar amicii adevărați sunt foarte rari. Comportamentul lor excentric și firea rebelă le pot provoca mari suferințe, deoarece majoritatea persoanelor nu pot înțelege nevoia acestor nativi de a fi liberi, dar și de a se ghida după propriile reguli.

femeie asezata pe frunze

Care sunt cele mai mari suferințe ale zodiei Vărsător

Dacă și tu ești născută în această zodie, atunci probabil toată lumea te cunoaște pentru firea rebelă, care se manifestă chiar și în relația de cuplu. Îți place să fii imprevizibilă, să îți surprinzi mereu perechea, dar și să pornești alături de aceasta, ori de câte ori ai ocazia, în căutare de noi aventuri. Atunci când persoana dragă este ceva mai conservatoare și preferă să stea mai mult în casă, poți suferi enorm, deoarece pofta ta de viață nu este „hrănită”. Tocmai din acest motiv, este bine să îți alegi doar parteneri care au aceleași pasiune ca tine și care să nu te facă să te plictisești.

În relația de cuplu, cele mai mari suferințe ale zodiei Vărsător mai pot proveni și din cauza faptului că persoana iubită îi trădează încrederea, dar și credința acestuia că omul este bun în natura sa. Vărsătorul este genul de persoană care mereu caută ce este mai bun în oameni, motiv pentru care este dispus să acorde oricând o a doua șansă. Acesta te iartă dacă i-ai greșit și nu păstrează ranchiună, indiferent de gravitatea acțiunilor tale. Atunci când persoana dragă ratează și a doua șansă, Vărsătorul se va închide în el și va da vina doar pe sine pentru toate greșelile jumătății lui.

Vărsătorul este emotiv și nu arată acest lucru celor din jur. Preferă să își păstreze gândurile pentru el însuși, iar când emoțiile îl copleșec, începe să se distanțeze de lume pentru a putea să își rezolve propriile probleme în singurătate, de unul singur. Deși suferă în sinea lui, Vărsătorul poate deveni iritat atunci când cineva va încerca să îi pună întrebări legate de starea lui. În acest caz, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îl lași pe acest nativ să își revină singur și să renască din propria cenușă, ca pasărea Phoenix.

femeie pe marginea lacului

Acest semn mai poate suferi și atunci când nimeni nu îl înțelege. Deși este un lucru destul de comun pentru nativii născuți sub acest semn ca oamenii să nu își dea seama care sunt adevăratele lor gânduri și sentimente, aceștia pot suferi foarte mult și pot simți că nu se integrează în această lume, dar și că sunt condamnați unei vieți singuratice. Toate aceste lucruri sunt cauzate de firea excentrică a Vărsătorului și arată că îi pasă de cei din jur în moduri neobișnuite, pe care majoritatea dintre noi nu le înțelegem. Așadar, acestuia îi pasă de persoanele dragi și încearcă să le arate acest lucru, însă într-un mod diferit, căruia noi îi dăm un alt înțeles.

În ceea ce privește relațiile cu colegii, lucrurile pot fi destul de complicate. Acest semn zodiacal are o latură rebelă și urăște să i se spună ce să facă și ce să gândească. Această trăsătură îl poate face să aibă multe discuții în contradictoriu cu echipa în care se află, dar și cu superiorii lui. Această latură rebelă se arată atunci când începe să primească sarcini și când persoanele din jur au o atitudine poruncitoare.

Caracteristicile Vărsătorului îl fac pe acest nativ să se distanțeze de orice persoană care vrea să îi controleze viața, iar acest lucru se aplică în toate planurile. Acest rebel al zodiacului trebuie să învețe să se integreze mai bine în societate, dar și să fie mai puțin încăpățânat. Trăim într-o comunitate, iar pentru acest lucru este nevoie de comunicare, dar și de cooperare.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (33)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.