Horoscop
Înapoi la

Cele mai mincinoase femei, în funcție de zodie

Cele mai mincinoase femei, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Toată lumea minte, chiar și cele mai cinstite și de încredere persoane. Mințim, de exemplu, ca să fim amabili sau pentru a nu crea probleme. Uneori avem motive întemeiate (sau așa credem noi) să mințim, iar alteori mințim ca să ne fie mai ușor.

În funcție de zodie, putem fi mai predispuși către minciună. Unele semne mint în mod natural, pentru că face parte din natura lor duplicitară și înșelătoare, altele mint doar când sunt nevoite. Iată cum minte fiecare zodie și care sunt cele mai mincinoase femei din zodiac.

femeie inventand

Berbec

Femeia Berbec minte destul de rar, în general ca să nu dezamăgească pe cineva sau când se simte supraîncărcată și vrea să evite o întâlnire ori o sarcină neplăcută. Poate ascunde motivațiile pentru care face un anumit lucru sau poate pretinde că știe un lucru, doar ca să nu pară mai prejos decât alte persoane. De asemenea, chiar dacă îi este foarte greu să se descurce singură într-o anumită activitate, femeia Berbec poate minți că nu are nevoie de ajutor, ca să nu pară incapabilă.

Taur

Femeia Taur se poate minți chiar pe sine însăși, spunând că nimic n-o atinge, deși este extrem de emoționată în anumite situații. De asemenea, minte ca să-și ascundă gelozia sau, când nu are chef de ceva, ca să-și mascheze lenea. Încearcă să acopere faptul că a cheltuit mulți bani sau că s-a dedat luxului și plăcerilor, pentru că vrea ca ceilalți să-și păstreze o imagine bună despre ea.

Gemeni

Zodia Gemenilor este recunoscută ca fiind duplicitară, așa că nu știi niciodată când o femeie Gemeni spune adevărul gol-goluț sau mai înflorește pe ici pe colo. Gemenii se acoperă, de obicei, atunci când sunt în întârziere cu ceva, inventând motive ca să-și justifice amânările și pretinzând că se vor încadra în timp, chiar dacă știu că este imposibil să facă asta. Uneori, Gemenii își încalcă promisiunile și mint găsind tot felul de scuze pentru acest lucru. De asemenea, femeia Gemeni adoră să-și „coloreze” poveștile cu mici minciuni nevinovate.

Rac

Femeii Rac îi place să se pretindă că este mai independentă decât în realitate și va exagera întotdeauna când vorbește despre greutățile prin care trece. Adesea își ascunde adevăratele sentimente, pentru că vrea să pară mai bună decât se simte în interiorul său. Dacă aduce daune cuiva prin acțiunile sale, femeia Rac va pretinde, de obicei, că altă persoană este vinovată pentru ce s-a întâmplat, pentru că urăște să i se impute chiar și cea mai mică greșeală. Atunci când este supărată pe tine și o întrebi despre acest lucru, o femeie Rac preferă să evite confruntarea și să-și ascundă emoțiile negative.

Leu

Leul se minte uneori pe sine și își ascunde sentimentele, pentru a depăși anumite momente. De exemplu, dacă a suferit o nedreptate sau are anumite resentimente față de cineva, femeia Leu poate pretinde că totul este în regulă, deși nu este deloc așa. Uneori, Leul minte pentru a fi în centrul atenției, pentru a se arăta mai important și mai priceput decât este. Cu toate acestea, femeia Leu evită, în general, să mintă și, chiar dacă o face, nu recunoaște nici pentru sine că a înșelat pe cineva.

Fecioară

Se știe că Fecioarele sunt perfecționiste, dar uneori își pot exagera această calitate, pretinzând că fac totul corect și observă orice greșeală. De asemenea, femeia din zodia Fecioarei vrea ca lucrurile să fie ordonate și așezate întotdeauna la locul lor. Când cineva strică această ordine, Fecioara este, de obicei, deranjată, dar pretinde adesea că nu s-a întâmplat nimic, pentru a menține armonia și bunele relații. Atunci când ceva nu le iese așa cum își doresc sau întârzie cu anumite planuri, Fecioarele devin foarte stresate, dar încearcă să ascundă acest lucru, invocând tot felul de scuze și pretexte.

Balanță

femeie cu gura acoperita

Atunci când minte, Balanța poate să-ți jure că spune adevărul. În general, Balanțele pun atâta pasiune în minciunile lor, încât aproape întotdeauna reușesc să te convingă că spun adevărul. În general, femeia Balanță este foarte amabilă și minte pentru ca oamenii din jur să se simtă mai bine. De asemenea, minte ca să evite necazurile sau obligațiile și adoră să „înfrumusețeze” lucrurile, prezentându-se în cea mai bună lumină.

Scorpion

Scorpionul nu suportă mincinoșii, dar asta nu înseamnă că femeile Scorpion nu mint ocazional. Când cineva le frânge inima, Scorpionii ascund de multe ori cât sunt de devastați, de obsedați și de dornici de răzbunare. Femeia Scorpion poate să mintă ca să-și atingă anumite obiective pe care le dorește cu ardoare sau ca să facă pe cineva să plătească pentru că a rănit-o. De asemenea, poate înflori adevărul, pentru a face lucrurile mai dramatice și mai importante sau pentru a se arăta mai bună în ochii celorlalți.

Săgetător

Săgetătorul va minți dacă acest lucru îl face să evite durerea, mai ales dacă suferința este determinată de propriile greșeli și defecte. În general, Săgetătorul este foarte diplomat și vrea să se asigure că toți gândesc bine despre el. În unele momente, Săgetătorul poate minți despre nivelul său de angajament într-o acțiune sau despre cât de mult îi pasă de cineva. Libertatea sa este principalul motiv pentru care Săgetătorul este gata să mintă, pentru că nu vrea să se simtă prins sau îngrădit.

Capricorn

În general, femeile Capricorn spun în față ce gândesc, dar asta nu înseamnă că uneori nu pot fi prinse cu minciuna. Dacă mint, o fac adesea ca să se arate mai bune sau mai capabile decât sunt. De exemplu, pot minți despre faptul că nu au nevoie de ajutorul nimănui și că au totul sub control, când, de fapt, nu este așa. Ar putea minți despre viața lor socială, spunând că este foarte intensă, deși stau, de obicei, acasă și participă rar la evenimente. Femeia Capricorn pretinde că se îngrijește cu atenție, când, în realitate, tinde să uite de sine, pentru că este foarte ocupată încercând să rezolve problemele tuturor celorlalți. De asemenea, poate pretinde că știe răspunsul la o anumită  întrebare, după care se va da peste cap încercând să-l găsească.

Vărsător

Femeia Vărsător vrea să pară dezinvoltă și extrovertită, dar adesea este foarte reținută și ascunsă. Va minți despre emoțiile sale, spunând că nu a fost rănită, chiar și atunci când se simte foarte rău și va încerca să pară calmă și senină, când, de fapt, este foarte tristă. În general, femeia Vărsător consideră emoțiile sale ca pe ceva privat și nu vrea să pară prea vulnerabilă. Atunci când vrea să se răzbune pe cineva, femeia Vărsător poate țese tot felul de intrigi și poate pretinde că nu vrea să stârnească necazuri, atunci când tocmai asta vrea să facă.

Pești

Peștii iubesc imaginația și exagerările, așa că adevărul lor are, aproape totdeauna, o doză de fantezie. Există momente în care femeia Pești este atât de adâncită în propria lume imaginară, încât, atunci când revine la realitate, va minți despre gândurile și visurile ei. Peștii pot minți despre cum se simt, dar emoțiile lor vor ieși la suprafață până la urmă. Deși este destul de pesimistă, femeia Pești preferă să ascundă acest lucru, pentru că nu vrea ca ceilalți s-o considere negativistă. Decât să dezamăgească sau să refuze pe cineva, femeia Pești preferă să mintă, găsind tot felul de pretexte ca să nu facă un lucru.

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (167)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.