Horoscop
Înapoi la

Cele mai puternice zodii din punct de vedere emoțional. Știu să se detașeze și să ia tot ce-i mai bun până și din cele mai rele situații

Cele mai puternice zodii din punct de vedere emoțional. Știu să se detașeze și să ia tot ce-i mai bun până și din cele mai rele situații

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fiecare semn zodiacal are anumite trăsături specifice care îi definesc personalitatea și care îi diferențiază de restul zodiilor.

Zodiile de pământ sunt cele mai ambițioase, în timp ce cele de foc te surprind cu energia lor vitală și cu intensitatea iubirii pe care o pot oferi. Zodiile de aer au o dorință foarte mare de cunoaște cât mai mult lucruri și sunt foarte buni profesori. Zodiile de apă sunt sensibile și misterioase, nu le poți descifra așa ușor.

Există anumite zodii care pot depăși orice obstacol cu brio pentru că știu să se detașeze și să ia tot ce-i mai bun până și din cele mai rele situații. Aceste semne zodiacale sunt puternice și inteligente din punct de vedere emoțional.

Află din rândurile de mai jos care sunt acestea și ce le definește!

 Ilustratie femeie cu al treilea ochi, in pozitie de yoga

Cele mai puternice zodii din punct de vedere emoțional

Berbec

Persoanele născute în zodia Berbecului se bucură de guvernanța și forța lui Marte, Zeul Războiului. Nu este de mirare faptul că femeile Berbec sunt adevărate războinice! Aceste persoane sunt foarte încăpățânate, însă motivele lor de împotrivire sunt foarte bine întemeiate.
Femeia Berbec are putere de caracter și se impune cu ușurință. Mai devreme sau mai târziu, până și cei care nu o plac îi vor oferi respect și îi vor aprecia părerile.

Taur

Nativii din zodia Taur nu vor părăsi niciodată o bătălie fără a da tot ce pot. Acceptă cu ușurință orice provocare și promit să o ducă până la capăt pentru că nimic nu îi poate doborî. Femeia Taur caută întotdeauna partea bună a lucrurilor, chiar și în cazul unei înfrângeri.
Nu vei vedea niciodată o femeie Taur plângându-și de milă. Ea își învață lecția și merge înainte pentru că are multe lucruri incredibile de făcut. De asemenea, femeia Taur are două caracteristici principale: puterea și înțelepciunea.

Vezi și care sunt cele 6 zodii cărora le place să dețină controlul într-o relație

Gemeni

Misterioși, fermecători și inteligenți, nativii din această zodie au o energie care poate lăsa pe oricine fără cuvinte. Nu încerca să intri în conflict cu o femeie din zodia Gemeni, pentru că aceasta îți va demonstra că are dreptate chiar și atunci când nu are. Pur și simplu nu îi vei putea rezista șarmului ei și vei ajunge să îi dai dreptate doar pentru a-i intra în grații.

Fecioară

Femeia Fecioară are o energie aparte și poate atrage lucrurile bune exact ca un magnet. Va ieși învingătoare din orice situație pentru că nu știe să fie altfel... și nici nu poate. Este generoasă din fire, muncitoare și loială.
Fecioara simte atunci când o persoană nu este pentru ea, sau când locul ei nu este într-un anume loc. Tocmai din acest motiv, nu vei vedea niciodată o femeie Fecioară care să îți piardă timpul cu situații care nu sunt în favoarea ei.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au un simț dezvoltat al justiției și al dreptății și tocmai din acest motiv ei sunt foarte raționali chiar și din punct de vedere emoțional. Pentru femeia Săgetător nimic nu este imposibil, iar atunci când își dorește ceva cu adevărat face tot posibilul pentru a obține acel lucru. Îi place să simtă că deține controlul și nimeni și nimic nu îi poate sta în cale.
Fiind guvernată de Jupiter, femeia Săgetător este foarte dezvoltată din punct de vedere spiritual. Ea simte energia pe care o emană cei din jurul ei și folosește această capacitate pentru a se apăra de cei care nu îi inspiră încredere.

Acestea sunt cele mai puternice zodii din punct de vedere emoțional. Tu te regăsești printre ele?

Citește și: Cupluri de zodii care nu au nicio sansa sa fie impreuna

Surse articol: Pinkvilla, Yourtango, Timesofindia

Sursă foto principală:

Surse foto: istock

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (18)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.