Horoscop
Înapoi la

Cele mai rare semne zodiacale

Cele mai rare semne zodiacale

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Probabil că te-ai întrebat câteodată câte persoane din lume sunt în aceeași zodie ca și tine. Te-ai gândit că cele câteva miliarde de oameni sunt distribuiți aproximativ egal în cele 12 semne zodiacale, dar realitatea este alta.

Mai precis, trei dintre semne au mai puțini reprezentanți decât celelalte, deci sunt cele mai rare din lume. Aceste trei semne pot fi considerate cu totul speciale, iar, dacă faci parte din ele, te poți considera o aleasă.

Semnele cele mai rare din lume

Berbecul

Perioada dintre 21 martie și 19 aprilie cuprinde mai puține nașteri ca de obicei, conform unor statistici și recensăminte. De aceea, semnul Berbecului este rar și are parte de darurile Univesului: suflet tânăr, spirit de acțiune, capacitate incredibilă de muncă, entuziasm. Berbecul vrea să cucerească mereu noi culmi, să se lupte cu noi provocări și să ajungă mai departe ca toți ceilalți oameni. Fără doar și poate că este un ales, așa că nu este de mirare că face parte dintre cele trei zodii rare.

Săgetătorul

Se pare că nici perioada dintre 28 noiembrie și 22 decembrie nu este atât de bogată în nașteri ca alte intervale din an. Ne-am fi putut aștepta la acest lucru, doar vorbim de cel mai norocos semn din zodiac. Favoriții lui Jupiter nu pot fi chiar atât de mulți, nu este așa? Talentat, plin de inspirație și mereu în căutare de lucruri noi, Săgetătorul este un inovator, care poate schimba lumea, dacă dorește. Felul său de a fi, liber de constrângeri și vizionar îl face să se potrivească perfect între zodiile cele mai rare din lume.

femeie aripi

Vărsătorul

O altă zodie rară este Vărsătorul, pentru că se pare că a doua parte a lui ianuarie este perioada cu cele mai puține nașteri din an, iar februarie este cea mai scurtă lună a anului. De fapt ne așteptam ca Vărsătorul, acest semn atipic, să fie unul dintre cele mai rare. Gândirea sa diferită, nonconformismul și idealismul său îl fac pe Vărsător să se numere printre aleșii destinului, una dintre acele persoane care se gândesc mereu la binele comun, cum nu întâlnim foarte des.

La polul opus acestor zodii rare, sunt zodiile cele mai frecvente, corespunzătoare perioadelor cu cele mai numeroase nașteri din an. Scorpionul, Fecioara și Gemenii sunt principalii reprezentanți ai acestor semne.

Surse foto: Pixabay, Istock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (24)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.