Horoscop
Înapoi la

Chiron este în traiectorie directă în 2020, iar energia lui este foarte intensă. Cum sunt afectate zodiile

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

În prima parte a acestui an, Chiron, asteroidul care gravitează între Saturn și Uranus, se va afla în mișcare directă, de aceea energia lui va fi mai puternică decât oricând. Abia în luna iulie, mica planetă va intra în mișcare retrogradă, încetinind tumultul influențelor sale. Până atunci, Chiron va schimba anumite aspecte subtile din viața noastră.

Având orbita între sumbrul Saturn și expansivul Uranus, Chiron este un astru de legătură între energiile întunecate și dominatoare ale stăpânului Timpului și cele creative și uneori haotice ale lui Uranus. Iată de ce în perioada care urmează vom pendula între incertitudini și încredere, între teamă și speranță. Unul dintre aspectele astrale care ar putea crește gradul nostru de anxietate este faptul că, din 25 aprilie, Pluto cel întunecat va intra în mișcare retrogradă. Cu toate acestea, efectele sale distrugătoare vor fi contracarate de energia luminoasă a lui Chiron. 

chiron direc

În mitologie, Chiron a fost un centaur evoluat, ceea ce explică asocierea planetei cu tendințele spirituale și purificatoare. La origini, Chiron a reprezentat o zeitate a vindecării, tocmai de aceea puternica lui influență se va face simțită în această perioadă de criză, când lumea este îngrijorată de evoluția epidemiei de coronavirus.

Între 2019 și 2027, Chiron se află în Berbec, de aceea energia sa este foarte puternică și amplifică în noi capacitatea combativă și de autoapărare. De aceea, în perioada următoare, influența sa benefică ne va ajuta să ne transformăm din războinici răniți și temători în luptători neînfricați și cu o nelimitată încredere în forțele proprii și în scopul măreț al Universului. 

Influențele benefice ale lui Chiron asupra zodiilor

Berbec

Pentru că micul astru vindecător se află chiar în zodia ta și are o mișcare directă, cu o energie debordantă, vei avea prilejul de a vindeca o traumă veche, care te-a blocat pentru multă vreme în trecut. Perioada de izolare va fi benefică pentru tine, întrucât îți va da prilejul să reflectezi asupra întregii tale existențe și asupra modului în care suferința te-a oprit din evoluția ta. Odată ce vei depăși criza ta personală, îți va fi mai ușor să iei anumite decizii, care ți-ar putea schimba radical viața. 

Taur

Pentru tine, Chiron va aduce o trecere neașteptată de la o extremă la cealaltă, de la o anxietate covârșitoare la o încredere oarbă în capacitatea ta de a controla orice lucru. Această supraevaluare te ajută pe de o parte să te ridici din temerile în care te-ai cufundat, dar te poate face să iei hotărâri riscante pentru tine și pentru cei din jur. Îndrăzneala poate fi o forță, dacă este folosită cum trebuie, însă nu te repezi să acționezi, înainte de a cântări bine lucrurile. 

Gemeni

Puterea ta mentală va renaște asemenea unui păsări Phoenix, sub energia benefică a lui Chiron în Berbec. Claritatea ideilor și creativitatea te vor caracteriza în perioada care urmează și vei profita de restricții pentru a te dedica unei lucrări importante. Este posibil să pui bazele unui proiect care îți va aduce multe resurse în viitor, să scrii o lucrare importantă sau să faci o descoperire în aria ta de acțiune. Cert este că vei fructifica din plin această pauză din viața ta cotidiană și profesională. 

Rac

Orice greutate îți va apărea în cale în perioada care urmează va fi depășită grație forței tale interioare incredibile. Vei face orice sacrificiu pentru a-i proteja pe cei dragi și pentru a aduce mai multă bucurie și relaxare în viața lor. Vei încerca să creezi un spațiu armonios în jurul tău și să dai curaj și energie apropiaților. Folosește această perioadă pentru a-ți îmbunătăți comunicarea cu partenerul și a lupta pentru valorile tale. Chiron îți va da energie!

Leu

În ultima perioadă ai fost prea tulburată ca să mai acționezi într-o direcție sau alta și te-ai simțit blocată într-un prezent halucinant. Este vremea să te detașezi de temerile și neputințele tale, pentru că te așteaptă o schimbare importantă de viață. Vei primi o propunere neașteptată, care îți va ocupa timpul și mintea pe toată perioada crizei. Puternicul și inventivul Chiron îți va fi alături și îți va dărui o inspirație fără margini.  

Fecioară

Chiar dacă vei trece prin unele dificultăți și îngrijorări legate de sănătatea ta, vindecătorul Chiron ta va proteja și nu va lăsa să ți se întâmple nimic rău. Tensiunea și stresul își spun cuvântul, dar vei învăța noi metode de descărcare emoțională, care te vor ajuta să te eliberezi din chingile anxietății. Destinul tău ar putea lua o turnură incredibilă, pentru că nici măcar vremurile de criză nu pot opri dragostea și romantismul. 

spatiu

Balanță

Nici măcar vremurile de restricții și izolare nu te pot face să întrerupi legătura cu prietenii la care ții. Profiți de această perioadă pentru a consolida un adevărat sistem de comunicare online prin videoconferințe cu amicii și persoanele dragi. Te documentezi permanent și ești în miezul evenimentelor, pentru că nu consideri că trebuie să te retragi de tot în carapacea ta și să nu-ți mai pese de nimic. Dimpotrivă, ai inițiative salutare pe rețelele de socializare, care îți atrag multipli urmăritori și numeroase aprecieri.

Scorpion

Chiar dacă stai în casă, nu înseamnă că nu muncesști în această perioadă. Te bucuri de inspirație și idei inovative și s-ar putea să pui bazele unei afaceri de succes. Chiar dacă este doar la nivel de proiect, te entuziasmează și te face să cauți deja resurse și relații ca s-o pui în mișcare. Este posibil să atragi și alte persoane în inițiativa ta, iar discuțiile despre proiectul vostru vor deveni un prilej bine-venit de comunicare și schimb de idei. 

Săgetător

Atunci când stai mai multă vreme în izolare, începi să îți aduci aminte de anumite aspecte din trecut și de oameni la care nu te-ai mai gândit de ceva vreme. Este un bun prilej pentru a relua anumite legături, telefonic sau prin internet, dar și de a te reconcilia cu unele persoane. În acest context s-ar putea să reiei o relație mai veche cu un fost iubit și să constați cu surprindere că încă mai ai sentimente pentru el. Chiar și statul în casă poate deveni palpitant, atunci când iubești. 

Capricorn

Perioadele de criză sunt o adevărată rampă de lansare pentru tine, pentru că te fac să apelezi la resursele tale de supraviețuire și să folosești aceste energii arhetipale incredibile pentru a-ți schimba viața. În această perioadă, mintea ta devine mai ascuțită, intuițiile sunt mai puternice și capacitatea de a-ți trasa scopuri este mai mare. Practis, suferi o adevărată transformare interioară, la care contribuie și energia pozitivă a lui Chiron. 

Vărsător

Este posibil ca în perioada următoare să participi la tot felul de campanii și cauze online, pentru că simți că nu poți sta cu mâinile în sân când lumea se confruntă cu o criză atât de importantă. Studiezi diferite articole, împărtășești informații și ești un adevărat lider de opinie pe site-urile de socializare. Te surprinde faptul că nu simți nici măcar un pic de teamă, ci numai încredere și determinare. Partea ta de erou salvator iese la suprafață, mai puternică decât oricând. 

inger

Pești

Te bucuri de capacități empatice nelimitate și ai sentimentul că ai dobândit adevărate puteri extrasenzoriale, pentru că simți imediat suferința oamenilor și cum poți s-o alini. Devii o adevărată „mamă a răniților”, sfătuindu-i pe toți și trimițându-le încurajările tale. Ești foarte atentă și dedicată cu cei dragi și încerci să-i protejezi în toate modurile posibile. Capacitatea ta incredibilă de a te conecta cu ceilalți este amplificată de vibrațiile lui Chiron. 

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator Zodiile care nu te vor trăda niciodată! Ele sunt cele mai loiale semne zodiacale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.