Horoscop
Înapoi la

Cinci zodii a căror viață se va schimba radical în anul 2023

Cinci zodii a căror viață se va schimba radical în anul 2023

Ramona Jurubita

Pentru anul 2023, astrele și-au ales cinci favoriți care vor avea parte de multe întâmplări pe placul lor. Vor fi protejați de Univers, care le va umple tolba cu mult noroc, iubire, reușite și fericire. Ești nerăbdător/nerăbdătoare să afli dacă te numeri printre ei?

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nu oricine are șansa de a fi alesul planetelor, așa că ar trebui să te simți onorat/ă dacă te găsești pe lista pentru 2023. Poate că neprevăzutul te sperie, dar de această dată este vorba doar despre schimbări în bine și progrese. Va fi un an bogat și plin de reușite pentru persoanele care știu să jongleze cu oportunitățile. Iată cele cinci semne zodiacale ce vor primi multe șanse unice în următoarea perioadă:

Berbec

Vrei o schimbare în viața ta și ea va veni mai repede decât te aștepți. Poate chiar la începutul anului o să experimentezi o serie de transformări pe toate planurile. Ai încredere în destin și așteaptă să vezi cu ochii tăi ce se poate întâmpla. Vei progresa în sfera profesională, fiindcă motivația, dăruirea și ambiția vor fi de partea ta.

Cinci femei care stau aliniate pe un gard mic de beton

Rac

Finanțele tale vor crește în 2023, iar orice fel de călătorie va merge așa cum o plănuiești. Toate afacerile în care te implici vor fi un adevărat succes, dar trebuie să fii permanent în alertă. Oamenii invidioși s-ar putea să încerce să îți pună piedici. Astrele nu te vor lăsa să cazi, dar este mai bine să fii precaut/ă.

Balanță

Cea mai mare schimbare ce va interveni în viața ta va fi în plan amoros, după ce vei întâlni o persoană în care îți vezi viitorul. Dacă ești deja într-o relație, norocul îți va surâde în plan financiar, fiindcă astrele vor considera că ai deja tot ce îți trebuie în materie de suflet.

Capricorn

Vor apărea evenimente semnificative în viața ta de familie și chiar există șansa de a-ți achiziționa o locuință sau de a găsi o nouă sursă de venit. Poate chiar amândouă dacă ești cuminte și nu faci astrele să se răzgândească în privința ta. În plus, e posibil să obții un post bine plătit într-o compania în care îți doreai de multă vreme să intri.

Pești

O să ai un nou cerc social, cu alți parteneri de afaceri și cu prieteni adevărați. Nu ar trebui să faci, sub nicio formă, cheltuieli spontane. În rest, vei obține rezultate extraordinare și tot anul vei fi sănătos/oasă dacă respecți regulile unui regim alimentar echilibrat.

Persoană care plecă de la start într-o cursă de alergare

Cine știe cum să atragă norocul în viața sa, va fi fericit/ă și dacă nu se află pe această listă. Așadar, bucură-te de viață și așteaptă noutățile chiar dacă nu ești Berbec, Rac, Balanță, Capricorn sau Pești. Trebuie să mai știi că îți poți influența singur/ă destinul dacă faci alegerile corecte. De exemplu, îți poți schimba stilul vestimentar, astfel încât să porți culorile care îți scot dragostea în cale.

Descoperă și care este cea mai bună lună pentru dragoste în 2023, în funcție de zodia ta

Surse foto: iStock

Surse articol: CluberNimblespiritBejandaruwalla

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce ar schimba iubitul tau la tine?
Incepe quiz
Ce ar schimba iubitul tau la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.