Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cinci zodii cu păcate grele

Andreea Baluteanu

A comite erori e omenește, așa că nimeni nu are dreptul să te pună la colț pentru imperfecțiunile tale.

Dincolo de aceste filosofii pozitive, sunt însă și zodii care abuzează de principiile iertării și care comit păcate grele, uneori fără a realiza. Iată care sunt cele cinci semne care vor petrece mult timp la spovedanie!

Cinci zodii care păcătuiesc

Dacă te afli pe lista de mai jos, îți recomandăm să îți revizuiești atitudinea!
agresivitate

 1. Berbec

Temperamentul tău impulsiv te-a aruncat drept în epicentrul multor probleme și tot el te include și pe lista „păcătoaselor” zodiacului. Fii sinceră: de câte ori nu te-ai înfuriat în mod nejustificat și ai rănit o persoană dragă, doar pentru că nu ai putut să îi pui frâu caracterului focos?

Păcatul tău este agresivitatea. Poate că reușești să pui vorbele crunte, aruncate pe când judecata îți era întunecată, pe seama unui alter ego malefic, dar trebuie să înțelegi că responsabilitatea îți aparține. Pentru a nu ajunge să regreți faptele comise, ce nu mai pot fi reparate, încearcă să îți strunești proverbiala impulsivitate!

 1. Scorpion

Cunoști prea bine zvonurile la adresa ta, care îți atribuie intrigi machiavelice și scenarii de răzbunare spectaculoase, dar nu la ele ne referim noi acum. Da, și tu ai fost servită cu o porție bună de temperament aprig, dar nu el este el factorul care te duce la pierzanie, de cele mai multe ori, ci pofta, atracția irezistibilă pe care o resimți față de tot ce e interzis.

Ești cea mai pasională și mai magnetică zodie, așa că ai destrămat câteva relații, pescuind în plasa sex-appeal-ului bărbați care au devenit adulteri, sub mrejele tale. E adevărat, atunci când te îndrăgostești ești expresia fidelității, dar tot vei purta povara legăturilor distruse din vina ta.

pofta

 1. Fecioară

Semnul tău zodiacal e dăruit cu inteligență din plin, cu seriozitate și atenție, ceea ce te va ajuta să urci rapid pe scara vieții. Problema este însă că dobândești foarte devreme certitudinea că ești o persoană specială, superioară celorlalți, ceea ce îți va imprima și atitudinea critică de foarte timpuriu.

Iar din acest set de caracteristici ia naștere și păcatul tău: invidia. Obişnuită să fii mereu „cea mea cea”, te deranjează teribil atunci când altcineva reține atenția care ți-ar fi cuvenită ție, în opinia ta. Tocmai de aceea, cazi des în capcana invidiei și a geloziei, atitudini pe care nu doar Biblia, dar și experții în smart living le interzic.

 1. Taur

Bună, blândă, un adevărat înger pe pământ: unde ai putea să greșești? Să ne referim puțin și la celelalte laturi ale tale: dragostea pentru mâncarea bună, pentru lucrurile scumpe, de lux, pentru artă și frumos. Cum ar putea aceste mici și mari plăceri ale vieții să îți dăuneze? Atunci când sunt consumate în exces!

Păcatul tău este lăcomia! Dacă ai putea să îți limitezi poftele, nu ar fi nimic grav, dar majoritatea Taurilor riscă să cadă victime ale unei vieți boeme, petrecute pe canapea, cu o pizza uriașă și o prăjitură savuroasă alături. Nu doar sănătatea, dar și sufletul au de suferit!

lacomie

 1. Leu

Poate că ești un suflet generos și o personalitate cuceritoare, numai bună de pus pe rană, dar și una dintre principalele exponente ale mândriei și vanității. Frumoasă, rebelă, deșteaptă și puternică, te îndrăgostești atât de repede de tine, încât vei dobândi o percepție suprareală asupra ta: te vezi „cea mai cea” dintre toate.

Iar mândria naște, în timp, un alt monstru micuț: aroganța. „Cea mai cea” e curând întovărășită de „nimeni nu mai e ca mine”, iar de aici și până la a-i trata pe cei din jur ca pe un grup de sclavi personali, pe deplin meritați de personalitatea ta electrică, nu mai e decât un pas.

Aceste cinci zodii comit păcate grele! Tu te numeri printre ele?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (39)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Luni, 12 aprilie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!