Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cine face o pasiune secretă pentru tine în 2020, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Anul 2020 va fi un an extraordinar din multe puncte de vedere. Numerologii spun că atunci când întâlnim combinații de cifre duble, ne sunt trimise mesaje din partea Universului, iar îngerii sunt alături de noi să ne îndrume. Și în ceea ce privește dragostea, ne putem aștepta la multe lucruri ieșite din comun: povești fascinante de iubire, aventuri pătimașe și întâlniri karmice. Mai mult decât atât, zodiile ar putea avea surprize în anul ce urmează: vor dezlănțui pasiuni secrete și vor primi declarații fierbinți de iubire. 

femeie cu masca

 Cine te iubește în secret

Berbecul

O persoană care te îndrumă într-un anumit domeniu se va îndrăgosti nebunește de tine. Poate fi un profesor, un mentor sau o autoritate în aria ta profesională. Deși te iubește în secret, îi vine greu să-ți mărturisească dragostea, din cauza relațiilor voastre profesionale sau de mentorat. Totuși, atunci când pasiunea va atinge cote maxime, o simplă scânteie ar putea determina confesiunea sa. 

Taurul

Un coleg de serviciu te are deja în mintea sa, dar anul 2020 va transforma simlele gânduri într-o adevărată pasiune. Veți începe să lucrați împreună într-un proiect comun, iar acest lucru va duce la o rapidă ”încălzire” a relației. O atracție magnetică se va stabili între voi și pasiunea lui s-ar putea să treacă și la tine. 

Gemenii

Vei avea o mare surpriză: cineva la care doar visezi, te iubește în secret. Deși este o persoană aparent inabordabilă. a făcut o pasiune pentru tine. Are, însă, nevoie de mai mult timp, înainte de a-ți mărturisi dragostea. Îi poți ușura calea, arătându-i că și tu ești interesată de el. 

Racul

Deși anul ce urmează este dedicat mai degrabă dezvoltării personale, decât dragostei, s-ar putea ca destinul să te surprindă. Cineva cu care te întâlnești într-o excursie sau într-o călătorie se îndrăgostește la prima vedere de tine. Nu-ți va mărturisi imediat, dar, la întoarcerea acasă, vei începe să primești tot felul de atenții și mesaje din partea sa. 

Leul

Îți place să ai mulți admiratori, așa că te vei bucura să afli că cel puțin două persoane te vor avea în inima lor în anul care urmează. Dacă ești într-o relație stabilă, te vei bucura de departe de adorația lor. Dacă ești singură, însă, s-ar putea ca unul dintre cei care te iubesc în secret să devină jumătatea ta. 

Fecioara

O relație care abia a înflorit anul acesta se va transforma într-o pasiune arzătoare în 2020. Un bărbat care a părut reticent la avansurile tale, te-a păstrat în mintea sa și s-a gândit des la tine. O mică flacără se va schimba într-un adevărat incendiu de dreagoste, atunci când vă veți reîntâlni cu o ocazie oficială. 

Balanța

Cineva te iubește de multă vreme, dar nu a avut niciodată curajul să-și dea sentimentele pe față. Poate că face parte din grupul tău de prieteni, dar îl tratezi ca pe un simplu amic. Sau poate că este un apropiat de familie, care se teme că îl vei respinge dacă îți spune ce simte. În orice caz, dacă privești cu mai multă atenție la relațiile tale, sigur îl vei descoperi. 

Scorpionul

Cum mintea ta este mereu la o aventură romantică, probabil îl vei observa imediat pe străinul misterios care te privește intens, întâlnit fie la un eveniment select, fie într-o călătorie cu mai multe persoane. Nu greșești: un bărbat necunoscut va face o pasiune față de tine, deși se menține la distanță. Vei fi fascinată de el, dar ai grijă să nu te arzi, dacă te apropii prea tare. 

Săgetătorul

Pentru că întâlnești o mulțime de persoane și le trezești imediat admirația cu farmecul tău, nu este de mirare că cineva are sentimente de iubire față de tine. În cercul tău de apropiați, de prieteni sau cunoscuți sunt mai multe persoane care te plac, dar un bărbat te dorește în mod deosebit pentru sine. Poate nu ți-a spus până acum, pentru că amândoi aveți obligații, dar în 2020 sigur îți va mărturisi dragostea sa. 

Capricornul

Când te aștepți mai puțin, afli că o persoană din trecutul tău era îndrăgostită de tine și continuă să te iubească. Prietenii care îți vor spune acest lucru vor fi mirați că nu ți-ai dat seama niciodată de sentimentele lui. Cercetând mai bine printre amintiri, vei realiza că existau de mult semne ale iubirii sale. Privește cu atenție la propriile emoții și apoi decide ce să faci mai departe.

cuplu

Vărsătorul

Deși vă întâlniți aproape zilnic și este foarte amabil cu tine, nu ți-ai dat seama că te iubește în taină. 2020 va fi anul în care vei descoperi că un coleg sau un prieten îți poartă cele mai calde sentimente, dar că nu știe cum să ți le mărturisească. Dacă simți că ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie între voi, poți face chiar tu primul pas. 

Peștii

Ești foarte romantică și ai o feminitate ce trezește imediat nevoia bărbaților de a te proteja, iar de aici până la scânteia dragostei nu este decât un pas. Iată de ce vei avea parte de mai multe pasiuni secrete în anul care urmează. Vor fi bărbați care îți vor spune că te iubesc, dar și unii mai puțin temerari, care vor aștepta să le dai un semn de interes, înainte să-ți declare dragostea lor. 

Surse foto: Pixabay, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (49)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 18 septembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66472 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51836 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47710 vizite)
  4. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (45476 vizite)
  5. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41528 vizite)
  1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
  2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
  3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
  4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
  5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
  1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
  2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
  3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
  4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
  5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!