Horoscop
Înapoi la

Cine îți va frânge inima în 2019 în funcție de zodie

Cine îți va frânge inima în 2019 în funcție de zodie

Lorena Teacă

Viața presupune urcușuri și coborâșuri, iar fiecare dintre noi va avea, la un moment dat, inima frântă. Acest an este presărat cu multe reușite pe plan profesional și financiar, însă cu perioade critice și dureroase pe plan sentimental.

Indiferent că este vorba despre o dezamăgire cauzată de iubit, de familie sau de cea mai bună prietenă, zodiile vor suferi cumplit și-și vor regăsi cu greu puterea de a trece mai departe.

Iată cine îți va rupe inima în bucăți în acest an:

Berbec

Povestea de dragoste pe care o trăiești se va destrăma brusc și neașteptat. Când vei simți că relația funcționează mai bine ca niciodată, vei descoperi că iubitul se întâlnește pe ascuns cu o altă femeie. Dezamăgirea va fi profundă și vei putea merge mai departe doar cu ajutorul prietenilor.

Taur

Ești o fire impulsivă și devii agresivă în momentul în care ești nervoasă și lupți să-ți impui punctul de vedere. Din cauza energiei negative pe care o transmiți uneori, majoritatea prietenilor se vor îndepărta treptat de tine.

Gemeni

Instabilitatea emoțională a iubitului te va face să rămâi singură, neconsolată și cu multe semne de întrebare asupra a ceea ce s-a întâmplat. Te vei trezi într-o dimineață singură în pat, fără hainele iubitului în dulap și cu un trandafir lăsat pe preșul de la intrare.

Femeie care plânge și se șterge cu o  batistă

Rac

De fiecare dată când ți-a fost cerut ajutorul, ai acceptat cu mare bucurie. În schimb, în momentul în care tu vei cere ajutorul, niciun prieten nu se va grăbi să-ți ofere sprijinul. Acest lucru te va demoraliza și te va face să îți schimbi părerea despre cei mai apropiați oameni.

Leu

Îți vei surprinde iubitul în pat cu cea mai bună prietenă și vei face un scandal monstru, marcat de țipete și jigniri dureroase. Vei face chiar tu bagajul partenerului și-i vei da pe amândoi afară din casă.

Fecioară

Dacă acum te înțelegi extraordinar cu familia, trebuie să afli că anul acesta vei avea de-a face cu câteva diferențe de mentalitate între generații. Principiile pe care părinții încearcă să ți le impună te fac să te revolți și să te simți neîndreptățită.

Balanță

Bărbatul cu care flirtezi de ceva timp se va îndepărta brusc, devenind indiferent și rece. În ciuda sentimentelor tale pentru el, acesta îți va mărturisi că își dorește să fiți doar prieteni, lucru care îți va aduce numeroase stări negative.

Scorpion

Anul acesta vei dovedi mai mult ca niciodată cât ești de puternică, motiv pentru care nu lași nimic din jurul tău să te afecteze sau să te facă să te abați de la drumul propus. Ține-o tot așa și vei avea doar de câștigat!

Săgetător

Dacă la începutul relației iubitul era foarte respectuos și avea bune maniere, se pare că acum acesta va deveni foarte agresiv și gelos. Din aceste motive, vei simți nevoia să pui punct relației, lăsând în urmă toate momentele frumoase petrecute alături de el.

Femeie care plânge și bărbat care o ține în brațe

Capricorn

Anul acesta vei realiza că nu ți-ai ales foarte bine prietenii pe parcursul vieții. În momentul în care vei trece prin momente crunte, greu de depășit, aceștia nu-și vor face apariția, pentru a-ți oferi un umăr pe care să plângi.

Vărsător

Nu vei fi invitată la un eveniment important din viața unei persoane apropiate din familie, motiv petnru care te vei certa crunt cu aceasta. Replicile dure și reproșurile vor fi cele care te vor face să suferi cumplit și să răcești legătura cu această persoană pentru o perioadă.

Pești

Vei afla că prietena ta cea mai bună a rămas însărcinată, însă faptul că nu ai aflat vestea de la ea te va face să fii foarte dezamăgită și supărată. În acest caz, astrele te sfătuiesc să rămâi calmă și să te bucuri împreună cu ea de eveniment, fără a da curs discuțiilor inutile.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Cine îți va frânge inima?
Incepe quiz
Cine îți va frânge inima?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.