Horoscop
Înapoi la

Cine îți va frânge inima în octombrie, în funcție de zodie

Cine îți va frânge inima în octombrie, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Dacă ai putea evita să te încurci cu cineva care foarte probabil îți va frânge inima, ai face asta? Răspunsul este poate. Problema este că, deși ți-ar fi dor de acea persoană, ți-ar lipsi și toate lucrurile grozave și romantice pe care le-ați trăit. Dacă ai fi împreună cu această persoană timp de cinci ani și o mare parte din aceștia au fost cu momente de râs, dragoste și afecțiune, nu ai fi vrut să ratezi acest lucru de la bun început. 

Nimeni nu își dorește o inimă frântă, dar în cele din urmă ne vindecăm și suntem capabili să ne deschidem din nou sufletul, chiar dacă probabilitatea de a suferi din nou este mare. În luna octombrie, multe zodii vor avea parte de dezamăgiri și vor suferi chiar din cauza persoanelor cele mai apropiate. Chiar și persoanele în care ai cea mai mare încredere îți pot face rău, dar știi că ești suficient de puternică pentru a supraviețui și a iubi fără teamă.

Berbec. Ai un cerc restrâns de prieteni și te simți cel mai bine astfel. Probabil că trădările din trecut te-au făcut să fii ceva mai precaută, astfel să nu fii nevoită niciodată să suporți o dezamăgire, pentru că te-ar dărâma pur și simplu.

Taur. În luna octombrie, chiar cel în care ai cea mai mare încredere, prietenul tău cel mai bun, te va minți și trăda. Vei simți că lumea se prăbușește în jurul tău și că nu mai este cale de ieșire din acea situație, însă trebuie să judeci la rece și să iei lucrurile ca atare. Ție ți se va părea o tragedie, pentru că urăști să fii tratat fără respect.

Gemeni. Persoana iubită a început să dea semne de ceva timp că se îndepărtează de tine și povestea voastră, iar în luna octombrie va lua decizia radicală: despărțire. Vei avea inima frântă și cu greu vei reuși să îți revii după această experiență neplăcută.

Rac. Un membru al familiei tale, la care tu ții extraordinar de mult și ai o legătură puternică, te va minți pe tine și pe apropiații tăi. Nu accepți ideea că rudele se trădează între ele, mai ales că tu ai principii familiale sănătoase, iar oamenii dragi reprezintă totul pentru tine.

Leu. Ai reușit, prin prisma evenimentelor trecute, să devii puternic și să-ți construiești un zid de protecție în jurul tău. Poți para orice lovitură, fie chiar și din partea unei persoane foarte apropiate, dar asta nu înseamnă că nu vei suferi.

Fecioară. În luna octombrie persoana de care te-ai îndrăgostit până peste urechi îți va spune că nu se simte pregătit pentru o relație serioasă și simte nevoia de mai mult spațiu. Îți va fi foarte greu să accepți și vei avea inima frântă, mai ales că nu te deschizi în fața oricui. 

Balanță. Din cauza faptului că ai acceptat o persoană nouă în grupul tău, acum acea persoană va agita apele între apropiații tăi, iar într-un final tu te vei alege cu inima frântă. Adevărul nu va ieși la iveală, iar tu vei fi găsită cea vinovată într-o situație delicată.

Scorpion. Nu există multe persoane care se lipesc de sufletul tău, iar tu ai pretenția ca cele existente să se simtă norocoase că exiști în viața lor. Ei bine, în luna octombrie cineva va îndrăzni să îți trădeze încrederea și să îți frângă inima, iar tu știi un singur lucru: răzbunarea este dulce.

Săgetător. Vei primi o lovitură destul de dură în octombrie. Prietenul tău din copilărie, omul care îți este ca un frate, te va trăda și minți pe la spate, lucru care aproape te va dărâma, pentru că nu puteai să îți imaginezi viața fără el. Probabil vei reuși să îl ierți.

Capricorn. În ultimul timp te-ai concentrat pe planificarea nunții și ai așteptat cu nerăbdare marele eveniment. Din păcate, vei fi părăsită chiar înainte de a ajunge la Altar și vei simți o suferință crudă. Partenerul tău se va despărți de tine și va considera că vă este mai bine pe drumuri separate.

Vărsător. Ai crezut că totul merge bine în relația ta, dar vei afla că partenerul are o relație paralelă. Vei face o descoperire absolut șocantă pentru tine și cu greu vei reuși să îți revii, pentru că vei avea inima frântă.

Pești. Tocmai reușisei să te reconectezi cu persoană dragă din trecutul tău și credeai că mai există ceva scântei. Însă în luna octombrie el va realiza că ciorba reîncălzită nu mai are același gust și te va părăsi pentru a doua oară, lăsându-te cu sufletul zdrobit de durere.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Cine îți va frânge inima?
Incepe quiz
Cine îți va frânge inima?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.