Horoscop
Înapoi la

Cine iubește cel mai mult, în funcție de zodie

Cine iubește cel mai mult, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Intensitatea dragostei nu poate fi măsurată în mod obiectiv, pentru că unele zodii pot iubi foarte tare, chiar dacă sunt mai rezervate în acțiunile lor. În plus, există feluri diferite de dragoste, iar noi ne-am obișnuit să spunem că dragostea cea mai intensă este cea pasională, romantică, de la primele noastre întâlniri. Dar realitatea este că există și un alt mod de a iubi, mult mai profund, care apare abia atunci când partenerii se cunosc și se înțeleg foarte bine unul pe celălalt. 

femeie iubire

Atunci când te îndrăgostești de cineva foarte tare, este necesar să-ți iei unele măsuri de precauție, pentru a nu sfârși cu inima frântă. De asemea, este important să știi care este felul tău de a iubi și cât de mult te implici într-o relație. Astrologia te poate ajuta, arătându-ți modurile în care iubește fiecare semn în parte, cât de pasional sau de profund este în dragostea sa și cât de dispus este să rămână într-o relație pe termen lung. 

Cum iubește fiecare zodie - clasamentul celor mai iubitoare zodii

1. Săgetător

Săgetătorul este considerat un semn independent, dar atunci când iubește o face din tot sufletul și sacrifică orice pentru persoana dragă. Fiind un semn de foc, se aprinde repede și arde cu vâlvătaie, dragostea sa fiind la fel de pasională ca a Leului sau a Berbecului. Dar, spre deosebire de aceste două zodii, Săgetătorul este mai altruist și mai profund în dragostea sa și intră în relații mult mai durabile. 

2. Rac

Pentru Rac, iubirea este cel mai important lucru din lume și se va dedica în totalitate relației sale. Racul nu caută legături pasagere, nici nu se lasă sedus de aventuri. Scopul vieții sale este de a găsi persoana cu care să împărtășească bune și rele și alături de care să se trezească în fiecare dimineață. Familist convins, Racul face ca orice relație a sa să devină una oficială.

3. Taur

Senzualul Taur se află sub semnul lui Venus, de aceea este un căutător înnăscut al dragostei. Toate lucrurile din viața sa se raportează la iubire, fie că este vorba de erotism sau de dragostea pe care o dăruiește necondiționat partenerului său. Taurul este semnul cu cele mai durabile relații, pentru că își dăruiește inima unei singure persoane. Chiar dacă are aventuri trecătoare, se întoarce mereu la persoana cu care s-a legat pe viață.

4. Berbec

Pasional și posesiv, Berbecul se află sub semnul lui Marte, zeitatea care pârjolește totul cu dorințele sale. Dragostea unui Berbec este copleșitoare, pentru că vrea să se bucure de cele mai intense sentimente și trăiește iubirea la cote maxime. Problema este că are o părere fermă despre dragoste și vrea ca totul să se petreacă după proiecțiile sale. De aceea se poate arăta foarte gelos în relație și își poate face partenerul să sufere nejustificat. 

5. Capricorn

Poate că iubirea Capriconrului nu este atât de pasională ca a altor semne, pentru că este o zodie de pământ și sentimentele sale sunt mai degrabă profunde. Dar atunci când iubește, Capricornul o face cu toată forța de care este capabil, fiind în stare să mute munții din loc pentru persoana iubită. Deși se lasă greu prins într-o relație, Capricornul este de neclintit când își asumă iubirea, iar pasiunea sa crește odată cu timpul, spre deosebire de a altor zodii, ce iubesc intens la început, dar pentru o perioadă destul de scurtă.

6. Scorpion

Scorpionul este un adevărat stăpân al erotismului, de aceea iubirile sale sunt senzuale și năvalnice, dar este știut faptul că adesea umblă „din floare în floare”, fără să înceapă o relație serioasă. Totuși, atunci când inima sa este vrăjită de o anumită persoană, Scorpionul se transformă în cel mai iubitor și mai fidel semn, care este capabil să se schimbe total pentru persoana iubită. Ca și Racul, Scorpionul este un familist convins și, chiar dacă se întâmplă să mai calce strâmb, se va întoarce întotdeauna la persoana cu care are o legătură oficială. 

7. Leu

Leul este foarte iubitor și generos, dar fidelitatea nu este punctul său forte. Pentru că își dorește să fie mereu în centrul atenției, să fie admirat și adulat, Leul poate trece de la o iubire la alta, căutând mereu persoana care să-i întrețină pasiunea. Fără a fi un Don Juan, Leul adoră începuturile de relații, jocurile de cucerire, pentru că vrea să se simtă mereu dorit și să subjuge inimile. Atunci când se îndrăgostește, o face cu mare intensitate, ca toate semnele de foc, mai ales că este dominat de cel mai măreț astru, Soarele. 

cuplu afectuos

8. Gemeni

Dintre semnele de aer, Gemenii sunt cei mai pasionali și au nevoie de dragoste intensă în viața lor. Dar se spune despre ei că intră destul de greu într-o relație, că sunt pretențioși și schimbători. Este adevărat că Gemenii simt nevoia să testeze mai multe variante, înainte de a se hotărî la una singură, iar acest lucru este valabil și în dragoste. Chiar dacă se arată foarte interesați de o persoană, Gemenii pot căuta în paralel și alte experiențe, înainte de a se decide cu cine să rămână. Natura lor duală și volatilă îi face destul de calculați și dificil de prins într-o singură legătură.

9. Pești

Peștii sunt emoționali, impresionabili și romantici, dar iubesc mai mult ideea de dragoste decât persoana alături de care se află la un moment dat. Pentru Pești este important să se mențină mereu deschisi către iubire și să guste cât mai multe plăceri, dar sentimentele lor sunt destul de schimbătoare și alunecoase. Indiferent cât de mult țin la cineva, Peștii păstrează mereu în suflet imaginea unei iubiri care va veni, mai intensă și mai profundă decât ceea ce au în prezent. 

10. Balanță

Pentru Balanță este important să nu fie singură, de aceea va căuta mereu o relație, însă trebuie să spunem că poate sta la fel de bine și cu prietenii săi. Sentimentele Balanței sunt delicate și nu vrea să rănească vreodată pe cineva, dar nici nu se leagă în profunzime de nimeni. Balanța se înconjoară de lucruri frumoase, de aceea dragostea este pentru ea un alt obiect de admirație, cu care să se afișeze și de care să se bucure. Dar felul său de a fi o ține departe de pasiunile mistuitoare, orientând-o mai degrabă către legături fără prea multe obligații. 

11. Fecioară

Se știe despre Fecioare că sunt foarte rezervate în exprimarea emoțiilor lor, deși ocazional pot iubi cu o forță ieșită din comun și cu o pasiune fără cenzură. Dar le vine greu să accepte oamenii din jur, cu defectele și slăbiciunile lor, așa că adesea se îndrăgostesc de o himeră, de p proiecție a propriei minți. Dragostea lor se poate transforma în obsesie, însă nu au capacitatea de a o transfera în realitate și preferă să rămână mereu fidele unor visuri neîmplinite. 

inima

12. Vărsător

Dintre toate zodiile, Vărsătorul are cea mai mare capacitate de a trăi pe cont propriu, fără o legătură stabilă. Vărsătorul se mulțumește adesea cu simple aventuri, după care se întoarce la modul său de viață solitar și independent. Chiar și atunci când este foarte îndrăgostit, Vărsătorul nu se poate elibera de senzația de răceală și neimplicare emoțională care vine din adâncurile sale. Nu se poate spune că nu iubește, dar, prin comparație cu alte zodii, Vărsătorul este mult prea centrat pe sine pentru a se conecta cu adevărat cu persoana de care este îndrăgostit. 

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește
Incepe quiz
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.