Horoscop
Înapoi la

Cine se gândește la tine mereu, în funcție de zodie

Cine se gândește la tine mereu, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Când vine vorba de zodii, unele conexiuni sunt mai favorizate decât altele, pentru că se bazează pe compatibilități sau pe interese comune. De asemenea, semnele care sunt guvernate de aceeași planetă au o doză mai mare de atracție unele față de altele, de exemplu, Taurul cu Balanța sau Berbecul cu Scorpionul.

Și ascendentul are un rol important în definirea atracțiilor. Două persoane din zodii care nu sunt neapărat compatibile pot fi adevărate suflete pereche, în funcție de ascendentul lor. 

Un rol important îl are destinul, care ne poate reuni chiar și cu persoane pe care le credeam, la un moment dat, inamice. De fapt, uneori, relațiile de iubire-ură sunt extrem de intense, mai intense chiar decât o dragoste fără prea multe provocări. 

În funcție de toate aceste aspecte, cineva ne poartă mereu în gând, fie pentru că ne iubește, fie pentru că vrea să ne protejeze sau simte față de noi o atracție fizică ori spirituală. 

barbat femeie

Cine se gândește tot timpul la tine

Berbec

Energia ta este inepuizabilă și atrage multe persoane în jurul tău. Uneori sunt întâlniri trecătoare, alteori sunt relații pe viață, însă cert este că nu lipsesc oamenii care să se gândească la tine în orice moment. Dar persoana care te poartă mereu în gândurile sale este sufletul tău pereche. Ca o zodie de foc, nu accepți jumătățile de măsură în dragoste, așa că nu te vei mulțumi decât cu acea persoană cu care ai o legătură karmică. Odată ce o întâlnești, vă veți gândi mereu unul la celălalt și veți avea o comunicare de-a dreptul telepatică. 

Taur

Ești condusă de Venus, de aceea dragostea este principala ta preocupare, în special acea iubire senzuală, înfrumusețată de romantism și plăceri interzise. Este posibil să ai mai multe legături amoroase, unele dintre ele chiar în același timp. Felul tău seducător va da naștere multor pasiuni și bărbații vor ajunge să se gândească la tine intens și obsesiv. Dar pesoana care te poartă mereu în gând este cineva cu care nu ai decât o relație platonică și care nu are curajul să-ți mărturisească dragostea, pentru a nu strica frumoasa voastră prietenie. 

Gemeni

Te remarci cu ușurință și multe persoane te admiră, pentru că socializarea și comunicarea sunt punctele tale forte. Nu degeaba ești condusă de persuasivul Mercur, care te ajută să pătrunzi în sufletele și gândurile oamenilor. Dar ai o fire schimbătoare, care nu se lasă încătușată în relații foarte strânse decât atunci când este pe deplin satisfăcută. Persoana care se gândește cel mai mult la tine este un admirator care are față de tine atât sentimente romantice, cât și o mare apreciere. Deși stă adesea în umbră, nu te pierde niciodată din privire atunci când este în preajma ta. 

Rac

Întocmai ca Luna, astrul tău care strălucește pe cerul întunecat, faci privirile să se întoarcă spre tine și aduci emoții în sufletul celor din jurul tău. Sensibilitatea ta te leagă de toate lucrurile, iar felul tău blând și deschis îți aduce în preajmă mulți prieteni. Familia este principala ta preocupare, iar cei care se gândesc intens la tine sunt toți cei apropiați, de la copii până la frați sau surori. Spre deosebire de alte femei, poți fi considerată o norocoasă: atunci când găsești partenerul potrivit, acesta îți este cât se poate de fidel și nu plănuiește nimic fără să te includă și pe tine în deciziile sale. 

Leu

Ești în centrul atenției multor persoane, întocmai ca Soarele care te guvernează. Îți place ca influența ta să se simtă până departe și ca universul să se învârtă în jurul tău. Dar multe dintre relațiile tale sunt destul de superficiale sau bazate pe interes, asfel încât s-ar putea să te simți câteodată singură și neînțeleasă. Ca și Berbecul, ai nevoie de un suflet pereche cu care să împărtășești bune și rele și care să te poarte mereu în gândurile sale. Însă nu trebuie să fie neapărat partenerul tău actual; un fost iubit, un prieten bun sau cineva din familia ta s-ar putea să fie adevăratul tău suflet pereche, care nu uită niciodată de tine. 

Fecioară

În centrul atenției tale este nevoia de perfecțiune, de a urca mereu mai sus și de a atinge obiective din ce în ce mai ambițioase. Deși ești condusă de Mercur, relațiile tale cu oamenii nu se bazează niciodată pe simple distracții sau pe o socializare superficială. Vrei o comunicare mai eficientă și nu vorbești decât atunci când ai ceva de spus. Iată de ce relațiile tale sunt destul de puține și foarte selective. Cunoști multe persoane, dar ai o legătură strânsă doar cu câteva dintre ele. Persoana care te poartă mereu în gând este cineva cu care lucrezi cot la cot, care îți împărtășește visurile și aspirațiile. Deși există o atracție nemărturisită între voi, adevăratul lucru care vă leagă este dorința de a atinge un vis comun, inaccesibil altora. 

ganduri

Balanță

Se spune despre Balanță că este sufletul prieteniilor, persoana care se dedică amicilor ei și nu-i dezamăgește niciodată. Venus te face să aduci armonie în grupuri și pace atunci când spiritele sunt agitate. Multe persoane se raportează la tine, îți cer sfatul sau vin să plângă pe umărul tău când au un necaz. Chiar și când sunteți departe, prietenii nu te uită niciodată, așa că poți apela mereu la cineva când te simți singură. Dintre toți, cu o anumită persoană vei lega cea mai strânsă prietenie și vei fi mereu în gândurile ei. Relația voastră poate rămâne la acest nivel sau se poate transforma, în timp, în iubire, dacă este vorba de un bărbat cu care ai acest tip de legătură. 

Scorpion

Ești una dintre cele mai complicate persoane din zodiac, așa că nici relațiile tale nu sunt simple. Adesea te afli în competiție cu diferite persoane care te văd ca pe un adevărat pericol la poziția lor sau ca pe cineva care le subminează autoritatea. Poți deveni o adevărată obsesie pentru cineva care se află mereu în conflict cu tine. Nu este cel mai bun mod în care vrei ca cineva să se gândescă la tine, dar este dovada că ai o mare trecere în ochii oamenilor. Dintre toate zodiile, tu ești principala candidată la o relație de tip dragoste-ură și s-ar putea să fii deja în vizorul cuiva cu care ai mereu ciocniri, dar care se simte atras irezistibil de tine. 

Săgetător

Ești printre cele mai sociabile persoane din zodiac și ai mereu prieteni cu care să te distrezi și să te pornești în căutare de aventuri și senzații tari. Totuși, multe dintre aceste relații sunt doar ocazionale, iar atunci când chiar ai nevoie de ajutorul cuiva, nu te poți gândi la mai mult de două-trei persoane la care să apelezi. Cineva căruia i-ai acordat un ajutor necondiționat îți va rămâne mereu recunoscător și te va purta întotdeauna în gândurile sale. Legătura voastră este cu totul specială și uneori ai sentimentul că această persoană a apărut special în calea ta și că aveți o legătură mai veche, dintr-o viață anterioară. 

Capricorn

Relațiile tale sunt destul de limitate pentru că nu ești o persoană foarte sociabilă și ai nevoie ca legăturile tale să fie semnificative și durabile. Tocmai de aceea, familia, jumătatea ta și un prieten de suflet sunt cei la care te raportezi cel mai mult și pe care te bazezi să-ți fie mereu alături. Chiar dacă nu ai multe relații, cei pe care îi iubești îți poartă, la rândul lor, cele mai calde sentimente. Ești mereu în gândurile fraților tăi, ale prietenilor apropiați și ale sufletului tău pereche, pentru că toți te consideră indispensabilă în viața lor. 

Vărsător

Felul tău de a fi este adesea greu de înțeles de cei din jurul tău și, în ciuda faptului că ești foarte sociabilă, ai de multe ori un sentiment de singurătate. Pentru că ești guvernată de Uranus, ai o mare creativitate și o putere incredibilă de a vedea lucrurile în ansamblu, de aceea s-ar putea să te trezești în poziții de lider, conducând echipe și relaționând mereu cu oameni noi. Totuși, în viața ta personală nu ai prea multe relații apropiate, dar cele pe care le-ai construit în timp contează cu adevărat pentru tine. Surpriza este că, pe lângă cei dragi, s-ar putea să mai fii în gândurile unei persoane, care îți poartă o dragoste ascunsă și o mare admirație. 

femeie in ceas

Pești

Ești printre acele persoane care primesc zeci de telefoane și de mesaje de ziua lor, invitate mereu la diferite evenimente și care, atunci când merg undeva, sunt sufletul petrecerii și centrul atenției. Felul tău emoțional și empatic atrage în mod natural oamenii spre tine și trezește de multe ori pasiuni și gânduri romantice. Te afli în mintea multor persoane, pentru că, la rândul tău, îți deschizi inima în fața tuturor. Ai cel puțin o prietenie care durează de ani în șir, iar persoana cu care ai petrecut atâta vreme te percepe ca fiind o parte din ea însăși. 

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
În ce zodie se va naște copilul tău?
Incepe quiz
În ce zodie se va naște copilul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.