Horoscop
Înapoi la

Cine se va îndrăgosti de sufletul tău în iunie, în funcție de zodie

Cine se va îndrăgosti de sufletul tău în iunie, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

O bună parte din luna iunie, planeta dragostei, Venus, se află în tranziție retrogradă prin semnul Gemenilor. Iata de ce iubirile care se nasc în această lună au un caracter aparte, mai puțin senzual și mai orientat către partea spirituală, acel tip de legături profunde care se nasc între  suflete pereche.  

Venus retrograd determină o întoarcere către interior, dar și o evidențiere a trăsăturilor fundamentale ale sufletelor noastre; la rândul său, caracterul dual al Gemenilor ne incită să ne aplecăm mai mult asupra părții ascunse din ființa noastră și a celorlalți.

dragoste 

Iată de ce iunie ne va scoate în cale persoane care se vor îndrăgosti, literalmente, de sufletul nostru, lăsând în plan secund atracția fizică și pasiunea senzuală. 

Cine se îndrăgostește de sufletul tău, după zodie

Berbecul

În sufletul tău arde o flacără vie, pe care o poate observa cel mai bine un semn de foc, ca și tine. Un bărbat din zodia Leului sau Săgetătorului se va îndrăgosti de ființa ta profundă și va vrea să cunoască mai mult din tine decât calitățile tale fizice sau intelectuale. 

Taurul

Puțini cunosc profunzimile sufletului tău, mai ales că seduci, în general, bărbații, prin latura ta senzuală, înclinată spre pasiune. Vei întâlni însă un tip care caută o legătură mai profundă, posibil din zodia Fecioarei, ce va vrea să te cunoască dincolo de cochetăria ta tipic feminină. 

Gemenii

Pentru că Venus retrograd se află în semnul tău, ai tendința să te întorci mai mult spre ființa ta profundă li să te ferești de aventuri și de legăturile care au o bază predominant fizică. Cel care se va îndrăgosti de  sufletul tău în iunie va fi un bărbat din zodia Vărsătorului, care vrea o relație mai atipică și încearcă să vadă dincolo de aparențele fizice ale unei femei. 

Racul

Poate pentru că ești profund emoțională, vei atrage lângă tine persoane la fel de empatice ca și tine. Profunzimea unei zodii de apă nu poate fi percepută decât de o altă zodie de apă, de aceea o dragoste adevărată se va naște între tine și un bărbat din zodia Peștilor. Chiar dacă va fi atras de frumusețea ta, acesta se va îndrăgosti cu adevărat de sufletul tău. 

Leul

Cu o personalitate solară și carismatică precum a ta, oamenii sunt atrași, în primul rând, de aspectul tău fizic, de încrederea în tine și de strălucirea ta.  Dar un bărbat din zodia Berbecului va putea să vadă direct în sufletul tău și se va îndrăgosti de tinepentru că îi oglindești perfect forța interioară și impulsul spre acțiune. 

Fecioara

Cine altcineva poate pătrunde în adâncimile sufletului tău decât un bărbat la fel de profund și statornic ca și tine? S-ar putea să începi o simplă prietenie cu un bărbat din zodia Capricornului, dar aceasta să se transforme, încet-încet, în iubire, pentru că el se va îndrăgosti de sufletul și mintea ta. 

fantezie

Balanța

Aduci în jurul tău armonie și generozitate, de aceea oamenii sunt atrași către tine și legi foarte ușor prietenii. În special persoanele la fel de sociabile și comunicative ca și tine sunt seduse de farmecul tău. Dacă vei avea în preajmă un bărbat din zodia Gemenilor în iunie, acesta se va îndrăgosti iremediabil de felul tău sufletul tău luminos.

Scorpionul

Ești genul care apreciază legăturile  extrem de senzuale, dar adevărata iubire pe care o cauți trece dincolo de acest aspect erotic și se îndreaptă către tărâmul emoțiilor. Sufletul tău va fi cunoscut de către un bărbat Rac care își va da seama că tânjești după ceva mai mult decât o simplă legătură fizică. 

Săgetătorul

Vine luna iunie, a vacanțelor și a aventurilor, iar tu îți dorești un partener care să te însoțească în explorările tale? Cine altul ar fi mai potrivit decât un bărbat Săgetător sau un Leu, la fel de dornici de senzații tari ca și tine, care vor iubi sufletul tău liber?

Capricornul

Autenticitate, stabilitate și serizoitate, acestea sunt cele trei trăsături de suflet care te caracterizează. Cel care le va înțelege și le va aprecia la fel de mult ca și tine va fi un bărbat din zodia Taurului, un semn de pământ, la fel de statornic și fidel ca și tine. 

Vărsătorul

Vrei să fii cu totul altfel față de celelalte persoane, ai un suflet neîmblânzit, pe care puțini îl înțeleg cu adevărat. Dar acest gen de suflet liber și neînfricat este accesibil semnelor de aer, deci un bărbat din zodia Balanței sau a Gemenilor te va considera inspirația sa în iunie. 

om cu inima

Peștii

Cine ar crede că un bărbat Scorpion se poate îndrăgosti de sufletul unei femei? Dar așa se întâmplă când senzualul Scorpion cunoaște o femeie Pești și îi simte sufletul bogat și tandru. Este prima oarcă când se eliberează de erotismul lui exacerbat și poate trăi chiar și o legătură platonică. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Alege prăjiturile preferate și află cine este sufletul tău pereche
Incepe quiz
Alege prăjiturile preferate și află cine este sufletul tău pereche

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.