Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Cine va avea grijă de sufletul tău în luna mai, în funcție de zodie

Otilia Geavlete

Curând va începe ”luna florilor”, însoritul mai, dar pentru multe persoane aceasta este o lună de incertitudini, temeri și schimbare, fie legat de viața profesională, fie de statutul social sau de relațiile familiale. Ne așteptăm ca, încet-încet, să ne reluăm cursul firesc al existenței, dar lucrurile nu vor mai fi la fel ca înainte de perioada de izolare. 

Pe de o parte, mulți nu știu încă la ce să se aștepte, cum vor continua să lucreze sau dacă vor mai avea același loc de muncă. Pe de altă parte, distanțarea socială va continua fie din cauza fricilor noastre, fie din necesități obiective, pentru a proteja persoane vulnerabile. Acest lucru ar putea afecta unele relații, ne-ar putea limita colaborările, punând piedici activităților noastre. 

grija

În luna mai, trei planete vor fi retrograde, respectiv Venus, Jupiter și Saturn, astfel încât ne putem aștepta la anumite dezechilibre în mai multe arii ale vieții noastre. Relațiile sentimentale ar putea fi puse la încercare, în special în cazul persoanelor care încearcă să-și găsească sufletul pereche. venus retrograd le aduce deziluzii, mai ales că pasionalul Marte se va afla în Pești, semnul amăgirilor.

Cu ”puternicii” zodiacului, jupiter și Saturn aflați în mișcare retrogradă, planificările noastre ar putea fi date peste cap, iar resursele financiare nu ne vor ajunge ca să realizăm tot ceea ce dorim. 

Cu astfel de configurații astrale, este de la sine înțeles că vom avea nevoie de protecție și sprijin în anumite perioade ale lunii care vine. Dar cine va avea grijă de sufletul nostru?

Cine are grijă de sufletul tău în mai

Berbecul

Vor fi câteva momente din lună în care te vei simți descurajată, vei avea sentimentul că nimic nu merge și te va cuprinde teama că nu te mai poți reconecta cu lumea din afară.În astfel de momente, apelează la persoana în care ai cea mai mare încredere, fie că este o prietenă bună sau cineva care te ascultă întotdeauna. Relația cu iubitul va fi cu suișuri și coborâșuri în mai, așa că nu vei avea sentimentul că te poți baza complet pe el. 

Taurul

Ai nevoie de o persoană puternică și cu spirit de convingere, care să-ți îndepărteze fricile iraționale. Fie că este vorba de un terapeut sau un duhovnic, vei găsi suport pentru sufletul tău rănit în cineva cu autoritate, care te va îndruma din punct de vedere psihologic sau spiritual. Venus, protectoarea ta este în mișcare retrogradă din 13 mai, așa că nu vei găsi prea mult sprijin la partener. Fie nu te înțelege, fie este la fel de confuz ca și tine, cert este că trebuie să cauți ajutor în afara relației voastre. 

Gemenii

Mercur, protectorul tău, se va afla în zodia ta din 11 mai, așa că te vei simți destul de echilibrată și puternică în luna care urmează. Totuși, nu vor lipsi momentele de tensiune, în special legate de serviciu și vei avea nevoie să te retragi din când în când și să reflectezi, pentru a răspunde acestor provocări. Simți că numai tu poți avea grijă, cu adevărat, de sufletul tău. Ascultă vocea înțeleaptă a ființei tale profunde și astfel vei putea trece peste orice obstacol. 

Racul

Luna mai îți va aduce destule provocări, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Relația cu partenerul este încărcată de reproșuri și conflicte, pentru că simți că nu se implică suficient și nu te protejează. La serviciu sunt persoane cu care ai relații toxice și gradul de stres sporește, pentru că ești încărcată cu tot mai multe responsabilități. Persoana care va avea grijă de sufletul tău este cineva din familie, o soră sau poate mama ta, cu care vei avea lungi discuții vindecătoare. 

Leul

Mai este o lună de incertitudini pentru tine, mai ales pe plan profesional. Nu știi dacă vor mai continua proiectele care îți aduceau cele mai importante resurse financiare, nici dacă vei putea să-ți menții poziția la care ajunseseși înainte de perioada de criză. Unele colaborări pe care te bazai sunt blocate și este posibil să fii nevoită să-ți cauți un nou loc de muncă sau noi surse de venit. Ai noroc că relația ta sentimentală este armonioasă și partenerul îți oferă tot sprijinul emoțional de care ai nevoie. 

Fecioara

În mai, te vei refugia mai ales în muncă, pentru a uita de problemele familiale și de lipsa de comunicare din relația cu partenerul. Dacă ești în căutarea unei relații, vei fi dezamăgită, pentru că toți bărbații pe care îi întâlnești ți se par neserioși și lipsiți de profunzime. Vei găsi protecție și încurajare la o persoană pe care o admiri și care îți este un fel de mentor, fie în domeniul tău de activitate, fie într-o practică spirituală. O prietenă apropiată te va susține, de asemenea, oferindu-țu un umăr pe care să plângi și să-ți descarci frustrările. 

ochi inchisi

Balanța

Toată perioada de izolare și restricții te-a dezechilibrat destul de tare, mai ales că nu te-ai putut întâlni cu prietenii și ai fost nevoită să renunți la anumite tabieturi, care îți dădeau o stare de bine. S-ar putea crede că te vei bucura de relaxarea din mai, dar, în realitate, te vei simți destul de confuză și deconectată. Vei avea nevoie de o perioadă de adaptare mai mare decât credeai, iar cel care va avea grijă de sufletul tău în acest răstimp este iubitul tău sau un prieten foarte bun. 

Scorpionul

Provocările se vor ține lanț în luna mai pentru tine, făcându-te să simți uneori că îți fuge pământul de sub picioare. Te vei îndoi de toate lucrurile pe care le credeai stabile în viața ta, începând cu relația cu partenerul și terminând cu poziția profesională. Chiar dacă reușești să faci față oricărei furtuni, prin forța ta interioară, vei avea nevoie, din când în când, să-ți deschizi sufletul în fața cuiva. O persoană de încredere din familie va fi principalul tău confesor, un frate sau o soră, un părinte sau o altă rudă cu care ai o relație de confidență. 

Săgetătorul

Optimismul tău este adesea un aliat suficient pentru a te scoate din cele mai dificile situații. Cu toate acestea, ai nevoie uneori de cineva care să te asculte și cu care să împarți poverile. Jupiter retrograd nu îți va mai oferi atâta protecție ca de obicei, așa că vei avea sentimentul că te urmăresc ghinionul și lipsurile. Este numai o senzție, pentru că spre sfârșitul lunii te vei redresa. Până atunci poți plânge în brațele unui fost iubit, care te va asculta și va avea grijă de sufletul tău.

Capricornul

Ești una dintre zodiile puternice, care se bazează adesea doar pe forțele proprii pentru a trece peste împrejurările grele din viață. Luna mai ți-ar putea aduce unele încercări, dat fiind că Saturn, protectorul tău, este retrograd, la fel ca și Jupiter care se află în semnul tău. Este posibil să fii nevoită să amâni anumite planuri profesionale și să apelezi la împrumuturi pentru a acoperi cheltuieli urgente. O problemă nerezolvată de multă vreme te presează, iar viața profesională nu te mai satisface. Adevărata ta ancoră este persoana iubită, care te ascultă cu răbdare și sare mereu în ajutorul tău. 

Vărsătorul

Luna mai va fi destul de lejeră pentru tine și nu te vei confrunta cu probleme majore. Poate că singura frustrare este senzația de plafonare pe care o ai în plan profesional, dar compensezi prin creativitatea pe care o pui în anumite hobby-uri. Relația sentimentală este destul de echilibrată, chiar dacă apar uneori mici conflicte. Izolarea nu te-a afectat foarte tare, pentru că nu ai pierdut nici un moment legătura cu persoanele semnificative. Poate că ai nevoie de o prietenă bună căreia să-i povestești mai mult despre speranțele și visele tale și cu care să împărtășești experiențe de viață. 

muzica

Peștii

În mai vei cădea pradă destul de frecvent emoțiilor negative și impulsivității, mai ales că Marte se va afla în semnul tău în această lună. Vei simți că îți este foarte greu să te readaptezi condițiilor de muncă, dar și faptului că îți simți încă restricționată libertatea de mișcare. Visezi de ceva vreme la o vacanță, la o retragere în natură, iar, dacă aceste lucruri nu vor fi accesibile în mai, te vei simți frustrată și depresivă. Cere ajutor partenerului tău pentru a trece peste aceste furtuni interioare, pentru că el te va ghida și îți va întări sufletul. 

Surse foto: IStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!