Horoscop
Înapoi la

Compatibilitatea zodiacală dintre prințul Harry și Meghan Markle - ce spun astrele despre relația lor

Compatibilitatea zodiacală dintre prințul Harry și Meghan Markle - ce spun astrele despre relația lor

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Prințul Harry și Meghan Markle provin din lumi complet diferite. El - crescut în sânul Familiei Regale a Marii Britanii, ea - o fostă actriță americană ce a reușit să se realizeze prin forțele proprii. În ciuda diferențelor, nu există nicio îndoială cu privire la faptul că cei doi sunt absolut superbi împreună și sunt dovada vie că iubirea sinceră trece peste orice fel de obstacol.

Și astrele au cuvânt de spus în privința relației lor admirabile. Planetele s-au aliniat favorabil în ziua când s-au cunoscut și, potrivit unor astrologi reputați, întâlnirea lor le-a fost predestinată pentru a reuși să realizeze lucruri formidabile împreună. "Cuplul a fost adus împreună cu un scop. Pluto, planeta transformărilor, își face apariția de mai multe ori în hărțile lor natale. Cei doi sunt destinați să formeze o echipă și să își folosească influența în scopul binelui", susține astrologul Rachel Lang, potrivit Womanshealthmag. 

ce-culoare-are-aura-ta-in-functie-de-zodie

Cât de compatibili sunt prințul Harry și Meghan Markle din punct de vedere astrologic

Deși povestea lor părea la început a fi una ruptă din basmele cu prinți și prințese, timpul a dovedit că nu au fost feriți de probleme și încercări grele. În lumina evenimentelor recente petrecute în familia lor, renunțarea la titulaturile regale, dar și interviul controversat acordat lui Oprah Winfrey, astrologul susține că o Leoaică ambițioasă (Meghan Markle) și o Fecioară înțeleaptă (prințul Harry) au totuși mari șanse de a răzbi în cele mai grele situații și de a se ancora reciproc în realitate. 

Citește și: Tot ce am aflat din interviul lui Meghan și Harry cu Oprah: mărturisirile fără precedent făcute de cei doi sunt tulburătoare

"Prințul Harry s-a născut sub zodia Fecioarei, dar are ascendent în Capricorn. Toată această energie oferită de semnul de Pământ arată că el este sprijinul principal al familiei și aduce foarte multă stabilitate în relația lor. Este un partener ideal pentru Meghan Markle, ea fiind zodia Leu și este mânată de faptul că își dorește să fie mereu auzită și să schimbe lumea. Prințul Harry o susține și o ajută să își îndeplinească obiectivele. În această relație au nevoie reciproc unul de celălalt și, de multe ori, nici nu este necesar să ceară ceva, pentru că celălalt deja îl oferă", a continuat Rachel Lang. 

Și Jennifer Racioppi, un cunoscut astrolog, mizează pe armonia la care vor aspira mereu Meghan Markle și prințul Harry în mariajul lor. Ea spune că, deși harta sinastriei lor nu este perfectă, există suficiente semne pozitive datorită cărora au șansa să rămână împreună până la finalul vieții.

"Ea are conjuncția Lună, Saturn, Jupiter și Pluto, se descurcă foarte bine în relațiile și parteneriatele pe termen lung. Are Luna în zodia Taur, ceea ce înseamnă că atunci când își ia un angajament serios nu dă semne de superficialitate ulterior. El este Fecioară și este caracteristic zodiei sale să nu își asume o relație dacă nu este absolut convins că ea este aleasa", a explicat Jennifer Racioppi, conform Businessinsider.com.

Saturn, stăpânul relației lor

În termeni astrologici, Saturn este considerat stăpânul timpului și implicit al vieții noastre. Astrologul Rachel Lang susține că planeta este aspectată foarte bine în harta compatibilității dintre Meghan Markle și prințul Harry. 

"Soarele lui Meghan este perfect înclinat către Saturnul prințul Harry, ceea ce face ca relația lor să fie una sortită succesului. Este posibil ca ei să fii simțit că se cunosc de o viață, din primele clipe în care au interacționat. Planeta Saturn din harta prințului Harry este situat la 60 de grade de planeta Venus a lui Meghan Markle, ceea ce este un semn foarte bun, reprezintă încredere. Această influență arată capacitatea cuplului de a lucra la unison, de a stabili un obiectiv comune și de a aduce împreună echilibru în relația lor, din punct de vedere financiar, dar și emoțional. Au o dragoste autentică și sunt foarte potriviți unul pentru celălalt", a mai spus Rachel Lang, potrivit Womanshealthmag.com.

Surse articol: Businessinsider / GoodhousekeepingWomanshealthmag

Surse foto: Getty, IStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Relatia ta va fi una de durata?
Incepe quiz
Relatia ta va fi una de durata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.