Horoscop
Înapoi la

Conflictualul Marte este în pașnica Balanță: cum este influențată viața zodiilor

Conflictualul Marte este în pașnica Balanță: cum este influențată viața zodiilor

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Se știe despre Marte că este agresiv, crud, neînfricat și plin de impulsivitate. Dar ce se întâmplă când planeta acțiunii rebele și a sexualității necenzurate pătrunde în semnul pașnic și echilibrat al Balanței? Cu siguranță, încă de pe 4 octombrie 2019, de când Marte se află în Balanță, zodiile au început să simtă unele schimbări în comportamentul și relațiile lor.

Tranziția lui Marte prin semnul Balanței va avea loc până pe data de 19 noiembrie, iar în acestă perioadă, vom simți energia sa dezlănțuită, dar și obstacolele care i se aștern în cale, pentru că influența Balanței temperează pornirile sale necontrolate.  

Iată de ce această perioadă presupune un echilibru între tendințele imediate de acțiune și necesitatea de a fi diplomatic și atent la opiniile celorlalți. Ca urmare, indecizia, discuțiile, negocierile și argumentele interminabile sunt la ordinea zilei. Dar, cu un pic de practică, Marte se poate transforma în cel mai seducător aliat, care te ajută să cucerești inimile și să sucești mințile deopotrivă.  

Iată care sunt provocările fiecărei zodii în perioada următoare!

zodiac

Berbecul învață să negocieze

Marte în Balanță te atrage în interacțiunea directă cu alți oameni. Pregătește-te să te implici foarte mult într-o prietenie, relație sau parteneriat de afaceri. Iubitul tău ar putea avea nevoie de mai multă atenție sau, dacă ești  singură, veți avea mai multă energie pentru a-ți găsi sufletul pereche. Marte, planeta ta conducătoare, nu este în  elementul său când se află în Balanță. În consecință, s-ar putea să te simți vulnerabilă și să te temi că alții au mai mult control asupra situației decât ți-ai dori. Nu există nicio relație fără compromis, așa că trebuie să înveți să negociezi și să accepți că și ceilalți mai câștigă din când în când.

Taurul muncește asiduu

Ai o perioadă de muncă asiduă și disciplină, pentru că Marte intră în casa profesiei tale, a rutinelor legate de serviciu, precum și a proiectelor care necesită persistență și practică zilnică pentru a fi finalizate. Intri într-o fază foarte productivă și îți poți atinge obiectivele de carieră. Deoarece te simți atât de energică, este un moment minunat să abordezi orice problemă de sănătate prin dietă și exerciții fizice. Evită conflictele la locul de muncă și concentează-te doar pe programul tău zilnic. Se spune că este nevoie de doar 21 de zile pentru a-ți stabili obiceiuri mai sănătoase, iar tu ai ceva mai mult de atât, până pe 19 noiembrie.

Gemenii se concetrează pe iubire

Balanta este un semn prietenos pentru tine, așa că Marte în Balanță are influențe foarte bune. În primul rând, aceasta este casa dragostei adevărate, a divertismentului și a fericirii, astfel încât vei avea parte de o perioadă ce îmbină pasiunea și armonia în relația ta de cuplu. Dacă ești singură, vei fi ferită de aventurile care te fac să suferi, dar vei găsi persoane potrivite, cu care să începi o legătură durabilă. Acesta este un moment fantastic pentru a urmări dragostea și romantismul, pentru a te bucura de hobby-urile tale, a te distra sau a-ți orienta energiile către un  proiect creativ.

Racul se ocupă de casă

Pentru Rac, familia și casa sunt foarte importante, iar Marte, trecând prin Balanță, provoacă un val de tulburare tocmai în acest loc de refugiu. Poate fi vorba de reparații care trebuie făcute, de mobilier nou care trebuie cumpărat sau de rezolvarea unor probleme legate de terenuri și acte. Cert este că tot Marte îți dă energie și forță pentru a rezolva tot ce trebuie să faci. Indiferent dacă vrei să cumperi sau să vinzi o casă ori un teren, să te muți cu familia, să redecorezi sau să extinzi spațiul căminului, acum ai motivația necesară pentru a lua decizii corecte. Fii atentă la discuțiile care s-ar putea naște în perioada următoare, evită certurile și încearcă să-ți păstrezi diplomația.  

Leul este foarte aglomerat

Ești foarte aglomerată în perioada următoare și ți se potrivește perfect expresia „nu-mi mai văd capul de treabă”. Iată de ce s-ar putea să te concentrezi mai mult pe cantitate decât pe calitate, iar rezultatele acțiunilor tale să lase de dorit. Încerci să rezolvi cât mai multe cu maximum de viteză, ca să răspunzi tuturor termenelor limită și să nu dai prilej criticilor și bârfelor. Cu toate acestea, unele lucruri îți scapă și s-ar putea să ai probleme la locul de muncă. Vei fi nevoită să te deplasezi în interes de serviciu și să participi la întâlniri lungi și obositoare. Concentrează-te pe crearea de noi contacte și extinderea influenței tale. În viața personală, un vecin sau un coleg de clasă cu care ai avut o legătură în trecut s-ar putea să reapară, dându-ți o stare de tulburare. În plus, poți avea conflicte cu unele rude apropiate.

chip de femeie

Fecioara are noroc la bani

Marte în Balanță îți dă mai multă energie decât de obicei, pentru a-ți urmări proiectele financiare și a te ocupa  de creșterea veniturilor. Balanta este casa ta de bani, iar Marte îți oferă motivația și energia de care ai nevoie pentru a investi mai mult timp și efort în creșterea câștigurilor. Prin compensație, vor crește destul de mult și cheltuielile, mai ales că s-ar putea să intenționezi să cumperi ceva costisitor sau să faceți o investiție importantă. Cu toate acestea, ai energia de a compensa mai mult decât orice cheltuiești acum! Este un moment minunat să investești în hobby-urile tale și în dezvoltarea ta personală.

Balanța se simte perfect

Ești în vârful lumii, dragă Balanță! Numai o dată la doi ani Marte îți vizitează semnul și, când o face, încrederea ta crește de zece ori! Desigur, pot apărea unele probleme și provocări, dar ai capacitatea de a le depăși pe toate, indiferent că sunt în viața personală sau la serviciu. În curând vei fi implicată într-un proiect fantastic, iar oamenii te vor accepta în mod natural ca lider al lor. Acesta este, de asemenea, momentul potrivit pentru a investi în sănătatea ta, pentru a te ocupa de exerciții fizice, a rezolva anumite probleme mai vechi sau a-ți oferi clipe de relaxare și plăcere.

Scorpionul pregătește o lovitură de teatru

Oamenii s-ar putea să te subestimeze, dar ei nu știu că dobândești din ce în ce mai multă putere, dată fiind prezența lui ​​Marte în cea mai ascunsă și secretă parte a horoscopului tău. S-ar putea să lucrezi de acasă și să creezi un proiect extrem de ambițios sau poți fi mintea ascunsă dintr-un parteneriat sau o afacere clandestină, care așteaptă momentul potrivit pentru a fi lansată și a-i șoca pe toți. Chiar dacă încă nu poți ieși la lumină, așteaptă momentul potrivit, după 19 noiembrie, când Marte va trece în zodia ta și îți vei etala puterea și succesul în ochii  tuturor.

Săgetătorul își face noi relații

Intri într-una dintre cele mai sociabile perioade ale anului pentru tine, ești înconjurată de mulți admiratori și oameni de calitate, iar acesta este doar începutul. Marte îți sprijină ambițiile de expansiune, aflându-se în sectorul relațiilor sociale pentru următoarele săptămâni. Acest  lucru te va face mai ambițioasă și mai perseverentă decât oricând, dar s-ar putea să creeze și ceva opoziție și conflicte în preajma ta. Din fericire, Marte este în Balanță, iar politețea și amabilitatea te vor obliga pe tine și pe partenerii tăi să găsiți o situație de compromis. Însă este necesar să lași dorința de a fi deasupra tuturor la o parte și să colaborezi, dacă vrei să-ți transformi visurile în realitate.

Capricornul preia conducerea

Marte îți alimentează ambițiile și te susține în lupta ta pentru putere. Vei urca în vârful ierarhiei, vei ocupa o poziție influentă sau te vei înconjura de oameni care te propulsează și te susțin. În perioada următoare vei urmări un obiectiv provocator și îți vei exercita autoritatea, pentru că tot mai mulți oameni vor aștepta de la tine să-ți asumi responsabilitatea conducerii și să le dai o direcție. Relația ta cu un șef sau cu o persoană care deține puterea va deveni din ce în ce mai vizibilă și mai complicată, pe măsură ce responsabilitățile cresc.

Vărsătorul iese din zona de confort

Următoarele săptămâni te ajută să-ți întinzi aripile și să cauți senzații tari. Marte în Balanță îți aprinde spiritul aventuros și te motivează să experimentezi lucruri noi și să ieși din zona ta de confort. Energia ta poate fi investită în distracție dezlănțuită, în întâlniri cu oameni fascinanți, dar și în proiecte mărețe, precum încheierea unui acord internațional, redactarea disertației sau lucrul în domeniul comunicării și relațiilor publice Marte este în cea mai benefică poziție pentru tine din următorii doi ani. Profita din plin de ea!

planete

Peștii se ocupă de probleme financiare

Vei fi implicată în tot felul de afaceri și relații financiare cu alte persoane, pentru că Marte în Balanță luminează casa de acorduri financiare, imprumuturi, impozite, bonusuri si resurse comune. Aceasta înseamnă că, dacă există o problemă cu banca, cu un sponsor sau cu un organism de finanțare, cu taxele sau cu angajatorul, ai acum energie pentru a-i face față. Balanta îți amplifică simțul corectitudinii, așa că s-ar putea să ai discuții cu partenerii pentru că nu se implică suficient din punct de vedere financiar sau cu soțul ori iubitul pentru că nu contribuie destul la veniturile casei. Perioada care urmează te ajută, în plus, să-ți transformi relațiile și să restabilești echilibrul în anumite legături.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Cum este viata ta in aceasta etapa?
Incepe quiz
Cum este viata ta in aceasta etapa?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.