Horoscop
Înapoi la

Cu ce nativ ar trebui să fii toată viața, în funcție de zodie

Cu ce nativ ar trebui să fii toată viața, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Nu este ușor să-ți găsești sufletul pereche. Din fericire, astrologia te poate ajuta, arătându-ți care sunt semnele cu care poți face cea mai bună pereche, în funcție de zodia ta.

Sufletul pereche este persoana cu care ai o conexiune foarte profundă și o compatibilitate perfectă în toate ariile vieții tale. Cu sufletul tău pereche nu ai doar o legătură romantică ci împărtășiți aceleași gânduri, dorințe și aceeași cale spirituală. 

suflete pereche

Iată care sunt cele trei semne cu care poți forma o pereche perfectă, ce va dura toată viața, în funcție de zodia ta. 

Berbecul

Cauți acei parteneri care îți permit să-ți păstrezi independența, care te fac să te simți plină de viață și îți încurajează pasiunile. Semnele de foc, ca și tine, Leul și Săgetătorul, sunt cele mai bune perechi și probabil vei sta toată viața lângă un nativ din aceste zodii. Uneori, însă, ai nevoie de un contrabalans în viața ta mult prea agitată. Un semn opus, cum este Balanța, poate fi, de asemenea, sufletul tău pereche, pentru că îți deschide ochii asupra unor dimensiuni mai subtile ale realității și scoate la iveală potențialul tău altruist. 

Taurul

Cauți legături trainice, care să îți aducă stabilitate atât din punct de vedere material cât și emoțional. Perechea cea mai potrivită pentru tine este Capricornul, care îți dă un sentiment de siguranță și este la fel de pragmatic și realist ca și tine. Atunci când vrei să pășești pe o cale mai spirituală, Peștii sunt un adevărat suflet pereche pentru tine, care îți pot stimula latura creativă și empatică. Cu Scorpionul ai o relație ambivalentă care poate duce, în final, la o dragoste durabilă, pentru că amândoi sunteți semne fixe și vă stimulați unul pe celălat. 

Gemenii

Ai nevoie de o persoană care să te stimuleze, cu care să poți comunica despre cele mai variate subiecte, de aceea vei fi atrasă către semne precum Vărsătorul sau Balanța. Vărsătorul te uimește cu modul lui original de a vedea lucrurile, în vreme ce Balanța te ajută să-ți pui în ordine ideile și să ai o perspectivă mai echilibrată și mai puțin fantezistă. Nevoia ta de independență în relație te poate face să simți compatibilitate și cu Berbecul, care îți stimulează capacitatea de aventură și de a descoperi lucruri noi. Onestitatea și loialitatea, două trăsături de bază ale Berbecului, te atrag și mai mult către acest semn. 

Racul

Investești în acele relații care te fac să simți securitatea emoțională, penrtu că atunci când iubești o faci din toată inima. Scorpionul, renumit pentru intensitatea sentimentelor sale, este cea mai potrivită pereche, mai ales că este un semn de apă ca și tine. Scorpionul nu se deschide imediat către o relație, pentru că trebuie să dobândească mai întâi încredere, dar atunci când o face îți oferă cea mai profundă și minunată dragoste. Taurul îți oferă, de asemenea, un sentiment de stabilitate. Ca semn opus, Capricornul te poate atrage foarte tare, iar faptul că amândoi sunteți implicați și loiali vă poate transforma într-un cuplu puternic. 

Leul

Ești plină de pasiune și te lași condusă de inima ta, iar semnul care ți se potrivește cel mai bine este Berbecul, a cărui carismă și determinare te atrag în mod irepresibil. Compatibilitatea romantică dintre voi este foarte mare, mai ales la începutul relației. Săgetătorul este, de asemenea, un nativ potrivit pentru tine, datorită felului său aventuros și activ de a fi. Lângă un Săgetător nu te vei plictisi niciodată și vei simți o conexiune imediată cu acest semn foarte deschis. Este posibil să te lași sedusă și de farmecul Balanței, care este condusă de Venus și exercită o adevărată fascinație asupra celor din jurul său. 

Fecioara

Ai nevoie de un partener care să te ferească de grijile vieții și să-ți dea un sentiment de securitate și ancoare în real. Taurul îți poate oferi o astfel de stabilitate, pentru că amândoi sunteți atrași către lucrurile practice și aveți o viziune rațională asupra lumii. Cu Peștii s-ar putea să simți o conexiune imediată, pentru că sunt sentimentali și empatici, aducând o dimensiune emoțională tendințelor tale mult prea analitice. Un alt semn cu care te asemeni foarte mult este Capricornul, care are aceeași determinare și nevoie de perfecțiune ca și tine. Cu oricare dintre acești trei nativi poți avea o legătură care să dureze toată viața. 

cuplu soare

Balanța

Cauți o relație care să-ți asigure echilibrul între nevoia ta de conexiune și cea de independență. Ca semn de aer, ai nevoie să trăiești cât mai multe experiențe, să cunoști oameni noi și să descoperi lucruri deosebite. Iată de ce Gemenii sunt perechea ideală pentru tine. Comunicarea și schimbul permanent de idei vor fi ingrediente nelipsite ale relației voastre. Cu Vărsătorul ai în comun nevoia de a te implica în viața comunității, de a lupta pentru o cauză, iar interesele voastre comune pot duce relația la cel mai înalt nivel. Săgetătorul este un alt partener potențial pentru tine prin capacitatea sa de a se axa pe aspectele pozitive și a evita dramele, ceea ce se potrivește perfect cu nevoia ta de echilibru.

Scorpionul

Ai o intuiție profundă în ceea ce privește relațiile și simți instantaneu când cineva este foarte important pentru tine, de aceea îți descoperi cu ușurință sufletul pereche. Racul este partenerul cel mai potrivit pentru tine, dat fiind că amândoi aveți nevoie de securitate emoțională. De asemenea, Capricornul este un partener potrivit, pentru că îți oferă stabilitate și este foarte fidel. Același sentiment de teren solid ți-l  dă și Taurul, chiar dacă este un semn opus. Știi că poți conta pe un nativ Taur chiar și în cele mai provocative circumstanțe. 

Săgetătorul

Iubești libertatea, dar poți fi foarte implicată și generoasă atunci când îți întâlnești sufletul pereche. În mod normal, nu-ți iei angajamente decât atunci când ești sigură că ai găsit persoana potrivită. Când intri într-o relație, ai nevoie de un grad de independență, de aceea Berbecul este cel mai potrivit semn pentru tine. La fel de aventuros, temerar și autonom, Berbecul este partenerul care îți va dărui inima sa pe viață. Celălalt semn de foc, Leul, îți va oferi sentimentul de stabilitate de care ai nevoie. Și Balanța este un semn compatibil pentru tine, pentru că îți permite să-ți menții libertatea în relație și îți oferă o viziune echilibrată asupra lucrurilor. 

Capricornul

Te concentrezi mai mult pe construirea carierei și imaginii tale sociale, de aceea ai nevoie de un partener care să îți lase libertatea de a-ți urma visele sau să lucreze cot la cot cu tine pentru atingerea anumitor obiective. Te vei simți imediat atrasă către Rac, care te susține în tot ceea ce faci și alături de care vei crește pe toate planurile. Fecioara și Taurul sunt alte două semne compatibile pentru tine, dat fiind că au aceeași viziune practică asupra vieții. Alături de acești doui nativi poți construi o relație în care iubirea și vocația să se împletească într-o manieră cât se poate de armonioasă. 

Vărsătorul

Adori să conversezi, să schimbi idei și ai o mare curiozitate intelectuală, de aceea cel mai potrivit partener pentru tine este din zodia Gemenilor. Împreună veți descoperi lumea și veți avea cele mai profunde și interesante discuții. O altă zodie către care te simți atrasă este Balanța, care te seduce instant prin farmecul său. Alături de un nativ din Balanță vei simți că poți să-ți împlinești visele de a face din lume un loc mai bun. În sfârșit, Săgetătorul te atrage pentru că este sociabil și interesat de problemele comunității, dar și pentru independența sa, o trăsătură pe care o apreciezi foarte tare.

fantezie 

Peștii  

Dintre toate zodiile, pentru tine este cel mai important să-ți găsești sufletul pereche, pentru că ești convinsă de adevărul legăturilor karmice și iubirilor peste timp și spațiu. Înclinația ta spre misticism și visare te face să dezvolți o conexiune instantă cu o zodie profund emoțională, precum Racul. Pentru că amândoi sunteți semne de apă, legătura voastră se va baza o comunicare secretă, inaccesibilă celorlalte zodii. Un semn care îmbină perfect pragmatismul și romantismul, precum Taurul, va fi, de asemenea, printre preferințele tale. Și cu Capricornul poți avea o legătură foarte durabilă, chiar dacă nu este o zodie prea romantică. Îți oferă, în schimb, stabilitatea și grija necesare pentru sufletul tău sensibil. 

Surse foto: Pixabay, Unsplash

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (39)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.