Horoscop
Înapoi la

Cu ce semne zodiacale ai o conexiune spirituală, în funcție de zodie

Cu ce semne zodiacale ai o conexiune spirituală, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Sunt diferite niveluri la care ne putem conecta cu o persoană. Există o conexiune cu cei care îi iubim, cu prietenii, cu partenerii sexuali sau cu persoanele cu care lucrăm. Deasupra tuturor însă este conexiunea spirituală. 

Fiecare zodie are acces la acest tip de conexiune, iar semnul cu care avem o compatibilitate spirituală depinde de semnul sub care suntem noi născuți. 

Pentru fiecare semn din zodiac, sunt cel puțin alte două semne cu care împărtășește această conexiune profundă. Chiar dacă poți dezvolta o relație spirituală cu orice zodie, către aceste două semne ești atras în mod irezistibil, pentru că ele ți-au fost menite de Univers ca tovarăși întru spirit.

conexiune 1

Sursa foto: Pinterest

Care sunt semnele cu care ai o conexiune spirituală imediată

Berbec

Cel mai probabil, semnele cu care se va conecta spiritual Berbecul sunt Balanța și Scorpionul. Deși ambele sunt semne opuse, de aer și de apă, comparativ cu zodia de foc a Berbecului, aici funcționează principiul contrariilor care se atrag, cel puțin la nivel spiritual. Berbecul este atras de simțul echilibrului, specific Balanței, și o ia ca exemplu pentru practica sa spirituală. Ca și Scorpionul, Berbecul este un semn de acțiune și împreună vor materializa visuri și vor pune idei în practică. 

Taur

Taurul va găsi bucurie într-o conexiune spirituală cu Peștii sau cu Balanțele, care îi vor stimula creativitatea și empatia. Peștii sunt o inspirație pentru Taur, în vreme ce acesta este o sursă inepuizabilă de informații pentru Pești. Cu Balanța, Taurul se conectează datorită dragostei sale față de frumos, față de lucrurile estetice și valorile artistice. 

Gemeni

Natura pragmatică a Gemenilor nu stă în calea spiritualității lor. Ca semne de aer, Gemenii și Balanța comunică foarte mult și au numeroase subiecte spirituale comune. O conexiune strânsă pot avea și cu Fecioarele, pentru că atât Gemenii, cât și Fecioara sunt conduși de Mercur. Gemenii aduc veselie în viața Fecioarelor, în vreme ce acestea îi fac să gândească mai profund pe Gemeni.

Rac

Racul este un semn foarte emoțional, iar baza conexiunii sale spirituale este tocmai împărtășirea emoțiilor sale cu cineva care să le înțeleagă. Taurul este o pereche spirituală potrivită pentru Rac, deoarece îi înțelege nevoia de siguranță și sentimentalismul. Cu Peștii, Racul are o conexiune instantanee, pentru că ambele sunt zodii de apă, sensibile, empatice și atrase în mod intuitiv unul spre celălalt. 

Leu

Leul devine o persoană foarte inspirată atunci când se întâlnește cu Berbecul sau Săgetătorul, semne de foc, ca și el, cu care poate împărtăși atât o conexiune sentimentală, cât și una spirituală. Leul și Berbecul încearcă întotdeauna să fie cei mai buni, iar pe plan spiritual se vor orienta mereu către standarde foarte înalte. Cu Săgetătorul, Leul împarte spiritul mândru și creativitatea, de aceea pot pune la cale proiecte extraordinare împreună. 

Fecioară

Conexiunea spirituală profundă pe care Fecioara o are cu Taurul este rezultatul unei foarte bune colaborări între aceste două zodii. Fecioara și Taurul își înțeleg scopurile comune, se ajută unul pe celălalt și au capacitatea de a crește împreună. Pe de altă parte, Fecioara are o bună conexiune spirituală și cu Gemenii, cu care își contrabalansează tendințele pragmatice și critice, printr-o atitudine mai deschisă și mai puțin rigidă. 

conexiune 2

Sursa foto: Pinterest

Balanță

Balanța poate face ușor conexiuni spirituale cu multe zodii, dar Taurul și Vărsătorul sunt printre preferații săi. Ca și Taurul, Balanța este condusă de Venus, așa că apreciază tot ceea ce este frumos și rafinat. Ambele semne au înclinații artistice. Cu Vărsătorul, Balanța împărtășește o viziune mai puțin conformistă asupra lumii și idei cât se poate de originale. Aceste două zodii pot petrece ore în șir vorbind despre divinitate și lucruri spirituale.

Scorpion

Scorpionul se poate conecta spiritual cu Racul, pentru că împărtășesc multe valori și idealuri, în special în ceea ce privește credința și practicile spirituale. Peștii și Scorpionul au, de asemenea, o puternică legătură emoțională, care este baza unei creșteri spirituale, însoțită de respect și înțelegere reciprocă. Chiar dacă uneori nu o arată, Scorpionul poate fi o persoană profund religioasă și, din acest punct de vedere, poate rezona cu Peștii.

Săgetător

Săgetătorul are un interes deosebit pentru latura spirituală, ceea ce îl face să se conecteze ușor cu alte persoane pe această dimensiune. Dar legătura sa spirituală cea mai strânsă este cu Berbecul și cu Peștii. Cu Berbecul, Săgetătorul are o înaltă compatibilitate ce merge de la iubire pasională până la idealuri sufletești. Împreună, aceste două semne sunt în stare să răstoarne lumea. Cu Peștii, Săgetătorul are o relație ceva mai așezată, bazată pe împărtășire emoțională și conexiuni filosofice și religioase. 

Capricorn

Capricornul vede în spiritualitate o adevărată pauză în viața sa mult prea agitată și plină de responsabilități. Taurul și Vărsătorul pot fi partenerii săi întru spiritualitate. Cu Taurul, Capricornul împarte un puternic simț al răspunderii și o perseverență care nu se dă înapoi în fața niciunei greutăți. Cu Vărsătorul, Capricornul poate avea practici spirituale comune, iar cele două zodii au în comun o neobosită căutare a adevărurilor supreme. 

Vărsător

Vărsătorul împărtășește idei spirituale cu Balanța și Capricornul, iar prezența acestor două zodii este benefică pentru dezvoltarea sa personală. Vărsătorul se poate conecta la toate nivelurile cu Balanța, mai ales că ambele sunt semne de aer, care vorbesc o limbă comună. Cu Capricornul, Vărsătorul împărtășește o voință de fier și o pasiune pentru scopurile înalte, conexiunea lor fiind durabilă și încărcată de sens.

Pești

conexiune 3

Sursa foto: Pinterest

Peștii au o legătură foarte profundă cu Racul, pentru că ambele sunt semne intuitive și emoționale, care se pot ghida și se simt perfect împreună. Peștii sunt pe aceeași lungime de undă și cu Scorpionul, cu care împărtășesc interesul pentru lucruri oculte, dar și aspirația pentru divinitate.

Surse foto: Pinterest, Istock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (18)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.