Horoscop
Înapoi la

Cu ce zodie te săruți în noaptea de Revelion

Cu ce zodie te săruți în noaptea de Revelion

Redactor Divahair.ro

Se spune că persoana cu care îți vei petrece Revelionul este și cea alături de care vei rămâne tot anul. Acest eveniment important are puterea de a conecta oamenii și de a-i face să realizeze ce sentimente au unul pentru celălalt. Totuși, adevărata magie va avea loc între cei care se vor săruta la trecerea dintre ani.

Înainte de a afla cu ce zodie te săruți în noaptea de Revelion, trebuie să știi că acest gest te poate lega de această persoană pentru tot restul vieții. Tocmai de aceea trebuie să fii atentă la semne și să ai grijă cu cine vei împărtăși aceste momente intime de Revelion. Află din rândurile de mai jos!

cuplu care se saruta la petrecere

Iată cu ce zodie te săruți în noaptea de Revelion!

Rac cu Taur

Racul și Taurul sunt două zodii care preferă intimitatea. Totuși, cele câteva pahare de șampanie consumate îi vor face de Revelion să uite de toate persoanele din jurul lor și să împărtășească multe săruturi. Cel mai probabil pasiunea se va dezălțui acasă sau la o petrecere care se va ține la un prieten comun. Ambii nativi preferă confortul propriului cămin și de aceea nu îi vei vedea în club de Revelion. Taurul cu siguranță îl va impresiona pe Rac cu preparatele sale delicioase de Revelion, pe când Racul își va arăta afecțiunea și grija pentru persoana pe care o admiră în cel mai dulce mod posibil.

Pești cu Scorpion

Sărutul pe care cei doi nativi îl vor împărtăși de Revelion va fi ca o furtună. Pasiunea care se află în cele două semne zodiacale de ceva vreme pur și simplu va exploda, iar chimia îi va determina să își petreacă restul nopții unul în brațele celuilalt. Deși va fi o adevărată surpriză pentru ambii parteneri, aceștia au toate șansele să înceapă un 2019 care îi va apropia extrem de mult și care îi poate uni pentru totdeauna. Cele două zodii se pot întâlni la o petrecere în club, dar și la una care va avea loc la restaurant.

Săgetător cu Vărsător

Ai grijă unde îți vei petrece Revelionul, deoarece aventura va fi cea care vă va determina să realizați ce sentimente aveți unul pentru celălalt. Cel mai probabil vă veți întâlni pe un teritoriu neutru, în vacanță la munte sau într-o țară străină. Deși toată seara vă veți arunca priviri curioase și veți realiza că aveți gusturi extrem de diferite, o forță necunoscută vă va determina să vă apropiați și chiar să vă sărutați. Chiar dacă veți sta separați tot restul serii după acest eveniment, a doua zi cu siguranță vă veți căuta pentru a ieși în oraș.

cuplu de revelion

Leu cu Gemeni

O simplă discuție vă va face să vă îndrăgostiți de Revelion. Amândurora vă place să socializați și să vă aflați în centrul atenției. Atunci când toată lumea va fi pe ringul de dans, voi veți fi prinși în discuții profunde. Această admirație pe care o veți avea unul pentru celălalt se va transforma curând în pură atracție, și din acest motiv unul dintre voi va fura un sărut. Curând vă veți da seama că există ceva între voi și că aveți nevoie unul de celălalt mai mult ca niciodată. Nici nu este de mirare că veți dispărea în mijlocul petrecerii.

Fecioară cu Capricorn

Fecioara va admira la Capricorn acea atitudine de conducător, dar și mândria și determinarea, pe când Capricornul va vedea în Fecioară o persoană extrem de muncitoare, care poate avea un succes răsunător prin ideile îndrăznețe. Discuția voastră de Revelion se va învârti în jurul planurilor de viitor, dar și al joburilor. Vă veți da seama că amândoi puteți construi o relație puternică, un fel de companie de succes, pe care toată lumea o va invidia. După ce vă veți săruta, veți petrece restul serii vorbind despre iubire, dar și despre cum arată relația perfectă pentru voi. Veți realiza că aveți foarte multe lucruri în comun și de aceea veți hotărî să vă acordați o șansă.

Berbec cu Balanță

Deși la o primă impresie nu veți avea o părere prea bună unul despre celălalt, vă veți da seama că există o chimie între voi. Sunt multe lucruri pe care le puteți învăța unul de la altul și o curiozitate magnetică care vă leagă. În noaptea de Revelion, Balanța îl va învăța pe Berbec cum să facă compromisuri, iar Berbecul îi va arăta Balanței de ce este important să se mai pună pe primul loc din când în când. Fiecare va vedea în celălalt oglinda a ceea ce își dorește să fie și din acest motiv se vor apropia extrem de mult. Primul pas va fi chiar un sărut pătimaș, pe care cei doi îl vor împărtăși în cea mai importantă noapte din an.

Ține cont de acest semne și lasă inima să decidă în locul tău în noaptea de Revelion! Caută o ramură de vâsc și lasă pasiunea să clocotească în vene!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui
Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (35)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.