Horoscop
Înapoi la

Cum ascund bărbații că te iubesc în funcție de zodie

Cum ascund bărbații că te iubesc în funcție de zodie

Lorena Teacă

Unii bărbați sunt de părere că exteriorizarea sentimentelor este un semn de slăbiciune și preferă să se joace cu tine și cu sentimentele tale, dându-ți doar câteva semne de iubire din când în când.

Majoritatea bărbaților se deschid foarte greu în fața unei femei și își arată cu greutate sentimentele. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, femeile spun pentru prima dată „Te iubesc”, nu bărbații.

Iată modalitățile prin care bărbații ascund faptul că te iubesc, în funcție de zodie!

Berbec

Îți va aduce în fiecare săptămână flori și ciocolată, dar va recunoaște foarte greu cât de mult te iubește. Te răsfață doar pentru că ești o persoană importantă în viața lui, în niciun caz pentru că are sentimente atât de profunde pentru tine. Își ține bine ascunse sentimentele, dar îți va arăta câte puțin în fiecare zi că ține la tine.

Taur

Taurii consideră că, dacă te ignoră, îți vor atrage atenția și te vor incita. E adevărat, dar cu timpul acest lucru te va afecta și vei prefera să te distanțezi. Taurilor le este foarte teamă de eșec și de faptul că ar putea fi răniți, așa că preferă să-și țină sentimentele doar pentru ei, pentru a nu părea vulnerabili.

Bărbat cu flori la spate și femeie fericită pe canapea

Gemeni

Va fi mereu acolo pentru tine, va sări în ajutorul tău cum nimeni altcineva n-ar face-o și va avea mereu o vorbă bună pentru tine. Gemenii sunt persoane extrem de sensibile și empatice, fapt pentru care vor fi precum frații mai mari care au mereu grijă de tine. În momentul în care un Geamăn simte că vă apropiați din ce în ce mai mult, își va face curaj si-ți va dezvălui ce simte pentru tine.

Rac

Dacă ai probleme în dragoste, Racul este cel mai bun sfătuitor și psiholog. Cu toate acestea, nu te lăsa influențată de acest aspect, fiindcă aceasta este doar o mască, pentru a-și ascunde adevăratele sentimente pentru tine. 

Leu

Leul nu va avea niciodată curajul să-ți spună direct cât de mult ține la tine cu adevărat. Va aștepta ca tu să fii prima care își dezvăluie sentimentele, pentru că el este prea timid și fricos. 

Fecioară

Bărbații Fecioară sunt firi perfecționiste și foarte critice, așa că femeile de la brațul lor trebuie să fie perfecte. Dacă te iubește, va critica în mod constant ceea ce faci, cum te îmbraci sau gândești, pentru că vor ca persoana iubită să nu aibă niciun defect.

Balanță

Refuză să creadă că te iubesc până în momentul în care sentimentele devin mult prea evidente. Nu suportă să simtă că pierd controlul asupra a ceea ce sunt și ce simt, fapt pentru care evită cu îndârjire să se îndrăgostească. Bărbatul Balanță va fugi înainte ca tu să afli ceea ce simte cu adevărat pentru tine.

Scorpion

Scorpionii iubesc să se joace cu tine și cu sentimentele tale, dar asta doar în momentul în care simt ceva pentru tine. Consideră că tachinarea și joaca sunt cele mai mari dovezi de iubire pe care le pot oferi, iar tu va trebui să-ți dai singură seama de sentimentele lui.

Săgetător

Gelozia este arma secretă a Săgetătorului. În momentul în care se îndrăgostește de tine, îți pune la încercare sentimentele înainte de a-ți dezvălui ce simte pentru tine. Îți va testa gelozia în diferite moduri, până în momentul în care consideră că este pregătit să se deschidă în fața ta.

Bărbat care oferă flori unei femei

Capricorn

Mereu speriat de angajamente, Capricornul va nega sentimentele profunde pe care le are față de tine până în momentul când nu va mai putea. Va ajunge să mintă și să se prefacă, doar pentru a nu recunoaște ce simte. Se sperie imediat de responsabilități și angajamente, fapt pentru care va fugi înainte ca povestea de dragoste să înceapă.

Vărsător

În momentul în care va începe să se îndrăgostească, te va suna constant, dar îți va vorbi ca un prieten. Cu un bărbat Vărsător vei ajunge să-ți pui des întrebarea dacă acesta vrea să fiți doar prieteni sau își dorește ceva mai mult de la relația dintre voi doi. Nu dă niciun alt semn și se comportă precum un prieten care este alături de tine la bine și la greu, lucru care te va pune în mare dificultate.

Pești

Bărbatul Pești nu știe cum să-și ascundă sentimentele și se va da de gol din prima secundă. Te va suna non-stop să te întrebe dacă ai mâncat sau dacă ți-ai luat pastila, te va lua în brațe de fiecare dată când te va vedea și va fi alături de tine la greu.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce secret ascund ochii tăi?
Incepe quiz
Ce secret ascund ochii tăi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (51)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.