Horoscop
Înapoi la

Cum definesc zodiile iubirea într-o singură frază

Cum definesc zodiile iubirea într-o singură frază

Ramona Jurubita

Fiecare om percepe dragostea în mod diferit, iar acest lucru se datorează trăsăturilor predominante ale zodiei. Știi vorba aceea – „spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cum iubești”? De astăzi o vei folosi, căci te vei convinge de veridicitatea ei!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Semnele zodiacale se raportează diferit la ceea ce simt și, implicit, la sufletul pereche. Unii iubesc pasional, unii pun accent pe emoții, în timp ce alții nu se implică foarte tare în relații. De ce? Pentru că firea lor influențează foarte tare modul în care se comportă când sunt îndrăgostiți. Ai vrea să afli cum descrie fiecare nativ din zodiac dragostea? Rândurile de mai jos îți vor arăta cât de puțin se aseamănă zodiile între ele, mai ales dacă nu sunt reprezentate de aceleași elemente primordiale (apă, aer, foc, pământ).

Sigur deja poți intui care „iubește cu foc”, nu? Ei bine, da! Așa este! Semnele de foc pun pasiunea pe primul loc. Cele de apă se axează pe emoții, cele de pământ sunt mai ancorate în realitate, iar cele de aer sunt mai distante, căci analizează înainte fiecare situație.

Dragostea definită într-o singură frază de fiecare zodie în parte

Berbec - „Dragostea este despre pasiune, entuziasm și dorință.”
Era de așteptat ca unul dintre cele mai pasionale semne din zodiac să perceapă iubirea într-un asemenea mod! Pentru un Berbec, instinctul primează, iar focul ce-i arde în inimă are întotdeauna un cuvânt de spus.

Taur - „Iubirea trebuie să fie intimă, sigură și confortabilă.”
Taurul iubește confortul, așa că nu ar accepta o relație cu o persoană care îl face să treacă prin tot felul de provocări. Vrea ceva stabil încă de la început și se bucură dacă observă că jumătatea îi face pe plac.

Gemeni - „Dragostea este o conexiune mentală și ar trebui să poată stârni curiozitatea și să ne învețe lucruri noi.”
Punctul forte al nativului Gemeni este abilitatea de a comunica orice și cu oricine. Asta nu înseamnă că acceptă să aibă o relație cu un om care nu are nimic interesant de povestit. Preferă întotdeauna pe cineva care știe să stârnească interesul de la prima interacțiune.

Rac - „Iubirea înseamnă legătura emoțională, caldă, hrănitoare și intimă pe care o ai cu cineva.”
Sensibilul zodiacului pune, de fiecare dată, accentul pe emoții. Nu o să-l vezi niciodată într-o relație în care legătura nu atinge o profunzime aparte, fiindcă nu suportă să simtă că nu este înțeles.

Ilustrație cu o inimă din care cresc ramuri sub diverse forme.

Leu - „Dragostea înseamnă gesturi mărețe, romantism și pasiunea pentru cineva care te apreciază.”
Dorința Leului de a se face remarcat în societate îi dictează și modul de a iubi. Din acest motiv, consideră că o relație trebuie să scoată la suprafață tot ce este mai bun din el și să îl ajute să iasă în evidență.

Fecioară - „Iubirea trebuie să aibă sens: trebuie să fie de încredere, practică și să merite orice efort.”
Ambiția Fecioarei de a fi cea mai bună în toate o face să își dorească o conexiune perfectă, bazată pe încredere și precizie. Dacă nu are siguranța că lucrurile vor funcționa, pune imediat stop unei legături abia începute.

Balanță - „Dragostea este ceva ce aduce armonie, echilibru și frumusețe în viața ta.”
Balanța este cunoscută pentru nevoia sa de a împăca tot timpul pe toată lumea. Nu ar suporta să aibă o relație în care nu domnește echilibrul, pentru că haosul o face să se piardă cu firea.

Scorpion- „Iubirea este o provocare intensă, emoțională, care dă putere și incită.”
Acest nativ pune mare preț pe emoții și se hrănește cu iubirea jumătății sale, ceea ce înseamnă că adoră legăturile amoroase bazate pe reciprocitate, dar din care nu lipsește adrenalina.

Săgetător - „Dragostea înseamnă să fii împreună cu o altă persoană, dar să simți că ești încurajat/ă să fii independent/ă, să crești și să înveți.”
Iubește aventura și cel mai mult își dorește să-și poată împărți viața cu o persoană la fel de curajoasă, care îi susține visele. Nu se vede îmbătrânind lângă cineva care nu are curaj să exploreze lumea și misterele ei.

Capricorn - „Iubirea este un parteneriat bazat pe admirația pentru obiectivele celuilalt, pe respect reciproc, stabilitate și siguranță.”
Capricornul nu se implică foarte mult din punct de vedere emoțional, dar asta nu înseamnă că nu iubește cu adevărat. Pur și simplu, asociază acest sentiment cu admirația profundă pentru realizările sufletului pereche. De asemenea, adoră să se simtă în siguranță și este normal să vrea doar relații serioase.

Vărsător - „Dragostea este o conexiune care transcende granițele și te inspiră să fii original/ă.”
Acest semn rebel știe că iubirea îi poate da putere să rupă orice barieră, așa că nu se mulțumește niciodată cu puțin. Vrea în viața sa o persoană la fel de curajoasă și de răzvrătită, ca împreună să facă lucruri demne de aprecierea celor din jur.

Pești - „Iubirea ar trebui să fie un parteneriat de compasiune, imaginație, romantism și prietenie.”
Sensibilitatea acestei zodii poate atinge uneori culmi înalte, așa că are nevoie de un partener care să o sprijine în momentele de slăbiciune. Tânjește tot timpul după gesturi romantice și povești de iubire ca în filme, iar asta înseamnă un singur lucru: vrea o iubire cum nu a mai existat.

Vezi cât de puține lucruri au în comun cele 12 semne ale zodiacului? Este foarte interesant cum au reușit să își construiască în minte o imagine complet diferită despre același cuvânt – „dragoste”.

Semnele zodiacale care au cea mai puternică energie! Vibrația lor este alimentată de Univers

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: CollectiveShondalandYourtango

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?
Incepe quiz
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.