Horoscop
Înapoi la

Cum este bărbatul Pești în pat. Uite la ce să te aștepți

Cum este bărbatul Pești în pat. Uite la ce să te aștepți

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Atunci când vine vorba de legătura pe care o stabilești cu un bărbat Pești în pat, o să ai parte de cea mai plăcută surpriză pe care o poate dori o femeie: el are totul, pachetul complet - romantism, pasiune, emoție și sensibilitate - și excelează în a da și a primi atât plăcere fizică, precum și dragoste. 

Tineri in psicina zambind si ban cocktailuri

Bărbatul Pești și amorul

Un bărbat Pești este o enigmă, un șarmant și un adevărat cameleon fizic și emoțional, a cărui senzualitate este subtilă și rareori expusă. El poate fi incredibil de romantic în circumstanțele potrivite și cu femeia potrivită, dar în aceeași măsură el poate fi și retras și evaziv, ceea ce poate face dificil pentru o femeie să știe exact unde se îndreaptă relația pe care o are cu el.

Pentru a putea afla cât mai multe despre senzualitatea unui bărbat Pesti, trebuie să îi descifrezi ușor zodia. Peștii sunt un semn de apă mutabil și, totodată, cel mai spiritual semn al zodiacului. Un bărbat Pești are emoții uriașe care sunt vaste, profunde, eterice și continuu în flux.

El este sensibil și receptiv și își îmbogățește emoțiile și sentimentele care îl înconjoară pentru ca mai apoi să le trimită înapoi de unde le-a primit, ca pe un ecou.

Peștii sunt, de asemenea, semne feminine, ceea ce înseamnă că natura blândă și tandră a acestui nativ va ieși cel mai adesea la suprafață și fără mare efort. Ca rezultat al acestui fapt și din cauză că nu vor să fie considerați prea feminini, unii bărbați Pești vor încerca să își dovedească masculinitatea, punând accentul pe puterea lor fizică (mai ales Peștii aflați în prima parte a vieții vor face asta), iar majoritatea vor acționa exagerat de macho uneori. Dar chiar și atunci, se pot vedea tandrețea și empatia din ochii lor cu ușurință.

Un bărbat Pești nu face nicio distinctie între romantism, iubire și sportul din dormito; toate sunt combinate într-o singură trăire și nu pot fi separate în ceea ce-i privește. Este un om care-și deschide inima și sufletul complet pentru persoana iubită. Bărbatul Pești idealizează dragostea, iar actiunea in asternut este pentru el expresia supremă a iubirii. El tânjește pentru sentimentul euforic al apropierii, împlinirii, extazului și pierdutului unul în altul pe care îl trăiește atunci când se îndrăgostește de persoana de lângă el.

Bărbatul Pești ca amant

Bărbatului Pești îi place să conducă în pat. Se supără dacă partenera nu îi oferă feedback în timp real. El nu are limite, nu este legal sau moral și îi place să facă dragoste cu femei cât mai experimentate. Fiind un semn dual, bărbatul Pești se află întotdeauna în contradicție. El caută relații misterioase, cu femei pe care abia le cunoaște și cu care își poate împlini toate fanteziile sale secrete, dar, în același timp, își dorește o legătură profundă și spirituală. Dacă a fost rănit în dragoste, el va căuta pe cineva care se poate conecta profund cu el și cu gândurile sale. Peștele este rareori capabil să se implice într-o relație fără semnificație.

Bărbatul Pești este foarte implicat când vina vorba de satisfacția femeii în pat și consideră că este un aspect foarte important. Este un individ extrem de senzual și iubitor și se asigură că oferă, necondiționat, orice satisfacție erotică pe care o cere femeia lui. El se va asigura întotdeauna că stabilește starea de spirit potrivită și se va asigura că femeia se simte relaxată, ea însăși.

Bărbatul Pești ar putea fi puțin ezitant și timid la început în așternut, dar se va deschide în cele din urmă, pe măsură ce se va obișnui mai mult cu tine. Nu-i plac partidele rapide sau aventurile de o noapte și nu este niciodată violent în pat. Are o atracție pentru lenjeria intimă provocatoare și are și câteva fantezii senzuale cu ea. El preferă să facă amor într-un mediu cât mai romantic posibil. Nativul Pești este, de asemenea, foarte aventuros și nu se dă în lături de la nimic cu femeia potrivită!

Cum să exciți un bărbat Pești

Un nativ Pești este un visător incurabil care iubește aducerea creativității și a fanteziei sale și în pat. Adesea, un bărbat Pești este mai compatibil cu o femeie care este exact opusul lui, astfel încât împreună să formeze un întreg. El preferă să aibă alături o parteneră care este receptivă la ideile sale. Un bărbat Pești devine ușor atras de o femeie dominantă. Nativul acestei zodii nu ar alerga niciodată după o femeie, dar va aștepta să primească semne clare din partea ei.

O femeie care se lasă greu nu face decât să îl îndepărteze pe Pește, nu apreciază deloc jocurile de acest gen. În schimb, jocurile erotice cu el vor fi extrem de incitante dacă femeia este dominantă, deoarece iubește să facă dragoste și să fie ușor dominat de o femeie puternică. El pune mult preț pe încrederea reciprocă în relația de cuplu.

Un bărbat Pești se va conecta la nivel spiritual si emoțional cu partenerul său, iubește orele lungi de preludiu, să fie sedus și să seducă, fiind extrem de excitat atât de preludiul fizic, cât și de stimularea intelectuală. O femeie îl poate stârni excitându-l cu limba, precum și prin vizionarea unui porno împreună. Bărbatul Pești este mai mult decât încântat să primească mesaje cu conotații erotice și flirturi ascunse. Dacă femeia lui face un efort pentru a crea o ambianță intimă, perfectă pentru o noapte lungă și fierbinte de iubire, el va aprecia foarte mult gestul și va încerca să o satisfacă pe deplin.

9 lucruri erotice despre un bărbat Pești în pat

  1. Un bărbat Pești este foarte afectuos și blând. Dacă găsește o femeie care înțelege nevoile sale, el va fi cu totul dornic să se deschidă și în dormitor.
  2. Peștii pot să îți fie cei mai buni prieteni. Dacă ții minte acest lucru, veți avea întotdeauna o viață intimă profund satisfăcătoare.
  3. Unui Pește îi place să își exprime sentimentele cât mai romantic. Poate să îți cânte un cântec de dragoste sau să scrie poezii pentru tine.
  4. El trebuie să simtă o legătură emoțională cu iubita sa și nu face sex doar pentru distracție.
  5. Un Pește este generos în dragoste, copleșindu-și iubita cu daruri și flori. Are nevoie de cineva care să-i aprecieze gesturile, pentru ca el să se deschidă complet în dormitor.
  6. Bărbații Pești au, în general, un fetiș cu picioarele. Încearcă să-i mângâi piciorul cu al tău, ca să-l exciți.
  7. Face echipă bună cu oameni care sunt foarte diferiți de el. Fecioara este un semn care este exact opusul unui Pește.
  8. Nu îl critica în dormitor, deoarece acesta va aduce vibrații negative și vă va distruge dispozițiile erotice.
  9. S-ar putea să te tachineze în pat numai pentru că nu este suficient de încrezător pentru a face el însuși câteva mișcări îndrăznețe. Apreciază-i gesturile și inițiativele și se va simți încrezător în propriile puteri.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce fel de animal este iubitul tau in pat?
Incepe quiz
Ce fel de animal este iubitul tau in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (38)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.