Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Cum îţi afectează viaţa Luna Roz

Luni, 10.04.2017
de Violeta Ieremie

Pe 11 aprilie un fenomen extraordinar ne influențează destinele, conform astrologilor. Este vorba despre Luna Roz sau Luna Nouă în Balanţă.

luna roz 2017

Deşi se numeşte Luna Roz, nu te aştepta la schimbarea culorii lunii, denumirea vine de la florile sălbatice roz, Phlox, acestea fiind primele care înfloresc în această perioadă în fiecare primăvară.

Doar fii deschisă să primeşti energie de la univers şi vei fi mai conştientă de schimbările din viaţa ta.

Iată care sunt efectele acestei Luni Roz asupra ta:

Mai multă energie

Fenomenul îţi transmite o cantitate de energie pe care trebuie să o gestionezi şi depinde de tine cum interpretezi acest fapt. Poţi să te simţi copleşită de efectul pe care Luna Roz îl are sau poţi transforma asta într-o ocazie de a te dezvolta, de a te bucura, de a avea o atitudine pozitivă.

Intuiţie mai bună

Dacă ţi se întâmplă să vezi lucrurile diferit zilele acestea, nu ignora aceste semne. În această perioadă eşti mai conectată cu sinele, cu dorinţele, nevoile şi intenţiile tale. Ascultă-ţi instinctul şi urmează-l!

Fiinţa ta se trezeşte

Luna Roz are un efect de trezire a conștiinței, te va face să simți mai puternic și să vezi mai limpede lucrurile. Dacă te deschizi, vibraţia acestei perioade te va călăuzi către descoperirea de sine, către echilibru. În aceste momente, în care conștiința este mai activă ca oricând te vei bucura de mai multă claritate şi vei reuși, astfel, să te decizi pe ce cale vrei să mergi. Și chiar vei lua deciziile potrivite.

femeie face yoga

Relaţii mai apropiate

Zilele care urmează Lunii Roz vor fi marcate de legături mai strânse cu prietenii, cu familia şi cu cei dragi. Reia comunicarea cu cei cu care n-ai mai vorbit de mult. Conexiunile cu persoanele la care ţinem nu se pierd, deşi uneori viaţa ne separă fizic. Cu toate acestea, orice relaţie este precum o floare care trebuie udată, îngrijită şi care are nevoie de atenţie.

Ai parte de o nouă aventură

Fenomenul în care Luna Roz ne influenţează viaţa aduce cu sine şi noi începuturi. Se întâmplă să avem dorinţe cărora nu le-am dat curs în aşteptarea momentului potrivit. Acest fenomen te susţine să faci acele lucruri pe care le-ai tot amânat. Poate fi vorba de o nouă pasiune, de învăţarea unei limbi străine sau de antrenamentele la sală pe care le-ai tot amânat. Ai încredere că poţi să-ţi urmezi visurile şi dedică-te noii activităţi. Nu lăsa obstacolele din jur sau din mintea ta să te oprească.

Oricare este starea ta de spirit acum, fii încrezătoare în ceea ce-ţi aduce Luna Roz! Energia care vine spre tine te poate ajuta să-ţi schimbi viaţa şi să dai curs lucrurilor pe care le voiai, însă nu îndrăzneai să le începi. Acum este momentul potrivit!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!