Horoscop
Înapoi la

Cum îi place să fie iubit, în funcție de zodie

Cum îi place să fie iubit, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Ai o relație minunată și îți dorești să îl faci cu adevărat fericit pe iubitul tău? Astrele îți dezvăluie cum îi place să fie iubit, în funcție de semnul său zodiacal. 

Așa cum știi, unele cupluri sunt mai compatibile decât altele, tocmai pentru că au aceleași dorințe și nevoi și comunică emoțional mai intens.  Semnele de foc, de exemplu, au o atracție către alte semne de foc, pentru că au nevoie de pasiune, aventură și excitație în relațiile lor. La polul opus, semnele de aer sunt compatibile între ele, pentru că sunt curioase, subtile și inventive când vine vorba de dragoste. 

dragoste

Dar, chiar dacă tu și perechea ta nu aveți o compatibilitate ”ca la carte”, o puteți crea împreună, fiind atenți unul la celălalt, încercând să anticipați nevoile partenerului și să le satisfaceți, indiferent că este vorba de cele fizice, emoționale sau mentale.

Descoperă aici ce își dorește iubitul tău într-o relație și cum îi place să-ți arăți dragostea. 

Berbecul

Berbecul este unul dintre cele mai pasionale și impulsive zodii, fiind guvernat de războinicul Marte, simbol al dragostei fără opreliști. Berbecul are nevoie de spontaneitate în relație, de dovezi și asigurări permanente de iubire. Întâlnirile neașteptate, aventurile scurte, surprizele, toate acestea sunt lucruri cu care poți s-l încânți și să-l cucerești. Jocurile de dominare sunt printre preferatele lui, fie că se petrec în competiții sportive sau în dormitor. Berbecul are nevoie de laude și aprecieri, de complimente, vrea să se simtă important și să fie în centrul atenției. Dacă folosești toate aceste mici trucuri, vei avea parte de dragostea sa. 

Taurul

Ca semn de pământ, bărbatul Taur are reputația că este pragmatic și rațional, mai puțin romantic ca alte semne, dar loial și familist convins. Fiind totuși guvernat de Venus, Taurul pune iubirea pe primul plan, în special dragostea senzuală și dovezile materiale de afecțiune, precum micile cadouri și confortul casnic. Bărbatului Taur îi place să fie lăudat pentru inițiativele sale și să se vorbească despre el cu admirație, în special despre simțul practic și realizările sale. Ca să-i arăți că îl iubești, nu trebuie să-i spui lucruri subtile, ci mai degrabă să-i demonstrezi prin gesturi calde și prin dorința de a petrece timp împreună. 

Gemenii

Bărbatul Gemeni este renumit pentru faptul că trece de la o relație la alta, de aceea primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-i captezi atenția, să-l stimulezi și să-i satisfaci curiozitatea înnăscută. Dar trebuie să-i arăți și partea ta iubitoare și grijulie, pentru că, fiind mereu în mișcare, bărbatul Gemeni are nevoie de cineva care să-l țină în confort și siguranță. Îi place să fie ascultat cu mare atenție și să aibă un partener pentru discuții profunde și dispute intelectuale. Nici latura intimă nu trebuie neglijată, pentru că bărbatul Gemeni are nevoie de un companion deschis pentru explorările sale erotice. 

Racul

Atunci când vine vorba de dragoste, bărbatul Rac este 100% prezent în relație și vrea ca și tu să faci același lucru. Îi poți demonstra iubirea oferindu-i încredere și siguranță, fiind fidelă și dedicată cuplului vostru și creând un cuib în care să vă trăiți emoțiile și intimitatea. Pentru că Racul este cel mai emoțional semn, dominat de puterea secretă a Lunii, are nevoie de sentimente intense și mărturisiri firebinți de dragoste. Comunicarea emoțiilor este foarte importantă pentru el, de aceea adoră momentele romantice, chiar și sentimentalismele împrumutate din filmele de dragoste. Racul vrea să se simtă înțeles și acceptat în totalitate, să ai răbdare cu el și să-i fii mereu aproape, mai ales în momentele dificile. 

Leul

Leul iubește cel mai tare atenția și reasigurările că el este centrul Universului pentru tine. Are nevoie de micile tributuri de dragoste aduse regalității sale, precum un sărut pe obraz dimineața sau un mesaj iubitor pe care i-l trimiți în timpul zilei, doar ca să fii în contact cu el. Îi place să se expună , pentru ca ceilalți să vadă că este fericit, de aceea îl încântă când postezi o poză cu cuplul vostru pe Facebook sau când te lauzi cu el la vreo petrecere. Leul este un amant perfect și vrea să fie lăudat pentru performanțele sale în dormitor. Leul vrea să-i fie respectate granițele și spațiul personal; aceasta este o condiție dificilă pentru multe persoane, dar, dacă reușești s-o îndeplinești, poți fi sigură de loialitatea sa. 

Fecioara

Bărbatul Fecioară are nevoie de apreciere și încurajări permanente, chiar dacă pare distant și rezervat. Fiind foarte muncitor și punând interesele celorlalți deasupra propriilor sale nevoi, bărbatul Fecioară se poate simți adesea insuficient apreciat. A-i arăta cât de importante sunt eforturile sale reprezintă primul gest de iubire pe care poți să-l faci pentru el. Acțiunile vorbesc mai mult decât cuvintele în cazul semnelor de pământ, de aceea un bărbat Fecioară va aprecia partenera care se oferă să-l ajute, care muncește cot la cot cu el sau care îl protejează și îl ține în siguranță. Gesturile romantice îl interesează mai puțin, este mult mai încântat dacă îi spui ”Mulțumesc pentru ceea ce faci pentru mine!”.

cuplu in casa

Balanța

Pentru bărbatul Balanță este important să petreci cât mai mult timp cu el și să-l pui pe primul loc în viața ta. Îi plac persoanele cu care poate purta o conversație interesantă, care au simțul umorului și care stau alături de el atunci când se întâlnește cu prietenii. Principala dovadă de dragoste pentru bărbatul Balanță este că poți lăsa orice altceva pentru a petrece timp împreună. Nativilor din această zodie le place să le fie încurajată independență, să-i ajuți să iasă din zona lor de confort și să trăiască experiențe noi. Dacă ești o persoană sociabilă, deschisă către prietenii și aventuri, ești cea mai potrivită pereche pentru bărbatul Balanță. 

Scorpionul

Este foarte important să fii deschisă și sinceră când ai o relație cu un bărbat din zodia Scorpionului.  Nativul Scorpion are nevoie de multă răbdare din partea ta, pentru a-și dezvălui sentimentele și a intra într-un angajament pe termen lung. Încrederea lui se construiește în timp, pe măsură ce simte că îl iubești cu adevărat. Bărbatului Scorpion îi place să fie iubit cu intensitate și pasiune, iar viața intimă este foarte importantă pentru el. Chiar dacă așteaptă o onestitate totală din partea ta, este atras de persoanele cu un aer de mister, care își dezvăluie rând pe rând secretele. Experiențele erotice noi și libertatea de a vorbi despre subiecte tabu sunt printre preferințele sale, de aceea trebuie să fii deschisă pentru o viață intimă plină de surprize, dacă iubești un Scorpion. 

Săgetătorul

Dacă vrei să-l faci să se simtă iubit pe nativul Săgetător, trebuie să-i dai un sentiment de libertate și de orizonturi deschise, pentru că ideea de a fi prins într-un angajament îl sperie destul de tare.  Bărbatul Săgetător are nevoie de cineva care să-i fie alături în explorările sale sau să-l lase să plece într-o aventură, atunci când sufletul lui o cere.  Un bărbat Săgetător adoră femeia care îi susține visele și îl ajută să-și atingă scopurile. Nu-i place să fie criticat, ci îndrumat cu entuziasm și însoțit în inițiativele sale. Bărbatul Săgetător consideră că cineva ține cu adevărat la el dacă îi împărtășește optimismul, îl susține și nu-l face să se simtă captiv.  

Capricornul

Bărbatul Capricorn poate să pară rece și greu de abordat, de aceea trebuie să-i oferi căldură, energie și răbdare. Are nevoie de o dragoste profundă și îi displac flirturile și cochetăriile, pentru că nu investește decât în relații durabile. Pentru Capricorn este necesar să-i demonstrezi că îl iubești, prin cuvinte, dar mai ales prin fapte. Bărbatul Capricorn vrea să se simtă susținut și să-i ușurezi munca dificilă, prin energia și blândețea ta. Fiind foarte sincer, bărbatul Capricorn are nevoie de o completă autenticitate în relație, iar o minciună poate eroda încrederea sa în persoana iubită. Bărbatul Capricorn așteaptă de la partenera sa o investiție egală cu a lui, în ceea ce privește timpul petrecut împreună, emoțiile, dar și finanțele sau bunurile materiale.

Vărsătorul

Natura detașată a Vărsătorului, originalitatea și nonconformismul său îl fac adesea un partener dificil, care poate intimida o femeie. Dacă reușești însă să ajungi la inima sa, îți va fi fidel pentru totdeauna, dar trebuie să depui multe eforturi pentru asta. Vărsătorul nu crede în dragostea la prima vedere, dar are încredere în prietenie, de aceea poți începe cu el o relație platonică, ce poate evolua mai târziu în dragoste. Chiar și când iubirea voastră a înflorit, trebuie să te arăți în continuare cea mai bună prietenă pentru bărbatul Vărsător, să-l asculți și să-l accepți în întreaga sa complexitate. Vărsătorul are nevoie să-i încurajezi interesele și preferințele, chiar dacă uneori ți se par puțin ciudate. Încearcă să-l înțelegi, să explorezi cu el idei neconvenționale, fără să-l judeci sau să-l critici. Respectă-i granițele personale, dar nu ezita să-i arăți căldura și emoțiile tale, pentru că îl surprinzi plăcut când faci asta. 

Peștii

imbratisare

Nu este un secret că Peștii sunt unul dintre cele mai emoționale semne, iar bărbații din această zodie nu fac o excepție. Nativul Pești este empatic, romantic și poate trece de la o extremă la altă cu mare ușurință. Bărbatul Pești are nevoie de cineva care să-l protejeze, care să-i accepte întregul caleidoscop emoțional și să-i întrețină nevoia de romantism și de dragoste. Dacă ești în relație cu un nativ Pești trebuie să fii deschisă, să îi oferi o iubire necondiționată, expansivă și bogată în nuanțe emoționale. Bărbatul Pești are nevoie de cineva care să înțeleagă că dincolo de flirt și jocuri de seducție, există o latură mai profundă a sa, de emoții intense, cu care să se conecteze și pe care să le împărtășească. 

Surse foto: Pexels, IStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.