Horoscop
Înapoi la

Cum îl faci să fie al tău, în funcție de zodie

Cum îl faci să fie al tău, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Te-ai îndrăgostit până peste cap și-ți dorești ca bărbatul pe care îl iubești să nu aibă ochi pentru altcineva în afară de tine? Acest lucru poate fi o adevărată provocare, mai ales la începutul relației. Desigur, atracția este foarte importantă, la fel și compatibilitatea dintre semne. În general, semnele pasionale sunt atrase unele de altele, iar cele mai reci și mai detașate caută parteneri asemănători. Este însă la fel de adevărat că și contrariile se atrag, așa că nu trebuie să te surprindă că vei vedea cupluri foarte reușite în care o zodie de apă face pereche perfectă cu o zodie de foc. Dar, pe lângă pasiune și compatibilitate, poți folosi și mici trucuri pentru a te asigura că persoana pe care o placi va rămâne lângă tine pe termen lung. Iată cum poți să te asiguri că iubitul va rămâne doar al tău, în funcție de zodie!

cuplu de indragostiti

Berbec

Berbecul este pasional și impulsiv, de aceea are nevoie de o parteneră care să-i ofere o dragoste intensă, dar, în același timp, care să știe să-l tempereze. O femeie care iubește cu patimă, dar care știe cum să-și controleze emoțiile și are răbdare cu el îl poate cuceri definitiv pe Berbec. La începutul relației, Berbecului îi plac micile jocuri erotice și adoră să te cucerească. De aceea, nu trebuie să-i cedezi prea ușor, dar nici să faci pe inabordabila.

Taur

Bărbatul Taur este un amant tandru și dornic să-și satisfacă partenera, de aceea nu uita să-i lauzi performanțele erotice. Dar, pe cât este de viril, pe atât de mult își dorește stabilitatea, iar familia este foarte importantă pentru el. Atunci când vrei să ții lângă tine un Taur, nu trebuie să te arăți prea cochetă, să flirtezi prea mult cu alții și să încerci să-l faci gelos. Arată-i mereu că el este unicul și ai mari șanse să-l păstrezi lângă tine.

Gemeni

Gemenii adoră persoanele care îi stimulează și care, pe lângă latura erotică, le pot dărui mai mult din punct de vedere emoțional și intelectual. Când ești cu un bărbat din zodia Gemenilor trebuie să te arăți deschisă să experimentezi orice și trebuie să-i provoci mereu inteligența. Dacă reușești să-i menții mereu curiozitatea activă, să-l faci să te redescopere în fiecare zi, dar fără să ajungă niciodată să-ți cunoască toate tainele, bărbatul Gemeni ți se dăruiește complet.

Rac

Ca și femeia Rac, bărbatul din această zodie are emoții profunde și complicate, de aceea poate fi destul de greu de prins. Faptul de a-l înțelege și a-l accepta, cu toate schimbările sale de dispoziție și cu firea sa complexă este foarte important pentru el. Ca și Taurul, Racul își dorește stabilitate, așa că nu agreează frivolitățile și are nevoie de o parteneră statornică. Umorul este foarte important pentru el, dar și capacitatea ta de a-i fi alături și a-l susține, ori de câte ori trece printr-o suferință.

Leu

Leul are nevoie de o femeie la fel de puternică și de independentă precum el, dar care, în același timp, să-l admire și să-i fie credincioasă. Deși bărbatul Leu nu se dă în lături de la aventuri, are pretenția ca femeia de lângă el să nu calce niciodată greșit. Atunci când vrei să cucerești un bărbat din zodia Leului, trebuie să-i demonstrezi că nu ești dependentă de el, că ai propria viață și propriile preocupări în afara lui. Pe de altă parte, trebuie să-i arăți că îl poți susține când îți cere ajutorul și că îi ești complet devotată.

sarutare

Fecioară

Bărbatul Fecioară are nevoie de aprecierea constantă a partenerei sale, care trebuie să-i ofere echilibru și susținere, dar fără ca prin asta să-i diminueze meritele. Un bărbat Fecioară este, de obicei, foarte mândru, iar faptul de a-i lăuda talentul sau priceperea într-un anumit domeniu contează foarte mult pentru el. Pentru a avea mereu alături un bărbat Fecioară, trebuie să-l încurajezi și să-i oferi sprijin emoțional. În general, bărbatul Fecioară dă senzația că se descurcă foarte bine și singur și că nu are nevoie de cineva lângă el. În realitate, este foarte sensibil la suportul și dragostea pe care i le oferi, iar entuziasmul tău îl face să vibreze.

Balanță

Dacă vrei să atragi atenția unui bărbat din zodia Balanței, trebuie să te potrivești cu personalitatea lui fermecătoare și romantică. Obiectivul său principal este de a găsi pe cineva care să țină mențină romantismul în fiecare zi și să alunge banalitatea vieții cotidiene. Nu uita că Balanța are nevoie de ceva timp pentru a se angaja deplin într-o relație, așa că trebuie să te lupți destul de mult pentru afecțiunea sa. Odată ce l-ai cucerit, bărbatul Balanță este foarte statornic și arareori își încalcă jurămintele. Balanța răspunde foarte bine la mici surprize, așa că arată-i latura ta spontană și creativă atunci când sunteți împreună.

Scorpion

Deși este un semn foarte misterios, Scorpionul este receptiv la persoanele autentice, care își arată imediat adevărata față. Dacă vrei să cucerești un bărbat din această zodie, trebuie să te arăți onestă și deschisă, pentru că nu poate suferi minciuna și ascunzișurile. Pe de altă parte, va fi nevoie de timp ca el să se arate la fel de deschis cu tine, dar o va face până la urmă, dacă îi dai un sentiment de siguranță și de încredere. Pentru ca inima unui bărbat Scorpion să-ți aparțină, este necesar să-l lași pe el să conducă, să nu-l forțezi să facă ceva care îi displace și să accepți ritmul pe care îl impune relației. Dacă încerci să grăbești lucrurile, s-ar putea să se simtă amenințat și să se retragă.

Săgetător

Se știe că Săgetătorul are nevoie de libertate și tocmai acesta este sentimentul pe care trebuie să i-l hrănești. Dacă are senzația că este captiv sau că vrei să-l închizi într-o colivie, bărbatul Săgetător va da foarte repede bir cu fugiții. De aceea, trebuie să-i arăți că-și poate menține independența și să-i demonstrezi că ești la fel de liberă și de aventuroasă ca el. Cel mai bun mod de a-l cuceri este de a-i da cât mai mult spațiu și a aștepta ca el să vină către tine. Pregătește-te să te lupți cu gelozia, pentru că Săgetătorului îi place să flirteze și să lege prietenii. Dar dacă inima lui îți aparține, nu este cazul să te temi de micile sale galanterii.

Capricorn

Bărbatul Capricorn este o persoană care ține foarte mult la principiile sale, de aceea apreciază o parteneră care are aceleași valori ca și el. Îi plac femeile ambițioase care urmăresc lucruri importante în viață și disprețuiește frivolitățile și cochetăria. Atunci când vrei să fii cu un bărbat din această zodie, trebuie să-l susții în dorința sa de a crește din punct de vedere profesional și spiritual, să-l asiguri de suportul tău pentru a atinge succesul. La rândul tău, trebuie să-i demonstrezi că lupți pentru ceva în viață, că dedici timp lucrurilor importante și că-ți respecți angajamentele.

Vărsător

seductie

Bărbatul Vărsător are nevoie să știe că ești interesată de el, dar nu vrea să-i faci lucrurile prea ușoare și să te lași imediat cucerită. Este un tip intelectual, așa că adoră conversațiile inteligente, de aceea ferește-te să vorbești  banalități cu el. În plus, Vărsătorul este foarte atras de mister. Nu-i dezvălui imediat cine ești, ci lasă-l să te descopere încet-încet, ca pe o adevărată enigmă. Provocă-l să depună efortul de a afla mai multe despre tine, dar amintește-ți să te arăți tot timpul interesată de el și să-i demonstrezi că îți dorești foarte mult să fiți împreună.

Pești

Bărbatul din zodia Peștilor este un romantic incurabil. Răspunde cel mai bine la persoanele sensibile, pasionale și tandre, la fel ca el. Când caută relația ideală, are nevoie de o femeie care să-l farmece cu totul și pe care, la rândul său, s-o dea gata; este înnebunit de femeile fatale, care însă se dovedesc sensibile și caută o iubire unică. Dacă vrei să-l cucerești pe un tip din zodia Peștilor, trebuie să-i arăți ce crezi despre el și să nu-i ascunzi nimic, pentru că nu-i place să ghicească lucrurile. Arată-i că ești interesată de el, făcându-l una dintre prioritățile tale.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce fel de femeie ești, în funcție de cum faci curățenie
Incepe quiz
Ce fel de femeie ești, în funcție de cum faci curățenie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.