Horoscop
Înapoi la

Cum încearcă să te împace după ce a greșit, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Nevoia de conciliere este un sentiment firesc pentru fiecare dintre noi. Probabil ți s-a întâmplat și fie să superi o persoană dragă, apoi să nu mai știi ce să faci ca să o împace. Dar atunci când el ți-a greșit, recunoaște că ești mereu curioasă ce va face ca să se revanșeze față de tine.

Cu ajutorul astrelor, noi am descoperit cum va încerca el să te împace, în funcție de semnul său astrologic, iar rezultatele sunt cât de poate de interesante.

Cum te împacă, în funcție de zodia lui

Berbec. Este bine cunoscut faptul că atunci când bărbatul Berbec se îndrăgosește, nu vede decât înainte. Ești prioritatea lui numărul unu, iar faptul că te-a supărat îl face să fie profund dezamăgit de sine. Va sta mult timp să se gândească ce să facă ca să te împace și va apela la șarmul său, organizând o escapadă romantică la munte.

Taur. Nu prea recunoaște când greșește pentru că... să nu uităm Taurii nu fac niciodată asta! Într-o notă mai serioasă, cu siguranță bărbatul Taur va depune eforturi considerabile pentru a se revanșa față de tine. Iar acestea chiar se văd, pentru că nu este genul care fuge la florărie pentru un buchet de flori, ci mai degrabă îți va găti sau coace o prăjitură de unul singur.

Gemeni. Un atuu uriaș al bărbatului Gemeni este capacitatea de persuasiune și mirajul cuvintelor. El te va ameți, pur și simplu, cu cuvinte dulci și promisiuni. Va începe un adevărat val de complimente și, într-un final, vei uita aproape complet de ce te-ai supărat pe el. 

Rac. Romanticul și sensibilul bărbat Rac nu va face rabat în privința gesturilor frumoase. Nu se poate ierta pe el pentru că ți-a greșit și vrea ca împăcarea voastră chiar să însemne ceva. Fiind îndrăgostit de simboluri, el va apela la metoda clasică de a îndulci gândurile unei femei: flori și ciocolată.

Leu. Și nonconformistul Leu are propria sa metodă de a-ți reintra în grații. Crede cu tărie că amorul este cel mai important pentru ca o relație să funcționeze în parametri normali, astfel că îți va propune să vă costumați sexy în dormitor, pentru a mai condimenta lucrurile cu această ocazie.

Fecioară. Singurul lucru mai important decât tine pentru el este cariera. Astfel că, în ciuda faptului că a ratat probabil multe întâlniri cu tine din cauza lucrului, atunci când îți greșește grav face tot posibilul pentru a-și lua liber câteva ore de la birou, pentru a petrece timp de calitate alături de tine.

Balanță. Mâncarea este inima către unei femei. Sau era invers? În orice caz, propoziția se aplică strict în cazul tău de această dată, pentru că bărbatul Balanță știe ce are de făcut după ce te-a supărat rău de tot. Pune mâna pe telefon și face rezervare la restaurantul tău preferat. Cu această metodă știe că nu dă greș.

Scorpion. Luxuriantul și sofisticatul bărbat Scorpion iubește viața bună și are grijă ca și partenera sa să aibă aceleași principii înalte. Astfel că va face din împăcarea voastră una extrem de costisitoare. El se va revanșa față de tine cumpărându-ți acea brățară scumpă la care visezi de mult timp.

Săgetător. Cuvântul "sacrificiu" nu prea se regăsește în vocabularul mândrului bărbat Săgetător, astfel că atunci când recurge la un astfel de gest, chiar a dat-o în bară rău de tot. El va încerca să te împace făcând toate treburile gospodărești, pe care urăște de obicei să le facă, fără ca tu măcar să îi fi menționat.

Capricorn. Calea mânturii este cea la care va recurge bărbatul Capricorn. Știe că dacă își alege cuvintele cu grijă, cu siguranță îl vei lua în seamă și te vei gândi la împăcare. Astfel, el va susține un monolog cu multe scuze și motive pentru care a ajuns să îți greșească atât de rău.

Vărstător. El iubește confortul casei și timpul petrecut alături de partenera sa. Dacă se întâmplă să îți rănească sentimentele, el va apela la o metodă simplă. Te va surprinde cu o cină, gătită chiar de el, cu toate preparatele care îți plac. Și cu puțin ajutor din partea lumânărilor, desigur. 

Pești. Creativitatea este arma secretă a bărbatului Pești. Așa cum la început ți-a câștigat simpatia cu poezii, va proceda la fel și în cazul în care îți greșește. El va petrece zile în șir pentru a scrie un poem perfect, pe care ți-l va dedica cu toată sinceritatea.

 

Surse foto: istock

Articolul urmator De ce îți ia prea mult să îți revii după o despărțire, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.