Horoscop
Înapoi la

Cum își protejează zodiile inima. Nativii care sunt capabili de orice pentru a nu fi răniți

Cum își protejează zodiile inima. Nativii care sunt capabili de orice pentru a nu fi răniți

Ramona Jurubita

Rănile sufletești pot fi cele mai adânci și cele mai dureroase pe care le poate avea un om. Deși nu sunt la vedere, ele urlă din interior și pot zdruncina existența oricui. Oricât de puternice ar vrea să pară unele zodii, există slăbiciuni care le fac sufletul să îngenuncheze și, ca să nu pară slabe în fața celorlalți, ar fi în stare să facă orice pentru a se feri de suferință. Vrei să știi cine ar merge până în pânzele albe doar ca să nu verse lacrimi amare?

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nu toate semnele zodiacale știu cum să lupte cu durerea și cum să își panseze inima frântă, dar fiecare și-a creat o strategie de apărare. Fie țin un scut în jurul inimii, fie au ridicat un zid înalt în jurul sufletului sau, pur și simplu, luptă cot la cot cu persoanele care vor să le facă rău. Din rândurile de mai jos afli cum se protejează fiecare nativ din zodiac, atunci când simte că se poate alege cu inima frântă:

Berbec
Poți părea egoist/ă în ochii altora, căci dai impresia că nu îți pasă decât de tine. Crezi că nu vei suferi dacă pretinzi că nu îți pasă de nimeni și nimic altceva. Adevărul este că există șanse ca unii oameni să rupă aceste bariere și tot să îți atingă sufletul într-un fel sau altul. Ar trebui să te asiguri că nimeni nu își dă seama că te prefaci doar pentru a avea grijă de sentimentele tale.

Taur
Nu faci niciodată primul pas, chiar dacă începi să ții la cineva. Aștepți ca persoana cealaltă să spună prima „te iubesc”, doar ca să te asiguri că simte la fel pentru tine. În general, te gândești că o să suferi dacă nu există reciprocitate în conexiunea recent creată. Fii mai curajos/oasă, fiindcă nu toți oamenii rănesc!

Gemeni
Ești foarte atent/ă la oricine se apropie de tine, așa că nu lași niciun individ să intre în cercul tău social până nu îl testezi. Dacă observi pe cineva care încearcă să întreacă limitele, te îndepărtezi imediat de acea persoană. Poate nu este întotdeauna o decizie prea bună, având în vedere că unii merită a doua șansă, iar tu nu o acorzi.

Rac
Nu oferi oricui o cheie către inima ta și aștepți întotdeauna să vezi dacă ai pentru cine să depui eforturi. Fiindcă ai suferit de prea multe ori, vrei cu orice preț să nu mai repeți experiența. Acest comportament ar putea să te țină pe loc, având în vedere că nu există prea mulți oameni care oferă iubire fără să primească măcar puțină atenție în schimb.

Femeie care își acoperă ochiul drept cu o inimă roșie de carton.

Descoperă: Cum se comportă zodiile când sunt neimplicate emoțional față de momentul în care sunt implicate într-o relație

Leu
Chiar dacă simți că ți-ai găsit dragostea, eviți să dai frâu liber sentimentelor. Acorzi atenție muncii sau altor lucruri din viața ta și faci tot ce poți pentru a nu-ți arăta slăbiciunile. Masca durității este prima alegere pe care o faci în momentele în care simți că ar putea să îți rupă cineva inima. Păcat că nu funcționează întotdeauna, dar e bine să ai o speranță de care să te agăți.

Fecioară
Ești foarte selectiv/ă când vine vorba de oamenii care se apropie de tine, ceea ce înseamnă că îți păstrezi mereu standardele ridicate. Așa te aperi de pericole și te asiguri că inima ta este păzită în fiecare secundă. Ai grijă totuși să nu o ții ascunsă când îți apare în cale alesul/aleasa.

Balanță
Tu ești diferit/ă de restul semnelor de pe cercul zodiacal! Nu ți-e teamă de suferință, fiindcă știi că ai întotdeauna pe cineva care să te consoleze în caz de orice. Dacă partenerul/a îți provoacă durere, găsești imediat un/o admirator/oare care să-ți panseze rănile deschise. Destul de interesantă strategia ta!

Scorpion
Te folosești de simțul umorului pentru a fugi din calea suferinței. Când simți pericolul în preajmă, faci o glumă și eviți să mai discuți despre sentimente. Așa te asiguri că nimeni nu ajunge prea aproape de inima ta și că nu are cum să îi facă vreun rău. Faptul că nu discuți deschis despre emoțiile tale te face să fii o persoană extrem de misterioasă.

Săgetător
Nu lași pe nimeni să te cunoască din prima cu adevărat. Aștepți ca restul lumii să se deschidă în fața ta, să îți povestească și cele mai intime secrete. Abia apoi spui și tu ceva despre tine, dar tot ai rețineri în primă fază. Este o atitudine care te ajută să îi analizezi pe cei din jur înainte de a le încredința inima ta.

Capricorn
Te prefaci fericit/ă și nu arăți nimănui că ai dori un suflet care să te îmbrățișeze când ți-e greu. Ai impresia că asumarea acestei nevoi te-ar face slab/ă în ochii apropiaților. Chiar dacă unii ar putea să creadă asta despre tine și să încerce să îți rănească sentimentele, mulți ar aprecia să te știe asumat/ă.

Vărsător
Nu reușești să eviți suferința, dar când o simți, faci tot posibilul să o ascunzi. Acest lucru este extrem de periculos, căci reprimarea emoțiilor îți poate face mult rău. Nu vrei să te judece alții pentru slăbiciunile pe care le ai, dar ajungi să îți provoci singur/ă mai multă durere. Gândește-te dacă merită să îți transformi viața într-un coșmar...

Pești
Nu recunoști că te-ai îndrăgostit și te străduiești să nu afle nimeni că ești euforic/ă din cauza fluturilor din stomac. Așa crezi tu că oamenii vor crede că nu te impresionează nimic și că nu au cum să îți facă rău. Totuși, pot găsi alte metode prin care să îți facă inima bucăți. Încearcă să cauți o strategie mai bine pusă la punct!

Din păcate, nu toate zodiile sunt la fel de pregătite pentru a face față suferinței, dar ele încearcă tot ce le stă în putință pentru a evita o astfel de neplăcere. Metodele sunt diverse și alese în funcție de trăsăturile lor pentru că, așa este, fiecare nativ reacționează diferit.

Află și: Cum strălucești în viață, în funcție de zodie

Surse foto: iStock, Pexels

Surse articol: ThoughtcatalogZodiacheistRevivezone

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Cum este inima ta?
Incepe quiz
Cum este inima ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.