Horoscop
Înapoi la

Cum îți afectează zodia echinocțiul de toamnă: ghid de supraviețuire

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

La data de 22 septembrie are loc echinocțiul de toamnă, un fenomen astrologic ce marchează toamna astronomică și care se întâmplă atunci când Soarele atinge valoarea de 180 de grade, din punct de vedere al longitudinii.

De la începutul anului, universul a fost implicat într-un pic de zarvă cosmică. Echinocțiul de toamnă te va ajuta să îți restabilești echilibrul în viață, așa că pregătește-te să răsufli ușurată. Cum afectează echinocțiul de toamnă zodia ta? La data de 22 septembrie, Soarele va tranzita zodia Balanță, semnul de aer care  care este în căutare eternă de echilibru. Pe măsură ce Soarele se mută în semnul Balanță pe durata echinocțiului, acest lucru îți va permite să îți reamintești de obiectivele și lecțiile pe care le-ai început în ultimul echinocțiului din aprilie, care a fost începutul anului astrologic.

Echinocțiul de toamnă marchează punctul de la jumătatea anului astrologic și este momentul să începi să recoltezi recompensa din "semințele" pe care le-ai plantat în aprilie în timpul echinocțiului de primăvară. 

Iată cum afectează pe fiecare zodie în parte echinocțiul de toamnă și cum să supraviețuiești în perioada următoare!

Berbecii se confruntă cu răni vechi

În timpul echinocțiului de toamnă, zodia Berbec ar putea fi forțată să se confrunte și să aibă de-a face cu răni emoționale vechi sau să abordeze un conflict nerezolvat. Pentru a-ți atinge obiectivele pe termen lung, va trebui să te confrunți cu sursa durerii tale. Luna Nouă vizavi de asteroidul Chiron ( n.r. considerat mediatorul între revoluție și evoluție) înseamnă că trebuie să îți ajustezi metodele de face față sau așteptările pentru a răspunde provocării de a te lupta cu o rană din trecutul tău. În plus, din cauza poziției Soarelui la începutul echinocțiului de toamnă, s-ar putea să te confrunți cu provocări din partea celorlalți care par să stea între tine și obiectivele tale.

 Taurii vor simți iubire pretutindeni

Datorită poziției lui Venus în raport cu soarele în zodia Taur, echinocțiul de toamnă va aduce pace, dragoste și armonie pentru semnele pământului, mai ales persoanele născute sub semnul zodiacal al Taurului, dar care, mare atenție, au reușit să își vindece rănile. Acesta este unul dintre cele mai bune tranzite pentru întâlniri și pentru a-i arăta afecțiune iubitului tău. Frumusețea ta și impulsul de popularitate îți va stimula respectul de sine și vor aduce oportunități pentru a îți face o nouă relație de durată sau să o consolidezi pe cea actuală. De asemenea, s-ar putea să te simți mai expresivă și acesta este un moment ideal pentru a negocia, a merge mai departe cu planurile și a semna contracte. 

Dualitatea Gemenilor va fi pregnantă

Gemenii s-ar putea să se simtă ca și cum ar fi două persoane în același timp. Aceasta este atât binecuvântarea, cât și blestemul semnului tău zodiacal. În timpul echinocțiului de toamnă, dualitatea ta va deveni mai evidentă. Pentru a nu părea că spui un lucru și că faci altul, este important să fii conștientă de acțiunile tale. Totodată, viața ta amoroasă ar trebui să fie în regulă, dar poate exista o tensiune dacă nu oferi înapoi pe cât ai primit. Este posibil să ai o atitudine egoistă și să nu îți pese de consecințe. Cheltuielile făcute acum pot provoca stres financiar în câteva luni.

Încrederea Racilor va fi testată

Ecinocțiul de toamnă pentru zodia Rac ar putea fi un test de încredere în timp ce te confrunți cu provocări din partea celorlalți care cred că știu mai bine decât tine. Egoul tău este și acesta prezent, acționând sub presiune din partea celorlalți prin argumente sau provocări pentru autoritatea ta. Însă trecerea acestui test îți va oferi încredere și satisfacție. Dacă crezi în abilitățile tale, echinocțiul de toamnă poate fi o perioadă de dezvoltare personală puternică. Ar trebui să te simți motivat să îți atingi obiectivele și poți să fii asertivă în obținerea a ceea ce îți dorești. Inițiativa ta și energia pozitivă pot face ca lucrurile să funcționeze bine și să impresioneze superiorii.

Leii se vor scălda într-un "bazin" de creativitate

Pentru semnul de foc Leu, echinocțiul de toamnă va aduce o abundență de inspirație, deoarece poziția Soarelui pentru zodia Leu aduce o mulțime de expresii personale. Ar trebui să fii motivată să îți atingi obiectivele și să te bucuri de momente prețioase cu prietenii și familia. Încrederea în sine și atitudinea ta pozitivă vor face o impresie bună persoanelor care te pot ajuta să reușești. Acesta este un moment bun pentru a-ți folosi inițiativa și a face progrese reale în parcursul tău profesional. Dacă ai o rană emoțională neglijată, echinocțiul de toamnă este un moment perfect pentru a-l înfrunta cu toată încrederea și a-l transforma în ceva frumos care îi poate inspira pe ceilalți.

Fecioarele au un mix de sentimente

Pentru Fecioare, echinocțiul de toamnă ar putea aduce atât valori maxime uimitoare, cât și minime dureroase. Pe de-o parte, poziția lui Venus în semnul tău ar putea aduce o recompensă de dragoste și afecțiune. Acesta este un moment bun pentru pace, armonie, romantism și distracție. Farmecul sporit și frumusețea personală te fac să fii mai atractivă și mai populară. Așteptă mai multă atenție și tandrețe din partea partenerului tău. Pe de altă parte, poziția lui Marte te poate lăsa să te simți supărată și frustrată. Și, în cele din urmă, poziția lui Marte vizavi de Neptun te-ar putea lăsa să te simți conștientă de sine și descurajată. Dacă te simți așa în timpul echinocțiului de toamnă, folosește acest lucru în avantajul tău, pentru a-ți testa limitele. Nu încerca să atingi obiective pe care este puțin probabil să le atingi, cât timp încrederea ta nu este la maxim.

Balanțele se simt vinovate

În ceea ce privește zodia Balanță, care caută echilibru în permanență, echinocțiul de toamnă în zodia ta te-ar putea ajuta să te simți mai bine în pielea ta. Dacă în ultima vreme te-ai simțit ca un obiect care pur și simplu plutește prin atmosferă, acesta este un moment perfect pentru a te împăca cu tine și pentru a fi clară cu cine ești cu adevărat. Îți va fi mai ușor să îți exprimi identitatea și să fii tu însuți. Concentrarea este secretul tău în perioada următoare și te va ajuta să îți atingi obiectivele pentru anul viitor. Este timpul să tragi o linie sub anul precedent și să ai parte de un început nou. 

Scorpionii primesc o veste bună

În timpul echinocțiului de toamnă, ai putea primi vești interesante care ar putea schimba jocul. Ce e mai bun abia acum vine. Nu ai văzut încă profunzimea norocului care ți se datorează, dar va începe să răsară după data de 22 septembrie. Acesta este, de asemenea, un moment ideal pentru pentru a-ți extinde cercurile sociale și a primi energie nouă. Viața va deveni mult mai distractivă și vei avea de-a face cu multe fețe noi și prietenoase din jurul tău. Luna Nouă va apărea în a unsprezecea ta casă, cea de speranțe și urări, prieteni, cunoscuți și grupuri de oameni.

Săgetătorii culeg roade profesionale

Pentru Săgetători, echinocțiul de toamnă ar putea aduce recunoștință bine-meritată a vieții profesionale. Este timpul să obții recompense și recunoaștere pentru munca minunată pe care ai făcut-o. Această energie îți oferă, de asemenea, posibilitatea de a-ți valorifica realizările pentru a obține ceva ce îți doresc și ce meriți. Mergi la interviuri pentru un nou job sau convinge-ți șeful să îți ofere o promovare. La începutul lunii, s-ar putea să începi un proiect nou, care îți va oferi satisfacții majore în carieră.

 Capricornii vor doar să călătorească

Te-a tot măcinat acest lucru, iar echinocțiul de toamnă este un moment perfect pentru ca tu să iei în considerare o călătorie sau o interacțiune cu oamenii care locuiesc în alte țări. Luna nouă din 19 septembrie, înainte de echinocțiul de toamnă, ar putea să te facă să îți dorești foarte mult să călătorești, să explorezi cât mai mult. Toate Lunile Noi deschid un portal de energie și de aici tendința de călătorie aventuroasă. În plus, vei tânji să înveți lucruri noi, vei avea o sete de cunoaștere și chiar și participarea la seminarii sau vizitarea muzeelor îți va oferi stimulul pe care îl dorești.

Vărsătorii o duc bine pe plan financiar

Echinoxul de toamnă te-ar putea ajuta să îți rezolvi unele probleme financiare de lungă durată. Perspectiva ta asupra banilor se va îmbunătăți după data de 21 septembrie. Vei fi foarte hotărâtă să găsești o nouă sursă de venit și nu te vei opri până nu o vei face. O combinație de energie planetară cosmică și determinarea pură te-ar putea ajuta să câștigi mai mulți bani în perioada următoare. Ideea este că vei prelua controlul asupra viitorului financiar și, în consecință, în curând vei fi ceva mai bogată.

Peștii au probleme în privința comunicării

Pentru semnul tău zodiacal, echinocțiul de toamnă s-ar putea simți mai degrabă ca Mercur retrograd dacă nu ești foarte atentă în privința comunicării cu cei din jur. Dezinformarea, neînțelegerea și semnalele eronate ar putea juca un rol important într-o ceartă cu o persoană apropiată. Fii sigură că transmiți mesajul corect. Dar veștile nu sunt chiar rele. Echinocțiul de toamnă ar putea aduce recunoaștere pentru talentele tale creative. În plus, în această perioadă există șanse mari să îți sabotezi singură viața amoroasă, dacă nu îți alegi bine cuvintele.

Surse foto: IStock

Articolul urmator 10 lucruri pe care numai zodia Berbec le înțelege

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.