Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Cum îți dai seama că nu te mai iubește în funcție de zodie

Andreea Baluteanu

Pentru cei mai mulți dintre bărbați, nu e nevoie de cuvinte pentru a ști că nu mai ai loc în inima lor. Cu intuiția noastră feminină, realizăm dintr-o simplă privire că, din păcate, am pierdut poziția fruntașă din viața partenerului. Sunt însă și tipi subtili, alături de care să ai impresia că împarți Raiul, pentru a descoperi fulgerător că nu mai ai loc nici măcar în același cartier.

Noi credem că despărțirile sunt la fel de dureroase, dar mai ușor de suportat atunci când sunt anticipate. Tocmai de aceea, îți arătăm cum îți dai seama că nu mai ai parte de iubirea sa în funcție de zodie!

Cum îți arată că nu mai ești aleasa lui în funcție de zodie

La unii nativi se observă cu ochiul liber, dar la alții e mult mai subtil! Descoperă în rândurile de mai jos cum arată dragostea spulberată la masculii zodiacului!

fata plangand

Berbec

Dragostea Berbecului e foarte zgomotoasă, așa că lipsa ei va fi, prin contrast, extrem de tăcută. Din fericire (sau nu) pentru partenerele Berbecilor, e foarte ușor să îți dai seama că nativul nu te mai iubește: pur și simplu, te ignoră. Viața alături de el devine plictisitoare, deși poți spune cu exactitate că el se distrează de minune alături de alții (sau de altele). Din păcate, nu mai există întoarcere la pasiunea de odinioară!

Taur

Spre deosebire de înaintașul Berbec, Taurul e un semn mult mai subtil, care se va feri să îți arate că nu te mai iubește. Cum realizezi că nu mai ești femeia vieții sale? Va înceta să te mai complimenteze. Nativul e destul de rezervat, așa că nu te umple în mod normal de daruri scumpe sau declarații focoase, dar, fiind un asemenea iubitor de frumos, va ști mereu să te facă să te simți specială folosind cuvinte alese. Când nu mai auzi nicio vorbă duioasă de la el, e clar că i-ai pierdut iubirea.

Gemeni

De data aceasta, e ușor să realizezi că nu te mai iubește: Geamănul sadea nu va mai vorbi la fel de des cu tine (sau despre tine). Vei vedea cum conversațiile telefonice nesfârșite, până în zorii zilei, se reduc dramatic la câteva apeluri sporadice, iar discuțiile voastre fascinante devin simple banalități, legate de cine duce gunoiul sau face piața. Așa arată moartea pasiunii pentru nativ!

Rac

Pentru acest nativ, iubirea trece nu prin stomac, ci prin familie. Deși te iubește cu un romantism și o sensibilitate rar întâlnite, Racul va pune tot timpul pe primul plan rudele. Tot acesta este și indiciul stingerii iubirii: nu te va mai invita la mesele de familie, nu îți va mai povesti înfocat ce face verișoara sa de rangul patru și nici nu te va mai consulta cu privire la cadourile pe care le ia pentru ei. Înainte de a te scoate din viața sa, va avea grijă să te elimine din a lor!

Leu

Așa cum dragostea acestui semn de foc e covârșitoare, la fel de rece va fi și absența ei! Cel mai clar semn al lipsei iubirii? Săptămâna în care nu vei mai primi nici cea mai mică atenție din partea Leului tău. Generos și plin de imaginație, acest semn știe cum să își răsfețe iubita și nu va ezita să îi cumpere cele mai scumpe cadouri. Dacă nu cumva partenerul tău e falit, faptul că vine mereu la tine cu mâna goală e un simbol al dispariției tale de pe lista sa de persoane favorite.

inima rupta

Fecioară

Poate părea cumva contraintuitiv, dar e clar că bărbatul Fecioară nu te mai iubește atunci când nu te mai critică! Dacă zâmbești fericită datorită euforiei de a fi scăpat de eternele sale nemulțumiri, curmă-ți entuziasmul: cel mai probabil, ai scăpat de el, în întregime. Explicația constă în faptul că nativul îi critică doar pe cei la care ține, pentru că, din perspectiva sa, e cea mai bună modalitate de a le arăta că îi pasă de ei!

Balanță

Inteligent, rafinat, un adevărat cuceritor, bărbatul Balanță va fi destul de rezervat atunci când vine vorba să îți spună că nu te mai iubește. Cel mai probabil, încă mai ține la tine, așa că nu îți va arunca în față teribilele cuvinte, dar poți observa cu ușurință că nu mai ești lumina ochilor săi, pentru că nu mai e la fel de romantic ca odinioară. Dacă nu îți mai pavează pașii cu flori și nu te mai invită la teatru, sfârșitul relației voastre e periculos de aproape.

Scorpion

Un tip te-a măsurat din cap până în picioare cu o privire mai mult decât apreciativă, iar bărbatul tău Scorpion nu a turbat de gelozie, nu l-a provocat la un duel modern și nu a pus la cale nicio strategie de răzbunare ingenioasă? Ne pare rău, dar absența oricăreia dintre reacțiile de mai sus e un indice destul de cert al faptului că nu mai poți spera la iubirea pasională a acestui semn!

Săgetător

Iubirea nativului Săgetător e tumultuoasă, sinceră, energică, aventuroasă, numai banală nu! Nativul te iubește intens, din inimă, azi, pentru ca mâine să îi fii complet indiferentă. Care este cheia? Să îl fascinezi încontinuu! În ziua în care îți va arăta că îl plictisești, cu aceeași franchețe care îl caracterizează, vei ști că ai fost deposedată de influența pe care o aveai asupra inimii sale!

Capricorn

Capricornul e unul dintre semnele care iubesc profund, dar simplu! Așa că te poți consola măcar cu faptul că, atunci când nu va mai simți nimic pentru tine, nu se va pierde în strategii inutile de a te proteja și îți va spune verde în față. Are ambiții și planuri importante, așa că e de părere că a ticlui metode prin care să te ferească de suferință vă va pierde amândurora timpul!

Vărsător

De data aceasta, e mai simplu decât te-ai fi așteptat: dacă un Vărsător nu te mai iubește, va pleca pur și simplu. Ține prea mult la independența sa și se sfiește să o sacrifice chiar și atunci când e complet îndrăgostit de tine, darămite când deja nu mai însemni nimic pentru el. Da, te poți aștepta și la un adio aruncat printr-un mesaj rece pe telefon, dar măcar vei avea alinarea unui sfârșit curat!

femeia cu inima franta perna

Pești

Nu există nativ căruia să îi pară mai rău că nu te mai iubește decât Peștelui, dar nici bărbat căruia să îi fie mai greu să rămână alături de tine în acest caz! Cu toate acestea, nativul e mai abil decât crezi în a-și camufla sentimentele, așa că va deveni incredibil de drăguț cu tine, ceea ce poate fi înșelător. Vrei să îl testezi? Întreabă-l ce veți face peste 10 ani: dacă atunci când te iubea ar fi conceput un scenariu romantic, acum va da din colț în colț.

Așa realizezi dacă iubitul tău și-a pierdut sentimentele fierbinți față de tine! Însă noi sperăm să nu te confrunți vreodată cu aceste semne!

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!