Horoscop
Înapoi la

Cum îți dai seama că vrea să te abandoneze, dar nu are curajul să ți-o zică, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Despărțirea este devastatoare pentru cupluri. Este ceva prin care niciunul dintre noi nu ne dorim să trecem vreodată. Însă aceste situații sunt firești în viață și cel mai bine este să te pregătești sufletește și psihic, pentru ca tranziția la burlăcie să fie cât mai simplă. Știm deja  că semnul zodiacal al cuiva spune multe despre cine este cu adevărat, cu siguranță nu vrei să ratezi secretele despre stilul lor de despărțire.

Chiar dacă nimeni nu poate încheia o relație fără să nu îl rănească pe celălalt, există modalități de despărțire care sunt mai puțin dureroase. Unele semne zodiacale sunt doar... mai puțin brutale decât altele atunci când îi frâng inima partenerului. Este important să înțelegi în ce te bagi când te îndrăgostești. Așadar, află cum te părărește, în funcție de semnul zodiacal.

Berbec. În momentul în care are chef să se despartă de partenerul lui, Berbecul acționează. Nu se gândește de două ori. Rupe relația în cel mai imediat și eficient mod posibil. Impulsiv din fire, probabil că va termina lucrurile în mijlocul unui scandal sau în momentul în care altcineva îi atrage atenția. De asemenea, este puțin probabil să mintă de dragul sentimentelor, va fi brutal de cinstit și va spune exact de ce te părăsește.

Taur. Dacă vrea să se despartă de cineva, probabil că Taurul s-a gândit la asta de foarte mult timp înainte. Îi e greu să renunțe la o relație în care a investit atât de multă energie. Cu toate acestea, când s-a hotărât, nu mai dă înapoi. Este dispus să poarte o discuție lungă cu partenerul atunci când încheie relația, astfel încât să aibă amândoi un sentiment de finalizare.

Gemeni. Stilul Gemenilor de separare este un proces lung și bine gândit. Urăște să rănească sentimentele cuiva tocmai de aceea are tendința de a se despărți de partenerul lui câte puțin, ca să spunem așa, anunțându-l încet că este gata să meargă mai departe. De asemenea, este posibil să se întoarcă înainte și înapoi cu privire la decizia lui, încheind relația noaptea și apoi oferindu-i partenerului speranță falsă dimineața. În lumea Gemenilor, nu este neobișnuit ca o relație să se suprapună cu următoarea.

Rac. Când se desparte de cineva sunt șanse mari ca Racul să plângă mai mult decât cel părăsit. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că niciodată nu vrea să renunțe la partener. Probabil că a încercat atât de mult să facă relația să funcționeze încât a ajuns la sfârșitul puterilor. Este întotdeauna dispus să rezolve problemele, ceea ce înseamnă că dacă el este cel ce inițiază despărțirea probabil că partenerul lui deja a renunțat la relație cu mult timp în urmă.

Leu. Stilul Leului de despărțire seamănă cu o scenă dramatică dintr-un film. Face un adevărat spectacol, astfel încât durerea să fie veșnică în memoria partenerului său, mai ales dacă a făcut ceva pentru a o merita. Nici după despărțire nu vor exista regrete pentru un Leu. Pleacă imediat și se răsfață cu noul statut de burlac, arătându-ți cât de bine se simte fără tine. 

Fecioară. Înainte de a se despărți de partener Fecioara va analiza fiecare motiv pro și contra al deciziei. Când îi spune partenerului său că îl părăsește mai întâi îi explică în mod clar și rațional de ce a decis să pună capăt lucrurilor. Nu este neobișnuit să scrie o scrisoare lungă care să explice despărțirea sau să susțină un discurs. De asemenea, o Fecioară nu va rămâne niciodată prieten cu fostul partener. Când se termină, chiar se rupe orice legătură.

Balanță. Acest nativ urăște confruntarea, așa că îi ia ceva timp să se despartă în sfârșit de cineva. Speră în secret că partenerul o va spune primul, astfel încât să nu fie nevoie de intervenția lui. Cu toate acestea, atunci când decide să o facă va fi foarte dulce și drăguț cu partenerul, astfel că este imposibil să te superi pe el. Totodată, o Balanță va merge imediat la următorul capitol din viața sa și nu va sta prea mult timp singur.

Scorpion. Este extrem de ridicol pentru un Scorpion să renunțe la o relație. Este atât de atașat de partener încât va permite relației să continue, chiar dacă a devenit toxică. De obicei, atunci când partenerul său face ceva complet și cu totul de neiertat, poate pune capăt lucrurilor în cele din urmă; și nu doar pune capăt lucrurilor... ar fi prea simplu. Își face un scop în viață din a se răzbuna și a-l face pe fostul partener să sufere.

Săgetător. Nativul născut sub acest semn zodiacal are o dorință atât de nesăbuită de libertate, încât va lăsa lucrurile deschise într-o relație, astfel încât o despărțire nu trebuie să fie niciodată atât de dificilă. De asemenea, va denumi despărțirea "o perioadă de separare", doar în cazul în care are chef să se întoarcă la fostul partener. Deși este greu pentru Săgetător să accepte să fie într-o relație, nu va abandona niciodată complet pe cineva. I-ar plăcea să rămână prieten cu fosta, dacă poate.

Capricorn. Când unui Capricon i se pune pata pe despărțire nu se mai gândește la nimic altceva. Termină lucrurile într-un mod clar și direct și distruge relația în cel mai eficient mod posibil. În secunda doi împachetează deja lucrurile fostului partener. Vrea să o rezolve cât mai repede și mai posibil, ținându-și emoțiile ascunse până când în sfârșit este singur, unde poate jeli relația în pace.

Vărstor. Este genul de persoană care se trezește într-o zi și își dă seama că ar prefera să fie singur. Relația lui ideală ar fi una în care încă se simte singur, chiar dacă nu este. Acesta este motivul pentru care, în momentul în care simte că relația îl leagă sau îi compromite valorile, se va îndepărta de aceasta. Probabil că nu își va mai contacta niciodată fostul partener. De fapt, fostul va fi abandonat să se întrebe dacă a existat cu adevărat, în primul rând.

Pești. Un nativ al zodiei Pești nu va înceta niciodată să-i pese niciodată de partenerul său. Acesta este motivul pentru care decizia de a pune capăt relației nu va veni cu ușurință și speră din suflet că puteți fi în continuare prieteni. Uneori, totuși, uită că prietenii rămași îl împiedică să se separe cu adevărat. Înțelege că doi oameni se pot iubi, dar totuși nu pot fi buni unul pentru celălalt, motiv pentru care, de asemenea, rareori adăpostește resentimente pentru un fost partener.

Articolul urmator Cum să îți dai seama că un bărbat este interesat de tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.