Horoscop
Înapoi la

Cum îți vei găsi marea dragoste în 2018 în funcție de luna nașterii

Cum îți vei găsi marea dragoste în 2018 în funcție de luna nașterii

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Există multe moduri în care putem să ne întâlnim marea dragoste. De la o întâlnire accidentală și până la la una planificată, un lucru este sigur: atunci când vedem această persoană specială, vom ști, în adâncul inimii noastre, că alături de aceasta vrem să ne petrecem restul vieții. Cum îți dai seama că el este alesul? Este foarte simplu! Te va face să te simți nu doar fericită, ci și în largul tău. Te vei deschide așa cum nu ai mai făcut-o vreodată și vei descoperi noi căi să te iubești pe tine, dar și pe cei din jur.

Dacă te-ai gândit până acum că 2018 va fi anul tău norocos și că îți vei găsi marea dragoste, atunci trebuie neapărat să cunoști împrejurările în care se va întâmpla acest lucru. Fii atentă nu doar la circumstanțe, ci și la semne. Ești curioasă cum va decurge această întâlnire specială? Află mai jos!

 femeie care sta in spatele partenerului

Iată cum îți vei găsi marea dragoste în 2018 în funcție de luna nașterii!

Ianuarie

Una dintre cele mai importante trăsături ale tale este etica muncii pe care o ai. Ești tipul de persoană care înțelege că trebuie să depună un anumit efort pentru a obține lucrurile pe care și le dorește. În 2018, te vei îndrăgosti de o persoană care te va face să realizezi că sunt lucruri în viață care contează mai mult decât munca, lucruri care nu au de a face cu jobul sau cu cariera.

Februarie

În 2018, te vei îndrăgosti într-un mod neașteptat. Iubirea va veni de nicăieri și îți va face inima să tresară de fericire. Deși vei fi oarbă sau copleșită la început, curând îți vei da seama că el este cel alături de care vrei să îți petreci tot restul vieții. Va fi o surpriză binevenită în viața ta și una dintre marile realizări pe care le vei avea anul viitor.

Martie

Te vei îndrăgosti de cineva care îți va satisface toate nevoile. Această persoană te va iubi și te va răsfăța ca pe un copil. Va fi un schimb de roluri pentru tine, deoarece în mod normal tu ești cea care are grijă de ceilalți. Totuși, în 2018, te vei îndrăgosti de o persoană care te va răsfăța și te va iubi pentru tot restul vieții!

Aprilie

Ești extrem de conștientă de calitățile tale. Obișnuiești să analizezi și să te gândești la lucrurile pe care le vrei cu adevărat în viață. Te înțelegi foarte bine pe tine însăți și știi ce anume vrei de la o relație de dragoste. Te vei îndrăgosti în 2018 de cineva care te va face să te simți foarte bine în pielea ta. Această persoană specială te va face să te simți confortabil cu propria persoană, dar și să îți asculți mai bine corpul și vocea inimii.

cuplu care priveste apusul

Mai

Mereu ți-ai trăit viața așa cum ai vrut. Ești o persoană neliniștită, curioasă și aventuroasă. Întotdeauna cauți să explorezi lumea din jurul tău. În 2018, te vei îndrăgosti de o persoană care te va face să îți dorești să te așezi la casa ta. Această persoană te va face să te schimbi complet și să ai alte scopuri în viață, printre care se numără și o familie fericită.

Iunie

Avem vești bune pentru tine! În 2018, vei avea parte de relația și de iubirea la care întotdeauna ai visat. Te vei îndrăgosti de un bărbat care îți va face toate dorințele să devină realitate. Astfel, vei trăi povestea de dragoste pe care întotdeauna ți-ai dorit să o trăiești, iar jumătatea ta va fi un fel de Făt-Frumos pe cal alb, care îți va arăta adevăratul sens al vieții.

Iulie

Ai mulți prieteni, deoarece ești genul de persoană sociabilă și deschisă, care poate stabili legături cu cei din jur extrem de ușor. Totuși, în relația de cuplu rar ai succes. Nu îți place să te deschizi complet față de oameni, iar acest lucru îți aduce mult ghinion în viața amoroasă. În 2018, așteaptă-te să te îndrăgostești de o persoană care te va surprinde plăcut. Această persoană specială te va face să te simți confortabil, vei îndrăzni să fii vulnerabilă în fața ei și te vei deschide mai mult.

August

Nu îți place ca cei din jur să îți rănească egoul și te asiguri că acest lucru nu se întâmplă niciodată. Îți place să faci lucrurile așa cum crezi de cuviință. În 2018 te vei îndrăgosti de o persoană care va reprezenta o provocare pentru tine. Această persoană specială va complica puțin lucrurile din viața ta, însă acest lucru nu te va deranja. Te va uimi și te va face să te temi în același timp. Tocmai aceste lucruri te vor atrage.

cuplu care sta spate in spate

Septembrie

Ai fost dezamăgită și rănită de foarte multe ori în trecut și de aceea ai devenit o persoană detașată și indiferentă la nevoile celor din jur. În 2018, vei întâni o persoană care te va face să îți dorești să abandonezi acest stil de viață detașat și lipsit de emoții. Vei dori să fii din nou o persoană iubitoare și caldă, atentă la nevoile persoanei iubite.

Octombrie

Ești o persoană încrezătoare în propriile forțe. Ai întâlnit foarte rar pesoane care să te facă să te îndoiești de modul în care te percepi. Anul viitor vei lăsa să intre în viața ta o persoană care îți va zdruncina universul din temelii. Aceasta te va face să îți schimbi complet modul în care te vezi, dar și cum stabilești relații cu cei din jur.

Noiembrie

Ai o minte ascuțită, dar și o voință de fier. Întotdeauna ai avut impresia că cei din jur nu pot ține pasul cu tine, intelectual vorbind. În 2018, vei întâlni o persoană cu care vei stabili o legătură aparte la nivel intelectual. Aceasta va fi o provocare pentru tine și te va face să te îndrăgostești ireversibil.

Decembrie

Ai o tendință de a controla și de a fi extrem de metodică în dragoste. Toate acestea vor dispărea în 2018. Așteaptă-te să te îndrăgostești de cineva care te va face să uiți de tine, dar și de tot ce te înconjoară. Anul viitor nu vei mai fi deloc ezitantă și precaută în iubire!

Așa îți vei întâlni marea dragoste în 2018! Ține cont de aceste informații și fii atentă la semne!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?
Incepe quiz
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.