Horoscop
Înapoi la

Cum profită de tine, în funcție de zodie

Cum profită de tine, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Iubirea este cel mai frumos sentiment, dar nu toți bărbații care declară că te iubesc spun adevărul. Poate că țin la tine sau sunt dependenți, într-un fel sau altul, de persoana ta. Cert este că unii bărbați profită de tine și obțin diferite foloase de pe urma ta, sub acoperirea declarațiilor de dragoste. Pentru a te proteja de profitori, este bine să știi cum procedează aceștia în funcție de zodie.

profitor

Berbec

Ca să ajungă la inima ta, Berbecul îți lasă senzația că este cel mai dezinteresat și idealist om din lume. După ce i-ai căzut în plasă, are grijă să obțină tot ce vrea de la tine, amintindu-ți permanent de promisiunile pe care i le-ai făcut, reproșându-ți eșecurile și neîmplinirile sale, astfel încât să-i juri că îl vei susține mereu.

Taur

Manipularea emoțională este un atu puternic al Taurului, care îți citește sentimentele, apoi se folosește de slăbiciunile tale, pentru a te convinge să faci diverse lucruri în beneficiul său. Pentru că Taurii sunt adesea destul de materialiști, iubesc banii și confortul, trebuie să fii foarte atentă când începi o relație cu un bărbat din această zodie.

Gemeni

Știi, desigur, că Gemenii au și o latură întunecată, dar este ascunsă foarte bine de mintea lor sclipitoare și de zâmbetul seducător. În orice caz, dacă iubești un bărbat din zodia Gemeni, este bine să cunoști totul despre el, altfel te poate folosi fără scrupule pentru ambițiile sale, cerându-ți tot felul de favoruri și implicându-te în diverse intrigi.

Rac

Bărbatul Rac este expert în jocurile emoționale, astfel încât te poate convinge de iubirea lui, chiar dacă nu simte nimic pentru tine. Dacă nu te păzești, ai putea fi rănită de acest tip aparent sensibil și profund, care se poate dovedi foarte crud și indiferent la suferințele tale. În cazul în care ți-a prins slăbiciunea pentru el, te poate folosi fără ezitare drept acoperire pentru afacerile lui ilicite sau poate profita de tine din punct de vedere material, abandonându-te când apare o oportunitate mai bună.

Leu

Indiferent că ține sau nu la tine, Leul va încerca întotdeauna să te subjuge și să te domine, pentru că astfel simte că poate crește în ochii celorlalți. Un bărbat Leu se va afișa cu o femeie frumoasă și se va lăuda cu aventurile lui, pentru că acest lucru îi măgulește orgoliul, dar este gata să dea bir cu fugiții, dacă nu are chef de o relație serioasă. În orice caz, folosește admirația femeilor ca să-și sublinieze superioritatea, dar poate poate fi total insensibil la nevoile unei femei atunci când simte că nu mai are nevoie de ea.

Fecioară

Nu ai crede că un bărbat principial din zodia Fecioarei poate profita de o femeie, dar acest lucru chiar se întâmplă. Uneori, bărbații Fecioară nici nu-și dau seama când se folosesc de o femeie, atât de înalte le sunt idealurile și atât de bombastice le sunt declarațiile. De fapt, au tendința de a critica alte persoane, de a le considera inferioare și de a le utiliza ca pe niște instrumente pentru scopurile lor. Iată de ce un bărbat Fecioară poate sta cu o femeie de care nu este îndrăgostit, doar pentru a avea anumite avantaje legate de confort său personal și de situația materială.

Balanță

Adevărați gentlemeni, bărbații din zodia Balanță nu concep să fie acuzați vreodată că ar profita de o femeie. Dar o fac cu zâmbetul pe buze, atunci când vor să acceadă pe scara socială sau să obțină anumite beneficii. Pentru ei, femeia poate fi un divertisment foarte agreabil în drumul spre succes. Deviza unui astfel de bărbat este de a îmbina utilul cu plăcutul și nici măcar nu te poți supăra pe el, când îți dai seama că te-a folosit cu nonșalanță pentru câștiguri personale.

cuplu

Scorpion

Să nu uiți niciodată că Scorpionul este cea mai ascunsă și dornică de putere zodie, care poate merge până în pânzele albe atunci când își dorește un anumit lucru. În general, bărbații Scorpion respectă femeile și se dedică familiei, dar asta nu înseamnă că nu pot profita de cineva ca să câștige putere. Maestru al manipulării emoționale, ca și fratele său, Racul, Scorpionul te poate convinge că tot ce faci este decizia ta personală, deși el trage sforile din spate. Dacă nu-l cunoști foarte bine, fii vigilentă cu noul tău iubit din zodia Scorpionului, înainte să te convingă că cea mai arzătoare dorință a ta este să-ți vinzi casa, pentru a-i plăti studiile în străinătate sau pentru a investi în noua sa afacere.

Săgetător

Bărbatul Săgetător este independent și încrezător în forțele proprii, astfel încât poate profita de o femeie mai mult pentru plăcerile sale decât pentru bani sau faimă. Dacă începi o relație cu un Săgetător, fii atentă la implicarea emoțională, pentru a nu te trezi că ai fost sedusă și abandonată. Bucură-te de compania plăcută a Săgetătorului, trăiește aventuri palpitante cu el, dar nu te lega foarte tare sufletește, înainte de a ști cu siguranță că și el este dispus să facă acest pas.

Capricorn

Pentru Capricorn, a profita de cineva este un act la fel de ușor și de nevinovat ca respirația, pentru că este convins de valoarea sa și de faptul că merită să fie susținut din toate punctele de vedere de cei care declară că îl iubesc. Pentru a câștiga siguranță și stabilitate, Capricornul se poate folosi de orice persoană, justificându-se mereu că nu are cum să procedeze în altă manieră și că îl va recompensa, la rândul său, pe binefăcător. Dacă vrei să te convingi că un Capricorn te iubește, testează-i rezistența în condiții mai puțin prielnice, cerându-i să fie lângă tine la necaz, așa cum a fost în vremurile bune.

Vărsător

Un bărbat din zodia Vărsătorului poate fi cel mai fidel iubit, dar și cel mai mare profitor din câți există. Cu aerul său indiferent și nonconformist, te poate determina să faci cheltuieli serioase și acte extravagante, în speranța că îl vei impresiona. Poate trăi pe banii tăi toată viața dacă nu are chef de muncă, reproșându-ți cu perfidie că l-ai transformat într-o persoană dependentă, pentru a-l ține doar pentru tine.

Pești

Bărbatul Pești este un adevărat Don Juan care poate convinge orice femeie că este unică și îi poate da sentimentul că este în siguranță alături de el. Dar nu te lăsa păcălită de aerul său sensibil și delicat, pentru că, în realitate, te poate schimba oricând cu altă femeie care îi trezește interesul. Nici măcar nu se simte vinovat atunci când înșală, pentru că este convins că are dreptul să se bucure de toate plăcerile vieții.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Cum ar trebui să arate machiajul tău zilnic, în funcție de personalitate
Incepe quiz
Cum ar trebui să arate machiajul tău zilnic, în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (71)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.