Horoscop
Înapoi la

Cum recunoști un bărbat Balanță îndrăgostit

Cum recunoști un bărbat Balanță îndrăgostit

Redactor Andreea Baluteanu

În primul rând, felicitări! Dacă bănuiești că un bărbat Balanță te place, e ca și cum cum l-ai fi apucat pe Dumnezeu de un picior. Acest semn zodiacal e simbolul romantismului, al căldurii și afecțiunii, al echilibrului în dragoste, așa că te va trata ca pe o prințesă și va avea grijă să fii mai fericită ca niciodată.

E destul de ușor să reperezi un bărbat Balanță îndrăgostit, deoarece acesta nu depune niciun efort pentru a-și camufla sentimentele. Pentru că probabil și tu ești animată de aceleași emoții, e posibil însă ca dovezile lui de afecțiune să treacă pe lângă tine, din cauza amețelii dragostei. Nu-ți face griji! Am adunat pentru tine semnele certe care spun că un bărbat Balanță e îndrăgostit, ca să fii sigură că nu pierzi mărturisirea fără cuvinte a iubirii lui.

Când se îndrăgostește o Balanță: semnele care îl dau de gol

Balanța e guvernată de planeta dragostei, Venus, așa că nu e de mirare că acest semn zodiacal e extrem de romantic. Reprezintă una dintre cele mai bune alegeri în dragoste; prin urmare, meriți să fii felicitată dacă ai reușit să îi aprinzi interesul. De partea cealaltă, nu trebuie să percepi nativul ca pe un bărbat călare pe un cal roz, aruncând cu petale de trandafir în stânga și în dreapta. Balanța a trăit în aceeași lume dură ca și tine și e destul de probabil să fi avut parte de dezamăgiri, așa că nu va arăta dragoste absolută decât unicei alese a inimii sale. Dacă ești de părere că tu ești acea norocoasă, atunci semnele de mai jos ar trebui să ți se adreseze!

cuplu

Își amintește ziua când te-a întâlnit sau ce ai spus acum trei săptămâni, într-o zi oarecare

Să spunem că bărbatul Balanță ține minte care e ziua ta de naștere ar însemna să îl subapreciem. Nativul va ști mult mai mult de atât, dacă te iubește cu adevărat. E în stare să redea perfect outfitul cu care erai îmbrăcată când te-a văzut prima dată și să citeze din memorie și cele mai lipsite de importanță păreri ale tale. E normal, dat fiind faptul că acum tu ești centrul existenței sale.

Va fi romantic

Și când spunem romantic, ne referim la acele gesturi mărețe pe care le-ai mai văzut doar în filmele americane. Îți va scrie pe cer că te iubește sau îți va împânzi casa cu petale de trandafiri. E în stare să îți cânte și serenade, dacă simte că asta îți dorești. Fiind însă un exemplar al echilibrului, nu va deveni niciodată prea insistent și se va feri de exagerări. Va fi înnebunitor de dulce pentru câteva secunde și apoi va reveni la realitate, fără să te facă însă niciodată să te simți nesigură pe dragostea sa.

Te va surprinde cu gesturi spontane

Pentru Balanță, spontaneitatea e una dintre componentele unei relații reușite. Te va trezi dimineața cu micul dejun la pat sau, dacă nu sunteți încă împreună, îți va cumpăra de la magazin desertul tău preferat. O va face atât de simplu, de nepretențios, încât gestul lui va echivala cu o tavă de aur pe care ți-a dăruit inima.

Îți va demonstra că infidelitatea îi e complet străină

Dacă vrei să fii sigură că un bărbat Balanță e îndrăgostit de tine, pur și simplu întreabă-l care e părerea lui despre o relație „deschisă”. Te va privi năuc, rănit și îți va da de înțeles că „nu e de el”. El visează la o dragoste unică, cu o aleasă pentru tot restul vieții, și e capabil să renunțe și la tine, femeia de care s-a îndrăgostit, dacă simte că nu sunteți pe aceeași lungime de undă. E una dintre cele mai mari dovezi de dragoste!

Nu face sex, ci dragoste

Când se îndrăgostește o Balanță? Atunci când în dormitor se transformă dintr-un zeu al sexului într-un romantic incurabil. Acest nativ e foarte înzestrat din punct de vedere sexual și e capabil să îți ofere toată plăcerea din lume, dar atunci când e îndrăgostit va pune preț doar pe satisfacția ta. E ca și cum el nici nu ar mai conta! Vei simți cât de importantă e intimitatea pentru el și... vei adora acest lucru.

cuplu în dormitor

Va merge cu tine la muzeu, la teatru, la balet

Aceste activități pe care un tip le consideră prea feminine nu vor dezarma bărbatul născut în zodia Balanță, pentru că e un iubitor de frumos și vrea să îți arate cât de tare vă potriviți. În plus, dată fiind firea lui artistică, îți va da cele mai bune sfaturi în modă: poate fi ceva mai fabulos de atât?

Va adora să învețe lucruri noi de la tine

Știi la ce ne referim: majoritatea tipilor cu care ai fost nu s-au dat în vânt după hobby-urile tale. Nu te-au însoțit la yoga și au strâmbat din nas când le-ai propus să dați iama într-un târg vintage. Ce să mai spunem despre acele pasiuni pe care și tu le consideri ciudate? Ei bine, pentru Balanță, toate vor semăna cu o misiune incitantă pe un teritoriu fascinant. Bărbatul Balanță consideră că relația perfectă trebuie să tindă spre un echilibru suprem, în care cei doi parteneri se completează în mod armonios. Iar dacă va învăța ceva de la tine care să îl ducă și mai aproape de desăvârșire, cu atât mai bine. E acolo pentru tot ceea ce ești și tot ceea ce vrei să fii!

Îți va spune mereu tot ce are pe suflet

Balanțele adoră să vorbească! Sunt unul dintre semnele cele mai sociabile și mai înzestrate din punctul de vedere al comunicării, așa că nu te vei plânge de faptul că iubitul tău vine acasă, se afundă pe canapea și te ignoră complet. Dimpotrivă! Nativul îți va povesti cum i-a fost ziua și, dacă te iubește tare, tare, chiar și despre visurile și secretele sale.

Când se îndrăgostește o Balanță? Atunci când dă curs tuturor semnelor de mai sus!

Citește și lucrurile pe care numai o Balanță le înțelege!

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cine e indragostit in secret de tine?
Incepe quiz
Cine e indragostit in secret de tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (30)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.