Horoscop
Înapoi la

Cum recunoști un bărbat Săgetător îndrăgostit

Cum recunoști un bărbat Săgetător îndrăgostit

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Te interesează un bărbat Săgetator și te întrebi cum ar fi o relație cu el? Află că bărbatul Săgetător este foarte deschis în trăirile sale și nu-și ascunde niciodată emoțiile reale. Deci, așteaptă-te din când în când și la lucruri supărătoare. Dar chiar dacă pare genul de om care provocă probleme, nu-ți face griji, nu-i așa. Spirit deschis și onest, Săgetătorul are, în general, o influență pozitivă asupra anturajului și, mai ales, asupra femeii de care este îndrăgostit. 

Cuplu romantic in casa

Bărbatul Săgetător este mereu în căutare de cuceriri

Guvernat de Jupiter, acest semn de foc este un spirit liber, în continuă agitație, mereu în căutare de nou. Bărbatul Săgetător este cuceritor prin definiție: se aprinde repede, dar la fel de repede se și poate... desprinde. Firea lui nestatornică îl împinge mereu spre schimbare, spre noi aventuri; nu-și dorește o relație de lungă durată. Optimist incurabil, mereu cu zâmbetul pe buze, amuzant, vorbăreț și expansiv, nu-i de mirare că exercită o mare atracție asupra femeilor. Și nici lor nu le este deloc greu să capteze interesul bărbatului Săgetător, dar este deosebit de greu, aproape imposibil, să-l și mențină.

Bărbatul Săgetător nu se lasă strunit

Dacă ieși cu un bărbat Săgetător și te aștepți la o relație liniștită, poate ar fi cazul să te mai gândești. Va fi exact contrariul. Pentru a vă continua idila, va trebui să te adaptezi personalității lui agitate și aventuroase. Nu are niciun rost să încerci să-l strunești, nu vei face decât să dai naștere unui conflict inutil și periculos: deoarece unui Săgetător nu-i plac „dramele”, te poate părăsi ușor, oricând dorește. Așadar, ar fi bine să nu încerci să-l încorsetezi în niciun fel.

Săgetătorul iubește conversațiile profunde

Însetat de cunoaștere, mereu în căutarea noului, cu o curiozitate insațiabilă, Săgetătorul este avid de conversații interesante, pe teme dintre cele mai diverse. A-i cere părerea despre ce se întâmplă în lume sau a vorbi despre religie, politica ori filosofie este incitant pentru el, chiar și în discuțiile cu femeia iubită. Prin urmare, dacă vrei să ți-l apropii și să-i ții treaz interesul pentru tine, trebuie să știi bine astfel de lucruri și, provocându-l la discuții, să-i alimentezi plăcerea de a le împărtăși cu tine.

Bărbatul Săgetătorul se teme de căsătorie

Veșnic în căutare de altceva, Săgetătorul are o nevoie acută să se simtă liber, neîngrădit de niciun fel de limitări, fie ele sociale sau familiale. De aceea, nu se angajează ușor în relații de lungă durată, preferă aventurile pasagere, încercând să-și prelungească burlăcia (care, de altfel, este cea mai îndelungată între bărbații zodiacului!). Toată lumea știe că teama cea mai mare a unui Săgetător este cea de căsătorie. Dacă vrei să-l ții cât mai mult lângă tine și, poate, să ajungeți și la acel pas decisiv care îl sperie, trebuie să-i arăți că înțelegi - și respecți - ideea de... spațiu personal. O apropiere treptată, discretă ar fi cea mai bună soluție pentru ca relația voastră să se consolideze.

Ce poți face pentru a-l cuceri pe bărbatul Săgetător

• Susține-i proiectele cu entuziasm. Fii alături de el în aspirațiile pe care le are, sfătuiește-l, încurajează-l și oferă-i tot sprijinul de care are nevoie.
• Fii deschisă la noi provocări. Fiind o fire aventuroasă, se va aștepta ca iubita lui să fie la fel, să împărtășească entuziasmul lui în căutarea de noi aventuri, fie ele intelectuale, spirituale sau sexuale.
• Nu-i da timp să se plictisească! Cea mai mare greșeală pe care o poți face în relația ta cu un Săgetător este să-l lași să se plictisească. Străduiește-te să-l surprinzi, chiar să-l șochezi cu lucruri noi, pentru că este întotdeauna dornic de așa ceva, altfel va căuta altundeva noutatea.
• Fii tu însăți, fii transparentă. Un Săgetător nu are chef de „dramă”, niciodată! Deci, învață să fii directă, fără trucuri, asemenea lui. Dacă îți cere părerea, nu îndulci lucrurile, deoarece este întotdeauna gata să audă adevărul, indiferent dacă este plăcut sau nu. Când te întreabă dacă e ceva în neregulă, nu spune „e bine” când nu este așa. Când te frământă ceva, spune-i direct.

Bărbatul Săgetător este brutal de direct

Este o provocare să ai o relație cu un Săgetător. Trebuie să fii deosebit de înțeleaptă și de răbdătoare. Spirit sincer și deschis, poate fi uneori prea direct, aproape brutal. Nu te aștepta să auzi de la el ceea ce tu îți dorești, pentru că el îți va spune adevărul și numai adevărul, chiar dacă îți place sau nu. Pare un lucru rău, dar, la urma urmei, este mai bine așa: poți ști mereu ce gândește fără să te mai întrebi ce se ascunde în spatele vorbelor sale. Și, în plus, atunci când îți face un compliment, poți fi sigură că este adevărat.

Bărbatul Săgetător îndrăgostit iubește profund

Din cauza dorinței sale înnăscute de libertate, un Săgetător n-ar lăsa prea ușor pe cineva în viața lui. De aceea, când se îndrăgostește cu adevărat, iubește cu patimă, intens, total. Și poate deveni cea mai grozavă persoană din viața ta: lucrurile pe care ți le poate împărtăși sunt nesfârșite, firea lui deschisă îl face mai adevărat decât toți prietenii adevărați, iar potențialul lui emoțional poate aduce fericire vieții voastre de cuplu. Când iubește este total devotat și este cel mai romantic bărbat din lume. Dacă un Săgetător se decide să-ți încredințeze viața lui, pregătește-te să fii răsfățată: îi place să-ți facă surprize și cadouri de tot felul și fiecare zi va deveni o frumoasă aventură pentru amândoi.

Bărbatul Săgetător nu știe ce înseamnă gelozia

În unele relații, cuplurile tind să se desprindă de prietenii lor pentru a evita gelozia și certurile inutile cu iubiții lor. Când ești implicată într-o relație cu un Săgetător, nu te aștepta la gelozie sau la posesivitate. Dimpotrivă, el te va îndemna să petreci cât mai mult timp cu prietenii, îți va permite să mergi la petreceri și să te bucuri de ele. Bărbatul Săgetător dorește o relație bazată pe încredere și nu îl deranjează deloc faptul că ești apropiată de alte persoane, chiar crede că aceasta adaugă relației voastre un plus de trăire emoțională.

Bărbatul Săgetător te sprijină în aspirațiile tale

Cele mai multe femei se plâng că, atunci când se căsătoresc, trebuie să renunțe la obiectivele lor în viață și să se concentreze pe familie. Un bărbat Săgetător nu va proceda deloc așa cu ființa iubită. El însuși însetat să cunoască și să experimenteze cât mai mult, nu te va împiedica să îți împlinești aspirațiile, ci te va sprijini cu tot entuziasmul, încântat să-ți fie alături, bucurându-se sincer de fiecare succes al tău.

Prin dorința lui de libertate și de a se bucura din plin de viață, prin nerăbdarea cu care se avântă în situații noi, uneori foarte nesigure, bărbatul Săgetător este asemenea unui copil mic care intră în bucluc de îndată ce-l scapi din ochi. Dacă reușești să devii o componentă a sistemului său de siguranță, îți va rămâne pentru totdeauna alături.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Cine e indragostit in secret de tine?
Incepe quiz
Cine e indragostit in secret de tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.