Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cum recunoști un bărbat Scorpion îndrăgostit

Ana Munteanu

Scorpionul este unul dintre semnele cele mai profunde și mai misterioase ale zodiacului. Un bărbat Scorpion nu concepe viața fără iubire. Este o prioritate reală pentru el: vrea să simtă toată plăcerea și toată durerea iubirii. Îndrăgostit, va fi un partener puternic și profund devotat.

Bărbatul Scorpion iubește fără jumătăți de măsură

În viața de zi cu zi, în prietenie sau în dragoste, Scorpionul nu este omul jumătățílor de măsură. Pentru Scorpion, iubirea este un lucru cât se poate de serios, de grav. Într-o relație amoroasă, îndrăgostit nebunește, se dăruiește fără rezerve și știe să facă totul pentru a menține relația puternică și stabilă. Un Scorpion îndrăgostit devine serios și responsabil, iar atunci când se simte amenințat, poate deveni extrem de gelos și posesiv.

Pentru Scorpion, iubirea fără fidelitate este de neconceput, iar pasiunea carnală trebuie neapărat împlinită. Și știe să fie pasional și înfocat; de fapt, aceasta este adevărata lui natură. Se va avânta cu trup și suflet într-o poveste de dragoste pasională și se va bucura de fiecare secundă.

Bărbatul Scorpion urăște prefăcătoria și infidelitatea

Nu te juca cu inima Scorpionului! El nu se joacă de-a dragostea și, dacă nu simte nimic pentru tine, nu se va preface niciodată că te iubește, nu te va minți. Jocul cu sentimentele unui Scorpion este, de fapt, jocul cu focul. De aceea, înainte de a încerca să-l faci iubitul tău, asigură-te că nu e doar un capriciu, că te interesează cu adevărat și ești serioasă în privința lui.

Dacă dorești doar o aventură, spune-i-o direct, nu face pe îndrăgostita. E periculos să-i câștigi inima mințindu-l, pentru că mânia lui va fi la fel de teribilă ca iubirea lui. Un bărbat Scorpion poate fi răzbunător dacă este trădat de iubita lui sau dacă descoperă că sentimentele ei pentru el nu sunt reale ori nu sunt la fel de profunde ca sentimentele lui pentru ea. Acest semn de Apă poate deveni rapid... apă clocotită.

Un bărbat Scorpion nu e ușor de cucerit

Enigmatic și impenetrabil, bărbatul Scorpionul caută o parteneră care să-i semene, un fel de alter-ego capabil să privească la fel ca el viața emoțională. Fiind și foarte exigent, a-l seduce nu este deloc o sarcină ușoară.

Ai cedat farmecului unui Scorpion? Nu e de mirare, este un bărbat cu adevărat magnetic și, odată ce-i vezi privirea arzătoare, nu-i poți rezista. Femeia care își propune să-l cucerească trebuie să fie deosebită – misterioasă și distantă. Sau deosebit de atrăgătoare. Numai în felul acesta îi va stârni interesul. Scorpionul este încântat de mister și sedus de intrigi. Dacă le poți crea în jurul vostru, vei deveni rapid obiectul pasiunii sale.

Trebuie să-l faci să te descopere și să trezești în el dorința de a te cunoaște mai bine. Fără însă a-l lăsa să creadă că-i va fi prea ușor. Scorpionului îi place să cucerească, să lupte pentru a obține ceea ce vrea, dar misiunea de a face primul pas îți revine ție. Așadar, arată-te inabordabilă și enigmatică. El nu va avea liniște până nu-ți va devoala misterul. Și fii cât mai fermecătoare!

Bărbatul Scorpion este exigent în alegerea partenerei

Perfecționist din fire, Scorpionul își dorește ca iubita lui să aibă o înfățișare elegantă, un stil fermecător și, mai presus de orice, sex-appeal. Ca atitudine, apreciază discreția și intimitatea, deci este esențial ca partenera lui să știe cum să se comporte cu demnitate, să se mențină calmă în public chiar și în momentele de criză.

De asemenea, odată devenită iubita unui Scorpion, va trebui să eviți orice critică la adresa lui, dar, în același timp, să nu te deranjeze franchețea lui, chiar dacă e, uneori, extrem de nemiloasă.

Bărbatul Scorpion îndrăgostit pretinde și oferă doar ceea ce este mai bun: cea mai bună mâncare, cel mai bun vin, cele mai bune haine, cel mai bun... din toate. Acest om nu tratează nimic cu ușurință. 

Bărbatul Scorpion, o sexualitate debordantă

Scorpionul este omul care își trăiește pasiunile cu maximă intensitate. Cu el, trebuie să te aștepți la extreme: sau totul, sau nimic! Făcându-i plăcere să cucerească, odată atins țelul, nu-și dezamăgește niciodată partenera. Nopțile cu el vor fi de neuitat, garantat. 

Senzualitatea lui este de-a dreptul debordantă: în pat, Scorpionul este înfocat și intens, lacom și insațiabil. Așa încât, dacă nu găsește un acord sexual cu partenera sa, relația lor nu va fi deloc ușoară. Urând monotonia, Scorpionul percepe senzualitatea ca aventură și plăcere pură. De aceea, dacă ești aleasa lui, va trebui să-ți folosești zi de zi imaginația pentru a găsi noi și noi modalități de a vă condimenta viața sexuală. Pentru că, în esență, Scorpionul este un adevărat armăsar. Nu se reține de la niciun fel de experiențe: nicio poziție, nicio circumstanță nepotrivită nu-l intimidează – dimpotrivă, pericolul îl stârnește și mai mult! Și, în unele cazuri, poate fi fetișist și chiar sado-maso!

Partenera lui trebuie să-i poată satisface dorințele sexuale recurente, fiind în același timp deschisă la noi experiențe. Trebuie să fii foarte rezistentă ca să poți trăi alături de el; aceasta, dacă nu cumva adori și tu experiențele zilnice de o intensitate excepțională.

Dacă reușești să faci față acestor cerințe și să-l cucerești, atunci câștigi un partener iubitor, credincios și loial, cu care nu te vei plictisi niciodată.

Gelozia bărbatului Scorpion este neiertătoare

Este el tipul care se aruncă trup și suflet în povestea voastră de dragoste, dar, fii atentă, respectă-i sentimentele! Un Scorpion este fie cu totul în relație, fie cu totul în afara ei și e mai mult decât probabil că, dacă nu este mulțumit de acea relație, mai degrabă rupe, pur și simplu, legătura decât să-și înșele partenera. De înțeles atunci de ce acest bărbat, care nu tolerează minciuna și trădarea nici la sine însuși, poate fi insuportabil atunci când relația se rupe din cauza infidelității partenerei.

Un semn zodiacal care trăiește dragostea atât de profund simte și trădarea cu aceeași intensitate. Scorpionul este gelos, uneori chiar groaznic de gelos. Or, dacă îl trădezi, aceasta îl poate conduce la o atitudine total neiertătoare și la teribile acte de răzbunare.

Fiind un semn de Apă, îi lipsesc soliditatea semnelor de Pământ, raționalitatea semnelor de Aer și optimismul semnelor de Foc. Deci ferește-te să încerci să-l păcălești sau să-l trădezi, pentru că își va scoate acul și... înțepătura lui este mortală!

Bărbatul Scorpion: compatibilități

Dacă te decizi să ai o relație sentimentală cu un bărbat Scorpion, amintește-ți că deviza lui este „totul sau nimic”, chiar și în dragoste. De aceea, când nutrește convingerea că ești sufletul lui pereche, va face tot ceea ce-i stă în putință ca tu să te simți bine și fericită. Acest iubit pasionat și imaginativ va ști să te convingă că el este jumătatea ta... Reușești sau nu să fii aleasa inimii lui?

Felul în care poți relaționa cu un bărbat Scorpion depinde și de profilul tău astrologic. Scorpionul bărbat are cea mai mare concordanță în dragoste cu femeile din Vărsător, Pești, Rac și Săgetător (între ei, sau totul va merge perfect, sau relația se rupe violent), dar nu este indiferent nici față de femeile din celelalte zodii.

Cum stau lucrurile:

• cu semnele de Apă - înțelegere reciprocă perfectă: fără a vorbi unul cu celălalt, sunt pe aceeași lungime de undă; mare fericire;
• cu semnele de Pământ - o relație bună este posibilă pentru că acestea au o percepție foarte realistă asupra vieții, care îl poate liniști pe Scorpionul mereu neliniștit;
• femeile din semnele de Aer au nevoie de sentimente raționale, ceea ce tinde să-l perturbe pe Scorpion;
• cu semnele de Foc - o mare pasiune, plină de ardoare îl așteaptă pe Scorpion; este sedus imediat și se avântă în relație, dar pe termen lung, el fiind un semn al Apă, va avea dificultăți cu semnele de Foc.

Cum te privește el în funcție de zodia căreia îi aparții:

• Berbec – imprudența și neastâmpărul tău îl neliniștesc
• Taur – ești binevoitoare și plină de afecțiune, iar el știe că poate conta pe stabilitatea ta 
• Gemeni – vorbăreață și împrăștiată, crede că ești prea superficială
• Rac – profunzimea și tenacitatea ta îi plac, aveți mai multe idei asemănătoare, e tot ce iubește mai mult
• Leu – prea teatrală și autoritară, ai tendința de a-l îngrijora
• Fecioară – te consideră punctuală, precisă și perspicace
• Balanță – delicată și idealistă, te cam place
• Scorpion – sunteți atrași unul de altul și angoasele voastre se cumulează
• Săgetător – te găsește mai optimistă decât el, foarte exteriorizată și schimbătoare
• Capricorn – ambițioasă și puternică, îl liniștești, dar lipsește pasiunea
• Vărsător – nerealistă și excentrică, îi plac încrederea și siguranța ta
• Pești – mistică și inspirată, știi cum să fii convingătoare și atrăgătoare pentru el

Bărbatul Scorpion și căsătoria

Scorpionul nu se grăbește să se căsătorească. El tinde să facă micile sale experimente înainte de a se gândi la căsătorie, așa încât poate părea un ușuratic. Dar nu e deloc așa. De fapt, el este cât se poate de sceptic față de relațiile tranzitorii.

Orice relație de dragoste cu un Scorpion este obligatoriu să fie complicată și extremă. El poate fi prost dispus fără niciun motiv aparent și este cunoscut pentru posesivitatea și gelozia lui. Totuși, atunci când nativul acestei zodii când se angajează serios într-o relație, când se logodește, devine responsabil și va rămâne întotdeauna stabil și fidel.

Scorpionul este demn de încredere, protectiv, loial și credincios, dacă partenera îi răspunde la fel. În relația de cuplu, el iubește aventura și experiențele noi alături de femeia pe care o îndrăgește și visează la o vacanță romantică în care să descopere, împreună cu iubita sa, orizonturi noi, peisaje noi, în cele mai rafinate medii.

Când, în sfârșit, se hotărăște să se căsătorească, Scorpionul devine unul dintre cei mai responsabili și mai credincioși soți, știe cum să aibă grijă de tovarășa lui de viață, să-i arate iubire, prețuire și să o sprijine. Acest soț poate deveni, uneori, gelos și te poate hărțui un pic pentru a afla dacă mai ești îndrăgostită de el, dar, de-a lungul anilor, căsnicia voastră se va consolida, pentru că Scorpionul se străduiește să-și protejeze viața de familie, arătându-se puternic, hotărât și fidel.

Bărbatul Scorpion poate fi greșit înțeles

Încrederea în sine a Scorpionului poate fi o barieră pentru unele cupluri, dar te poți descurca cu acest bărbat dacă ești la fel de încrezătoare. Ultimul lucru pe care Scorpionul îl așteaptă sau îl dorește de la partenera sa este îndoiala de sine. Cât privește defectele lui, cele mai comune reproșuri i se aduc Scorpionului pentru că este:

• excesiv de gelos
• incapabil să ierte
• prea intens
• pres competitiv
• prea posesiv

Dar aceasta nu înseamnă că bărbatul născut sub semnul Scorpionului este un personaj negativ, cum s-ar putea crede. De fapt, cu bunăvoință și răbdare, poți descoperi că multe dintre lucrurile care i se reproșează se pot ușor înțelege ca trăsături pozitive:

• este gelos - pentru că e nesigur pe el și se teme să nu te piardă
• este intens - pentru că te iubește din toată inima și dorește ca tu să simți asta
• este competitiv - pentru că se străduiește să exceleze
• este posesiv - pentru că este grijuliu și vrea să te ocrotească
• este neiertător - pentru că este prea rănit și suferă

Scorpionul dă ceea ce primește

Când este îndrăgostit, bărbatul Scorpion poate fi cald, tandru și generos ori teribil de suspicios și îngrozitor de posesiv; depinde de semnalele pe care le primește de la partenera sa. „Ce ție nu-ți place altuia nu-i face” este, deci, deviza perfectă atunci când ai o relație cu un Scorpion.

Bărbatul Scorpion în dragoste este un personaj cu totul și cu totul deosebit, care îți poate oferi o relație romantică aparte, intensă, deopotrivă picantă și spinoasă. O relație cu el – fie ea de prietenie, profesională sau sentimentală - poate fi foarte bogată în trăiri sau complet goală, ca și inexistentă. Aceasta va depinde, desigur, de felul în care îl abordezi și de comunicarea ulterioară cu el, fără să-l judeci și acordându-i timp pentru a-ți arăta adevărata lui față.

Bărbați celebri născuți sub semnul Scorpionului

Având soarele în Scorpion, acești bărbați celebri sunt înconjurați de o aură mistică, posedă o energie extraordinară, o imaginație puternică și o intuiție profundă.

 • Leonardo DiCaprio, renumit actor american și producător, s-a născut la 11 noiembrie 1974
 • Sean Combs (Puff Daddy), producător american de discuri și rapper, s-a născut la 4 noiembrie 1969
 • Matthew McConaughey, actorul american premiat cu Globul de Aur, s-a născut tot la 4 noiembrie 1969
 • Gordon Ramsay, celebru chef și restaurator britanic, s-a născut la 8 noiembrie 1966
 • RuPaul Charles, drag-queen, actor, producător, model, cântăreț, compozitor și autor, s-a născut la 17 noiembrie 1960
 • Keith Urban, cântăreț de muzică country, câștigător al premiului Grammy, s-a născut la 26 octombrie 1967

Comportamentul Scorpionului, care oscilează între extreme și poate fi copleșitor, nu-i caracterizează numai pe bărbații în astrograma cărora Soarele este prezent în zodia Scorpionului, ci se aplică tuturor persoanelor ale căror diagrame natale conțin locația a cel puțin trei planete semnificative în Scorpion. Acești indivizi, deși aparțin altor zodii, se vor comporta într-un mod asemănător celui descris mai sus. 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Miercuri, 28 iulie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (42680 vizite)
  2. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (34849 vizite)
  3. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (27757 vizite)
  4. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22506 vizite)
  5. Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie (19775 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. File de jurnal de călătorie: Namibia, deșertul de la marginea oceanului (nota 4.8)
  4. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
  5. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (nota 4.4)
  1. Veste șoc în televiziune! Cătălin Botezatu părăsește „Bravo ai stil! Celebrities”. Motivele sunt clare (0 comentarii)
  2. Răzvan Fodor, dezvăluiri incendiare, în premieră, despre relația dintre el și soția lui, Irina (0 comentarii)
  3. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (0 comentarii)
  4. Mercur în Leu influențează viețile zodiilor vreme de 4 săptămâni: se anunță schimbări dramatice în viața nativilor. (0 comentarii)
  5. Ambițioasă de mică! Amalia Năstase avea nu mai puțin trei joburi în același timp în tinerețe. Ce a făcut ca să se întrețină (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!