Horoscop
Înapoi la

Cum recunoști un Leu îndrăgostit

Cum recunoști un Leu îndrăgostit

Sorina Corneanu

Leul este un cuceritor prin definiție. Când se îndrăgostește un Leu, se dezlănțuie o adevărată paradă de sentimente, declarații și demonstrații amoroase – mai mult sau mai puțin sincere, e drept, pentru că Leul este o fire pe cât de profundă, pe atât de schimbătoare.

Ce se întâmplă când se îndrăgostește un Leu

Leul este un semn zodiacal pasional, o emblemă a eleganței și un adevărat artist al complimentelor. Odată ce i-ai cucerit inima, poți fi sigură că îți va pune lumea la picioare, te va copleși cu atenție, gesturi romantice, mici cadouri și surprize dintre cele mai neașteptate.

Deși sunt loiali, Leii sunt tentați să transforme dragostea într-o competiție. Doar pentru a se bucura de și mai multă strălucire (pentru că Leul este un narcisist și nu se ferește să o recunoască), e posibil să facă diverse comparații între tine și alte nume de pe lista lui de cuceriri. Nu, nu va fi neapărat interesat să creeze vreo legătură cu ele, ci doar să te facă geloasă și să își confirme că blana îi este la fel de strălucitoare.

În realitate, Leul este fidel, chiar posesiv, deci nu vei avea de ce să îți faci griji. Din contră, când se îndrăgostește un Leu, poți fi sigură că vei avea lumea la picioare, iar sentimentele lui sunt autentice. Totuși, nu scăpa din vedere faptul că superficialitatea, frivolitatea și vulgaritatea îl oripilează și îl pot face oricând să își schimbe alegerea.

cina romantica

Leul este o personalitate dominantă, deci va trebui să înveți să gestionezi anumite aspecte ale relației și să nu te lași condusă. În plus, un Leu va căuta întotdeauna perfecțiunea și, chiar dacă rareori o va atinge, marea ta sarcină va fi să îl lauzi și să îl încurajezi: este avid după complimente și laude, iar lipsa acestora îl va demoraliza foarte ușor. Practic, dacă vrei să rănești un Leu, spune-i că nu face lucrurile bine sau fii tu mai strălucitoare decât el.

Când se îndrăgostește un Leu, pe lângă faptul că nu își va alege orice parteneră îi apare în cale, va avea grijă ca aceasta să fie cât mai aproape de standardele lui de eleganță, însă întotdeauna va dori ca el să fie puțin mai strălucitor. Să îți dorești să egalezi un Leu va fi o mare jignire pentru acesta. Evident, asta nu înseamnă să te lași în plan secund, ci să găsești secretul-minune. 

Cum să te comporți cu un Leu îndrăgostit

Leul trebuie să iasă întotdeauna în evidență! Într-o mulțime, el va trebui să fie cel către care își îndreaptă toată lumea privirea, cel apreciat și, bineînțeles, cel mai vânat. Nu te grăbi să îl blamezi: fie acceptă-l așa, fie îndreaptă-ți atenție către altcineva. Jocul de concurență dintre voi va conduce, într-un final, la eșecul relației! Așadar, fie accepți ca el să strălucească mai tare, fie te angrenezi în lupta pentru supremație, fie nu îți pierzi timpul sperând că-l vei schimba.

Vezi cum seduci un Leu!

Dacă astfel de detalii nu te deranjează, atunci te poți bucura de o viață personală plină de romantism și de o viață intimă cu adevărat pasională, în care rutina nu există! Leul apreciază o femeie îngrijită, sensibilă, sofisticată și înțeleaptă. Copilăriile nu-l impresionează, nici senzualitatea care se manifestă în afara dormitorului. Asigură-te ca îi stârnești fantezia într-un mod cât mai delicat, mai feminin și mai rafinat.
Un Leu îndrăgostit este foarte implicat, iar focul iubirii sale arde cu putere, fără rezerve.

Odată ce ai câștigat încrederea Leului, așteaptă-te să fii răsfățată și tratată ca o adevărată prințesă! Deși de multe ori Leul este catalogat ca fiind maniac, posesiv și greu de suportat, tocmai aceste atribute îl fac atât de atrăgător. Încrederea pe care o are în sine îl face cuceritor și, la finalul relației, greu de uitat.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Cine e indragostit in secret de tine?
Incepe quiz
Cine e indragostit in secret de tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (65)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.