Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Cum recunoști un nativ în zodia Gemeni îndrăgostit

Sorina Corneanu

Bărbatul Gemeni este foarte greu de înțeles. Dacă astăzi îți face zeci de declarații de iubire, mâine e posibil să se bucure de viața lui în calitate de bărbat singur și să flirteze cu o mulțime de alte femei. E mai dificil să știi când se îndrăgostește un Geamăn, pentru că semnele sunt destul de subtile sau greu de înțeles.

Destul de greu de cucerit, Geamănul rămâne foarte rezervat atunci când se îndrăgostește. Deși tatonează terenul, trimite câteva semnale și poate chiar face un pas înspre tine, să lase garda jos... durează mai mult. Geamănul va fi interesat de conversații profunde, îți va testa fidelitatea și interesul real pentru o relație serioasă, iar lucrurile superficiale nu-l vor impresiona deloc.

cuplu romantic

Dacă îți dorești o relație cu un nativ în zodia Gemeni, renunță la strategiile clasice de cucerire și la clișee. Geamănul e impresionat de simplitate, de naturalețe, de ceea ce ești în interior, de sentimente – și prea puțin de ceea ce lași să se vadă în afară. Geamănul are nevoie de un partener interesant și interesat de tot felul de lucruri! Când lucrurile devin plictisitoare, trebuie doar să-i provoci imaginația și să îți folosești creativitatea.  

Dacă ai reușit să cucerești un nativ Gemeni, poți fi sigură că nu-ți va lipsi nimic. De la afecțiune, iubire sinceră și stabilitate până la toate capriciile materiale, Geamănul îți va pune lumea la picioare. Extrem de atent la nevoile tale, acesta te va face să te simți ca o zeiță și se va asigura că este disponibil pentru tine ori de câte ori ai nevoie să discuți cu cineva sau întâmpini o problemă.

Comunicarea nu va fi niciodată o problemă într-o relație cu un Geamăn, iar resursele lui se vor îndrepta în exclusivitate către rezolvarea nemulțumirilor apărute, astfel încât tu să te simți în siguranță și întotdeauna pe primul loc.

Spațiul și timpul sunt elemente-cheie pentru o relație fericită cu un Geamăn. Cu cât mai multă libertate îi oferi, cu atât mai multă iubire îți va oferi el. Nu că ar avea nevoie să fie departe de tine, dar așa funcționează nativul Gemeni. Lasă-l pe el să te copleșească mai întâi cu atenție și abia apoi răspunde-i cu aceeași monedă! 

Când un nativ Gemeni te iubește, probabil te va copleși cu flori, mici cadouri și gesturi romantice surprinzătoare. Te poți aștepta să primești poezii scrise de el, scrisori de dragoste, în care să îți amintească sentimentele lui pentru tine, dar și obiecte de artă care să spună povestea iubirii voastre. Dacă te iubește, Geamănul are grijă ca tu să simți asta permanent!

cuplu romantic pe plaja

Gemenii iubesc jocul erotic, deci viața intimă nu va fi deloc plictisitoare și va îmbina cu succes pasiunea, erotismul și romantismul! 

Dacă ai ajuns în punctul în care un bărbat Gemeni te invită să îi intâlnești familia, poți fi sigură că are gânduri serioase cu tine. În mod normal, Gemenii nu se grăbesc să facă astfel de invitații. Durează destul de mult până când Gemenii se îndrăgostesc, timp în care pot părea destul de nesiguri și neserioși, dar totul este un mecanism de apărare: vor să fie siguri că aleg persoana potrivită, că nu vor fi răniți cu ușurință și că nu se aruncă orbește într-o relație care nu merită efortul.

E greu să știi când un Geamăn e îndrăgostit, dar când te copleșește cu afecțiune și adorație, atunci chiar te iubește. Dacă nu e dornic să petreacă timp cu tine, nici să discutați, probabil nu e îndrăgostit. Fie va avea nevoie de mai mult timp, fie pur și simplu nu e interesat!

Vezi cum poți atrage un bărbat Geamăn!

Cu nativul Gemeni trebuie să ai răbdare. El îți va pune lumea la picioare, însă până acolo trebuie să treci tu testul răbdării. În final, trebuie doar să ai încredere în tine, în ceea ce îți dorești, să rămâi tu, să nu folosești tertipuri care crezi că l-ar impresiona și să aștepți.

Lasă-l pe el să facă primul pas. Dacă e persoana potrivită, va fi lângă tine. Dacă nu, încearcă să privești lucrurile cu maturitate și să nu te hazardezi mai mult decât e cazul. E nevoie de timp pentru a cultiva o relație solidă cu un bărbat Gemeni. Analizează atent situația și ai grijă cum interpretezi semnalele lui!

Când se îndrăgostește un Geamăn, cu siguranță vei ști! 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (47)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta