Horoscop
Înapoi la

Cum reușești să-ți intimidezi dușmanii, în funcție de luna nașterii

Cum reușești să-ți intimidezi dușmanii, în funcție de luna nașterii

Ramona Jurubita

Orice om de succes are în preajma lui persoane care îi comentează permanent acțiunile și care poate râvnesc în secret la realizările sale. Aceștia sunt așa-zișii dușmani, aceia care te critică deși în sinea lor îți admiră evoluția. Și dacă știi cum să îi intimidezi, dorința lor de a se ridica la nivelul tău va crește.

Evident, pentru a-i face să se fâstâcească în prezența ta, ai nevoie de câteva tertipuri. Și le ai, chiar dacă nu îți dai seama. Din rândurile de mai jos vei afla cum reușești să-ți intimidezi dușmanii, în funcție de luna nașterii:

Ianuarie – Capricorn/Vărsător
Ești foarte vocal/ă când vine vorba de realizările tale și e imposibil ca oamenii din jur să nu audă cât de priceput/ă ești la toate. Automat, se vor simți inferiori. Și partea interesantă este că nu o faci pentru a te lăuda, ci ești cu adevărat mândru/ă de tine. Astfel, îi provoci pe toți care te privesc din umbră să creadă că au un drum lung de parcurs dacă vor să fie ca tine.

Februarie – Vărsător/Pești
Poate crezi că defectul tău cel mai mare e lipsa autocontrolului. De multe ori, spui tot ce îți trece prin minte, fără să filtrezi cuvintele. Chiar dacă ai un mesaj dur, îl transmiți în stare brută cu zâmbetul pe buze și e imposibil ca dușmanii să nu se simtă intimidați de atitudinea ta. Poți duce oricând un război al cuvintelor, fiindcă ești sigur/ă că vei câștiga toate luptele.

Martie – Pești/Berbec
Oamenii care nu te plac se simt inferiori când văd că nu ai nevoie de ajutorul lor. Te descurci singur/ă în orice situație, oricât de dificilă ar fi. Nu primești sfaturile nimănui, mai ales pe cele necerute, iar mulți se simt timorați când văd că nu pot trece granița spre sufletul tău.

Aprilie – Berbec/Taur
Întotdeauna ești cu un pas înaintea tuturor, iar asta îi deranjează pe mulți. Amintirile pe care le publici în mediul online stârnesc invidia în rândul celor care nu se pot ridica la nivelul tău. Ești întotdeauna activ/ă și ai energie pentru a realiza orice îți propui. Cum să nu-ți superi adversarii?

Mai – Taur/Gemeni
Cum era vorba aia? Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape! Exact așa procedezi tu, iar bunătatea de care dai dovadă îi sperie pe toți care nu te plac. Uneori, își dau seama că nu au motive să fie împotriva ta, fiindcă ești perfect/ă din toate punctele de vedere. Nu le oferi satisfacția de a te vedea cum te consumi pentru ce gândesc despre tine.

Două piese de șah aflate în opoziție, poziționate față în față, care ilustrează poziția adversarilor

Citește și: Ce trebuie să nu mai faci în relații, în funcție de luna ta de naștere

Iunie – Gemeni/Rac
Cei pe care îi ignori devin inamicii tăi, fiindcă se simt sfidați de atitudinea ta plină de indiferență. E normal să nu bagi în seamă persoanele care nu au aceleași aspirații, dar mulți nu înțeleg acest aspect. Încearcă să te rănească, dar tu nu răspunzi în niciun fel atacurilor, iar asta îi sperie cel mai tare.

Iulie – Rac/Leu
Îi intimidezi cu abilitatea de om descurcăreț la toate. Indiferent ce își propun să facă, tu le dovedești că știi să îndeplinești acea sarcină cu mai mult tact și mai rapid. În mod inevitabil, devin confuzi, pentru că nu înțeleg cum reușești orice fără pic de efort.

August – Leu/Fecioară
Inamicii tăi se vor simți stânjeniți de fiecare dată când îi vei confrunta. Curajul tău sperie pe oricine, mai ales dacă dovedești că poți să ții piept unui schimb dur de replici. Și cum tonul face muzica, felul în care spui anumite lucruri te transformă într-o persoană impunătoare. Nu lași pe nimeni să te rănească, iar asta este o abilitate pe care nu o au mulți.

Septembrie – Fecioară/Balanță
Popularitatea ta devine intimidantă în orice situație. Când ești în aceeași încăpere cu dușmanii, toți ochii sunt ațintiți asupra ta, iar ei sunt ignorați complet. De ce? Nu au atât de multe lucruri de arătat sau de spus. Invidia lor va crește pe măsură ce aceste momente se vor repeta, dar nu trebuie să te intereseze ce gândesc ei.

Octombrie – Balanță/Scorpion
Capacitățile tale intelectuale îi sperie extrem de tare, fiindcă le este clar că nu vor putea să fie ca tine în veci. Continuă să îți extinzi aria de cunoștințe și arată-le că perseverența este o calitate de care au și ei nevoie pentru a reuși în viață. Satisfacția de a-ți întrece competitorii este întotdeauna cea mai frumoasă!

Noiembrie – Scorpion/Săgetător
Carisma ta de neegalat îi face pe adversari să te placă în secret. Evident, din mândrie, nu vor recunoaște că și-au schimbat părerea despre tine și vor continua să te critice. Deși poate în sinea lor gândesc lucruri frumoase despre tine, felul în care îi privești îi poate pune în încurcătură. Ca să nu își arate sensibilitatea, vor masca adevărul.

Decembrie – Săgetător/Capricorn
Determinarea de care dai dovadă în orice situație este cheia ce îi face pe dușmanii tăi să devină timorați. Se sperie când văd că ei nu au nici măcar 5% din motivația ta și încep să își pună tot felul de întrebări existențiale. Continuă să o ții tot așa! Ești un/o luptător/oare și nu renunți niciodată, mai ales în fața oamenilor care așteaptă să te vadă pierzând.

Ei bine, acum știi care sunt punctele tale forte în raport cu inamicii și trebuie să le scoți în evidență pentru a-i ține la distanță. Ce zici? Vei încerca să le arăți iar și iar că nu se pot pune cu tine?

Citește și: Fiecare zodie are doi îngeri păzitori. Află care sunt ai tăi

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: CollectivePsychologytodayStopbullying

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Cât de bine te pricepi să intimidezi bărbații?
Incepe quiz
Cât de bine te pricepi să intimidezi bărbații?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.