Horoscop
Înapoi la

Cum s-a schimbat fiecare zodie în parte de la începutul anului 2020 și până acum

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Lunile din acest an au trecut rapid, așa-i? Făcând o retrospectivă a lui 2020 până acum putem spune că în cazul fiecărui semn zodiacal s-au petrecut schimbări majore.

Fie că ai un job, o casă sau chiar un iubit nou, este important să afli care au fost factorii care au condus la aceste schimbări și cum poți evolua în fiecare zi.

Iată cât de mult s-a schimbat fiecare zodie în parte, de la începutul anului și până în prezent.

Berbec

Îți apreciezi mult mai mult prietenii și familia și îți pasă mai mult de cei dragi decât până acum. Ți s-au schimbat clar prioritățile și nu te mai pui doar pe tine pe primul plan. E un pas important pentru tine, mai ales că până nu demult obișnuiai să faci alegeri greșite atunci când vine vorba despre persoanele alături de care îți petreceai majoritatea timpului. Maturizarea e cuvântul care te descrie cel mai mult.

Taur

Ești mult mai puternic, cu siguranță. Ai primit multe lecții de la viață, ai învățat din greșelile trecutului și ești o mai bună versiune a ta. Ai realizat că nu trebuie să rămâi într-un loc în care nu te mai regăsești și, cel mai important, să consideri că multe dintre loviturile vieții sunt doar lecții ale destinului, greutăți prin care trebuie să treci, pentru a evolua și a deveni un om mai bun. 

Sursa foto: Pixabay

Gemeni

Ești mai degajat și ai învățat să te exteriorizezi. Ai înțeles că nu poți controla totul și simți nevoia să te lași mai des dus de val. Probabil că și faptul că ai întâlnit pe cineva care te face să zâmbești ți-a schimbat mult starea de spirit. Nu obișnuiai să fii foarte pozitiv, mai ales dacă era o situație nouă în viața ta, însă acum ai realizat că te simți mai bine dacă vezi, din când în când, și partea plină a paharului. 

Rac

Încerci din greu să trăiești fiecare moment și să te bucuri de fiecare clipă. Apreciezi lucrurile bune din viața ta, atât cât durează și nu mai ai așteptări mari din partea oamenilor. Probabil dezamăgirile recente și-au pus amprenta. Ai învățat că, în ciuda suferințelor, mereu vor veni și lucruri bune în viața ta, mai ales atunci când renunți să le mai aștepți cu atât de multă ardoare.

Leu

Îți exprimi mai bine sentimentele decât până acum. Nu vrei să regreți că ai spus ceva nepotrivit la un moment dat, unor oameni care chiar contează pentru tine. Ai învățat că vorbele cântăresc greu, în orice relație, iar acest lucru a contribuit mult la imaginea pe care o afișezi în fața celorlați. Ai mai renunțat la egocentrism și ai învățat că și oamenii dragi contează la fel de mult ca și propria ta persoană.

Fecioară

Nu mai judeci oamenii atât de aspru. Știi că fiecare are problemele lui și nu vrei să le complici viața și mai mult. Încearcă să nu mai ai prejudecăți și să accepți că nu toți oamenii sunt la fel, indiferent de cât de greu îți este. Prin simplul fapt că ai renunțat la acest obicei ai observat că îți faci prieteni mult mai ușor și te integrezi mai repede într-un grup. Ai renunțat complet la prejudecăți.

Sursa foto: Pixabay

Balanță

Ești mult mai conștient de sine. Îți recunoști cu ușurință defectele și lucrezi constant să le înlături. Însă trebuie să înțelegi că unele aspecte ale personalității tale sunt bine definite și trebuie doar să le șlefuiești, nu să le schimbi complet. Cel mai important este să înveți să mai lași de la tine, cum s-ar spune, în unele situații, pentru că doar astfel vor fi rezolvate.

Scorpion

Ești mai introspectiv, iar acesta este chiar un lucru bun. Ai contemplat la viața ta și la ceea ce contează cel mai mult pentru tine. Ai realizat că, în fond, tu contezi cel mai mult, și nu mai ești dispus să faci sacrificii în van, mai ales că ai obsevat cu câtă ușurință te pot dezamăgi chiar și oamenii pe care nu îi credeai în stare. Mare grijă pe viitor după ce criterii îți alegi prietenii.

Săgetător

Îți vine să crezi sau nu, ești mult mai generos față de începutul anului. Ai puterea să ajuți pe oricine are nevoie, fie că este vorba despre un sfat sau de o sumă de bani. Te simți bine când faci acest lucru și, cel mai mult te safisface bucuria celuilalt după ce îi oferi ceva. Ai învățat că atunci când oferi, primești înzecit înapoi.

Capricorn

Ai devenit ceva mai sociabil. Îți e dor de prietenii tăi foarte repede, dacă nu vă vedeți câteva zile și abia aștepți să va revedeți ca să povestiți. Profită de acest lucru pentru a te reconecta cu oameni din trecutul tău care chiar contau pentru tine. Încă de la începutul anului ai simțit nevoia să petreci cât mai mult în comunitate și te-ai redescoperit pe această cale. 

Sursa foto: Pixabay

Vărsător

Ești mult mai încrezător în propria persoană. Ai ajuns să realizezi că te iubești și nu mai ești atât de nesigur, mai ales în relațiile de cuplu. Îți expui ferm punctul de vedere și acesta este un lucru benefic pentru tine, mai ales că ai avut mult de pierdut în trecut, din cauza faptului că ai acceptat compromisuri inutile, care într-un final te-au făcut să fii nefericit. 

Pești

Ei bine, maturitatea este o virtute pe care ai dobândit-o clar. Poți să ai grijă singur de tine și ai realizat că poți să supraviețuiești foarte bine și pe cont propriu și nu mai ești dependent de cei din jurul tău. Simți că, dacă îți pui toată ambiția, chiar poți să realizezi multe și satisfacția de la final este extrem de satisfăcătoare. Continuă pe drumul acesta!

Surse foto: Pixabay, istock

Articolul urmator Ce să faci, în funcție de zodie, ca să îți găsești dragostea vieții până la finalul anului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.