Horoscop
Înapoi la

Cum să ai o relație fericită cu un nativ Fecioară

Cum să ai o relație fericită cu un nativ Fecioară

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Complicată și exagerată ai spune, nu? Sigur și tu ai auzit că aceste două trăsături sunt definitorii pentru zodia Fecioară, dar este greșit să fii sigur/sigură de acest lucru, până nu cunoști persoana în cauză.

Fecioarele sunt perfecționiste, așa este, dar nu exagerează niciodată atunci când nu este cazul. Ele muncesc mult pentru că își doresc să evolueze și să obțină rezultate favorabile, dar nu sunt la fel de dure și cu cei din jur. Au pretenții mari de la propria persoană, în timp ce speră ca apropiații să le calce pe urme. Dar ține minte că ele nu forțează pe nimeni să facă ceva doar de dragul lor.

Ilustrație cu semnul zodiei fecioară, realizată din elemente holografice, pe un fundal care reprezintă universul

Uite ce trebuie să afli înainte de a intra într-o relație cu o Fecioară:

 1. Este perfecționistă
  Ea nu se lasă niciodată până nu face totul așa cum își dorește și este atentă la cele mai mici detalii, pe care alți oameni nici nu le-ar observa. Așteaptă-te să găsească la tine câteva defecte pe care nu știai că le ai și să încerce să te modeleze după placul ei, dar nu te speria pentru că nu te va critica absolut deloc. Îți va spune frumos ce i se pare că nu este în regulă și îți va propune să lucrați împreună pentru o schimbare în bine. Tu decizi dacă accepți un partener de acest gen, dar nu este nimic rău să ai alături pe cineva care vrea să vadă că evolezi și tu alături de el.
 2. Este foarte pretențioasă
  Fecioara nu acceptă pe oricine în viața ei și își selectează partenerii după criterii foarte bine stabilite. Dacă realizează că s-a apropiat de o persoană nepotrivită, rupe imediat legătura cu ea pentru că nu vrea să își piardă timpul. Ce ar putea să te deranjeze la această zodie este faptul că nu vrea să iasă la o întâlnire banală, ci așteaptă să faci eforturi pentru ea. Dacă vrei să o cucerești, trebuie să faci eforturi semnificative și să te asiguri că le și vede. Doar așa va aprecia gesturile pe care le faci de dragul unei posibile relații.
 3. Te poți baza pe acest semn zodiacal
  Cel care s-a născut sub zodia Fecioară este un om sincer și loial. El va fi mereu alături de tine, mai ales în situațiile critice și te va sprijini cu totate mijloacele posibile. Poți conta pe el și pe sprijinul lui atunci când te confrunți cu probleme pentru că nu îi va lăsa niciodată la greu pe cei apropiați. Are o ambiție de fier atunci când vine vorba de bunăstarea familiei și vei fi norocos/norocoasă dacă vei avea un nativ Fecioară în viața ta. Ai grijă totuși să nu îi ceri ajutorul pentru orice lucru banal pe care îl ai de făcut, fiindcă se va enerva și va refuza categoric să mai vorbească cu tine.
 4. Nu îi place atunci când îi este invadat spațiul personal
  Nu te aștepta să poți fi tot timpul extrem de aproape de un posibil/posibilă partener/parteneră Fecioară pentru că acești nativi au nevoie de intimitate. Le place să stea mult timp singuri, să nu se simtă constrânși sau presați de altcineva. Ei au o altă viziune asupra lumii și consideră că propria persoană le este suficientă pentru a fi fericiți, așa că nu vor simți niciodată că depind de cineva. Trebuie să te adaptezi și să înțelegi și tu că poți profita de momentele de singurătate pentru a te relaxa. Într-o relație, partenerii au nevoie și de timp doar pentru ei, așa că ia exemplu de la nativii Fecioară.
 5. Are spirit practic
  Această zodie nu se ferește de nicio provocare și încearcă de fiecare dată să găsească cele mai bune soluții, astfel încât să învețe ceva nou când le pune în aplicare. Acest lucu poate fi puțin deranjant pentru alte persoane, având în vedere că ea planifică absolut totul în cele mai mici detalii și nu reacționează niciodată din impuls. Oamenii ar putea crede că are o atitudine forțată, din moment ce nu are reacții spontane. Așteaptă-te ca în casa ei să găsești totul extrem de ordonat pentru că fiecare centimentru este folosit într-un anume scop. 

Acum îți va fi mult mai simplu să înțelegi un nativ Fecioară pentru că ai aflat cele mai importante lucruri și valori la care ține. Până la urmă nu este o persoană dificilă așa cum se spune, nu? Trebuie să o cunoști și să vezi că vorbele urâte despre această zodie au fost rostite de cei care nu au avut puterea să o înțeleagă.

Citește și: Motive incontestabile pentru care Fecioara este cea mai bună din zodiac

Surse articol: TimesofindiaElitedailyThoughtcatalog

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ai o relatie fericita?
Incepe quiz
Ai o relatie fericita?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.