Horoscop
Înapoi la

Cum să ai o relație fericită cu un nativ Pești

Cum să ai o relație fericită cu un nativ Pești

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Peștii sunt oameni cu o intuiție puternică și cu o imaginație bogată, iar dacă îmbină aceste două calități cu sensibilitatea care îi definește, pot realiza opere de artă. Toți cei care au interacționat până acum cu acești nativi știu că din sentimentele lor profunde se pot naște creații valoroase, având în vedere că sunt visători și romantici. Din păcate, ei suferă foarte mult atunci când se simt neînțeleși, așa că ai nevoie să știi cum să te comporți în prajma lor.

Te poți apropia ușor de un Pește, dar este foarte greu să îl păstrezi în viața ta pentru că poate avea o gândire diferită față de ceilalți nativi ai zodiacului. Este imprevizibil și misterios, niciodată nu vei ști la ce să te aștepți din partea lui.

Ilustrație cu semnul zodiei pești, realizată din elemente holografice, pe un fundal care reprezintă universul

Uite ce trebuie să afli înainte de a intra într-o relație cu un nativ Pești:

 1. Este un romantic incurabil
  Nativul Pești vrea să simtă fiori încă de la prima întâlnire și nu se va lăsa cucerit dacă vede lipsă de interes din partea ta. Când cauți un loc de întâlnire, optează pentru un restaurant cu decoruri inedite ca să îl introduci în atmosfera de poveste în care îi place să trăiască. Alege o tematică neobișnuită pentru cina voastră și ai grijă ca lumina să fie difuză, astfel încât să se creeze mai ușor cadrul romantic.
 2. Are o creativitate aparte
  De la un partener născut în zodia Pești vei primi tot felul de cadouri neașteptate, cum ar fi scrisori sau obiecte lucrate manual. El pune suflet în tot ceea ce face și se străduiește foarte tare să impresioneze o persoană la care ține, așa că ai grijă să te ridici și tu la nivelul așteptărilor lui ca să nu se plictisească de relația cu tine. Trebuie să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în jur ca să puteți purta tot felul de discuții interesante.
 3. Este vesel și efervescent mai tot timpul
  Acest semn zodiacal este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și foarte rar lasă ceva să îl doboare. Trebuie să te înarmezi cu multă energie dacă vrei să fii alături de el pentru că mereu va dori să facă ceva nou. Cei din jur consideră că acest comportament este obositor, având în vedere că persoana născută în zodia Pești nu stă nicio clipă pe loc.
 4. Nu este bine să distrugi globul de cristal care îl înconjoară
  Peștii cunosc foarte bine realitatea, dar le place să inventeze o lume paralelă și să trăiască acolo unde nu sunt motive de suferință și întristare. Nu încerca să îi spui că este cu capul în nori pentru că știe să fie și serios atunci când este cazul, dar în majoritatea timpului rămâne visător și optimist pentru că așa se simte mai bine.
 5. Este un bun ascultător
  Poți să plângi cât vrei pe umărul unui nativ Pești pentru că nu te va întrerupe și va asculta cu atenție până la capăt tot ce ai de spus. El va veni și cu sfaturi acolo unde simte că poate să ajute și instant te va face să te simți mai bine. Este important să ai pe cineva care să îți readucă zâmbetul pe buze, iar prezența acestui semn zodiacal este tot ce ai nevoie pentru a fi fericit.
 6. Așteaptă să îi citești gândurile
  De multe ori, o persoană aflată sub semnul zodiei Pești lasă lucrurile nespuse, în speranța că partenerul își va da seama de așteptările pe care le are. Încearcă să fii pragmatic și să intuiești anumite gânduri pe care le are, doar așa îi vei face pe plac și îi vei arăta că îți pasă de sentimentele ei.

O să ai o relație minunată alături de un nativ Pești dacă încerci să ții cont de sfaturile de mai sus. Deși pare un om complicat, interacțiunea cu el va fi extrem de ușoară, mai ales atunci când vei învăța ce îi place să audă. Dacă simte că vă potriviți, te va transforma în inspirație pentru toate creațiile sale și o să îți dedice ție tot ce realizează în domeniul artistic.

Citește și: Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Pești

Surse articol: TimesofindiaWikihowThoughtcatalog

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ai o relatie fericita?
Incepe quiz
Ai o relatie fericita?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (17)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.