Horoscop
Înapoi la

Cum să ai o relație fericită cu un nativ Taur

Cum să ai o relație fericită cu un nativ Taur

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Întâlnirile cu Taurii pot fi copleșitoare, pentru că ei au multe de oferit - de la pasiune și alte emoții puternice până la încăpățânare și ambiții inutile. Cel mai mare defect al persoanelor născute între 20 aprilie și 21 mai este dorința de a avea mereu dreptate. Nu te speria din prima, pentru că ele au și multe calități de care te-ai putea bucura dacă ajungi să le cunoști.

Trebuie să ții cont de anumite trăsături ale Taurilor, înainte să decizi că vrei unul care să te însoțească la drum pentru tot restul vieții tale. Iată ce trebuie să știi ca să poți avea o relație fericită cu un nativ Taur:

Semnul zodiei Taur, realizat din elemente holografice

 1. Este extrem de vocal atunci când crede că are dreptate
  Taurul se va înfuria foarte tare și va vedea roșu în fața ochilor dacă nu îl vei lăsa să își spună părerea atunci când va simți. Nu îi place să observe că nu este luat în seamă sau că inteligența lui este minimizată în vreun fel. Ai grijă să nu îl subestimezi pentru că este capabil să recurgă la gesturi nebunești atunci când se enervează.
 2. Admiră eleganța
  Când te pregătești să mergi la o întâlnire cu acest semn zodiacal, asigură-te că îmbraci o ținută simplă și elegantă. Lui nu îi plac hainele extravagante și iubește culoarea negru, care denotă eleganță și senzualitate. Taurul este o zodie stabilă și nu suportă schimbările dese. Din acest motiv, el nu ține niciodată pasul cu moda fiindcă nu vrea să își schimbe garderoba prea des.
 3. Poate eticheta persoanele în funcție de parfumul pe care acestea îl poartă
  Atât bărbatul, cât și femeia din zodia Taur sunt persoane foarte atente la felul în care miroase partenerul/partenera, mai ales la prima întâlnire. Ei au toleranță scăzută la mirosurile neplăcute și se îndrăgostesc doar de oamenii care folosesc parfumuri tari, ce stârnesc senzații care se transformă în amintiri de neuitat. Alege parfumul care te reprezintă ca să cucerești imediat nativul Taur de care ești atras/atrasă.
 4. Se concentrează foarte mult pe aspectele financiare
  Taurul pune mare accent pe bani și nu îi place să aibă buzunarele goale. S-ar putea chiar să își neglijeze partenerul/partenera ca să muncească mai mult și să câștige cât își dorește. Va trebui să te obișnuiești cu ideea dacă vrei să rămâi tot restul vieții lângă el pentru că acest aspect nu se va schimba niciodată.
 5. Îi place să își răsfețe partenerul/partenera
  Pregătește-te pentru aventura vieții tale alături de acest nativ fiindcă te va surprinde în fiecare zi cu ceva. Acesta se asigură tot timpul că jumătatea lui este fericită și că are absolut tot ce își dorește, așa că nu vei duce lipsă de nimic în compania lui. Poți profita puțin de situație, mai ales dacă în copilărie ai fost răsfățat/răsfățată de părinți și știi că îți place să ai pe cineva care îți face toate poftele.

Lângă un Taur poți avea parte de o viață trăită între extreme, pentru că împreună veți trece atât prin momente de fericire cât și prin clipe de agonie, din cauza temperamentului său vulcanic.

Citește și: Cum să știi dacă un bărbat Taur te respinge (6 semne)

Surse articol: TimesofindiaThoughtcatalogYourtango

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ai o relatie fericita?
Incepe quiz
Ai o relatie fericita?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.