Horoscop
Înapoi la

Cum să eviți problemele financiare când Mercur este în retrograd

Cum să eviți problemele financiare când Mercur este în retrograd

Roxana R

Din fericire, poți evita necazurile dacă știi ce ai de făcut în aceste săptămâni în care astrele nu îți sunt favorabile.

Astrologii au mai multe sfaturi pentru cei care vor să scape de influența nedorită a lui Mercur în retrograd. Iată câteva ponturi despre ce trebuie să faci în această perioadă, dar și ce să NU faci, sub nicio formă!

Ce să NU faci când Mercur este în retrograd

Este esențial ca în această perioadă să nu începi noi investiții, să nu legi parteneriate de afaceri sau să iei decizii care implică partea financiară. Tot ce vei începe acum pe plan financiar este sortit eșecului, riști să ai pierderi serioase în acest sector, dar și amânări frustrante. Așteaptă câteva săptămâni, ca să ai succes în afaceri!

De asemenea, nu trebuie să faci achiziții importante când Mercur este în retrograd. Deci, fără mașini, aparatură electronică sau electrocasnică nouă în aceste zile! Dacă nu respecți acest sfat, este foarte posibil ca produsele cumpărate acum să se strice repede sau să nu fie deloc așa cum te așteptai, prin urmare să te dezamăgească.

Sub nicio formă să nu iei un credit în această perioadă! De fapt, evită tot ce presupune semnarea unui nou contract legate de bani. Dacă vei aștepta ca astrele să fie favorabile, e posibil să-ți dai seama chiar că există alte soluții și că nu ai nevoie de un credit.

astrologie

Nu-ți asuma niciun risc legat de bani! Fluxul banilor este foarte lent acum și riscă să devină chiar negativ, poți pierde din acest punct de vedere, așa că este bine să mai reduci din cheltuieli.

Ce trebuie să faci când Mercur este în retrograd

În această perioadă este bine să analizezi atent contractele existente deja. Poți chiar să renegociezi o parte din ele, să modifici asigurările sau alte documente financiare. Totul trebuie să fie în ordine, ca să poți lansa noi investiții când astrele vor fi favorabile.

Dacă totuși te gândești să cumperi produse importante acum, este bine să analizezi foarte bine ce îți dorești și de ce anume chiar ai nevoie. Este bine să renunți la tot ce este în plus, ca să faci locul pentru noutățile care vor veni la momentul potrivit.

Dacă ai deja credite, le poți renegocia, ca să stabilești un mod mai convenabil de plată. De asemenea, este bine ca acum să-ți faci timp pentru evidența taxelor pe care le ai de plătit. Dacă simți nevoia, citește cărți sau participă la cursuri de specialitate, ca să înțelegi mai bine cum trebuie să privești aspectele financiare. Astfel, te vei descurca mult mai bine pe viitor.

Iată care sunt sfaturile astrologilor, demne de urmat în perioada următoare, când Mercur este în retrograd.

Surse foto: Pexels/iStock

Articolul urmator
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.